Odin za Optimus G II

poruka: 7
|
čitano: 1.714
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Odin za Optimus G II".
15 godina
Odin za Optimus G II

neloše...polako se počinje razbacivat sa 8 jezgri a još se ni quadovi nisu pošteno razmahali i upogonili{#}

al mi jedna stvar ne ide u glavu?!

zašto je toliko potcijenjen LG u middle/top segmentu na našim prostorima, a vidim i vani (izuzev Azije)

realno ,osim kašnjenja u nadogradnjama, ne rade škart mobitele.

prvi imali "komercijalni"  touchscreen mob , mrvičak prije samsunga i eppla , pozornicu im ukrao navedeni dvojac

prvi imali dual core mob ,opet pozornicu im ukrali samsung i htc

prvi imali quad core mob ,i opet pozornicu im ukrali samsung i htc

možda bude ovaj put bolje,pošto ne startaju prvi ,da se malo pomrse računi svetom trojstvu (Samsung,Htc i Eppl)?

napokon dočekao DNF i Diablo 3
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 7:59 (vrx).
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
Odin za Optimus G II

osobno mislim zbog supporta (nadogradnji) i dizajna(LG). Ostali (HTC, Samsung, Apple) imaju bolji dizajn IMHO, te su ih tu prestigli. Performansama su podjednaki tako da na posljetku izgled odlučuje koji će se bolje prodavati.

Što se novih SOC-eva tiče, svaki vuče na svoju stranu, svi rade svoje proceve, pitanje je kako će to završiti. Nvidia je izbacila 4 verziju svoje platforme koja radi odlično, ali je implementacija u proizvode gotovo jednaka nuli. Huawei je nešto najavio ali ostali šute i ne najavljuju uređaje s tom platformom. Možda dijelom što je tegra 3 još uvijek dovoljna za sve aplikacije i igre koje su na tržištu pa nema potrebe za jačim rješenjaima.

Tko zna, možda se i iz ovih rješenja koje će sa novim SOC-evima javi bolja konkurencija pa naprave sve bolje i bolje proizvode, i u konačnici korisnik profitira od toga. {#}

0 0 hvala 0
17 godina
Odin za Optimus G II

U vrijeme kada je izašao optimus x2 sam gledao da bi ga kupio. Baš kako kažeš, sve izgleda na mjestu, specifikacije štimaju, izgleda solidno i sve divno krasno. No onda sam malo čitao forume i ispalo je da u praksi ima dosta problema, OS se smrzava, programi se ruše, mobitel se resetira i slično. Tako da sam na kraju odustao od LG-a i prebacio fokus na HTC i Samsung.

Ne znam kakvi su sada, nisam pratio kakvi su sada. Stari S2 je još uvijek više nego dobar pa ne pratim mobitele. Mada vidim da ima zgodnih LG-a, što na tržištu, što u najavi, no opet... Treba vidjeti kako sada stoje sa stabilnošću.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Odin za Optimus G II

dizajn ne komentiram,svatko ima svoje.

naravno, moraš i biti svijestan da su bugovi prisutni svugdje,

kod svih proizvođača, tako da to ne gledam kroz prespektivu da je tu LG jedini ili najproblematičniji, upravo suprotno.

LG zasada nije imao takve velike afere kao jedan Apple ili friškije Samsung sa SGS3 i krepavanjem uređaja.

ili sam to štivo možda preskočio/previdio?

za update imaš pravo, al kažu- bolje ikada,nego nikada :)

ako to ne napravi LG, moderski community ima volju i znanje.{#}

ali upravo to, samo neka se gura novi hardware... bar krajnji korisnik može "profitirati"

napokon dočekao DNF i Diablo 3
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Odin za Optimus G II
Supruga mi ima LG i nakon nekog vremena izjavila: nikada vise LG!
Prvi joj je bio prije 4 godine onaj srebrni, skupi, sminkerski. Prvo je piz... na GPS koji je doslovce radio samo na jednom brdu. Meniji su koma, ali im je design jako lijep. Nakon nekog vremena poceo otkazivati touch na gornjem dijelu ekrana tako da vise nije mogla nista (sve komande su gore). Zamjenila ga drugim slabijim LGom koji ima takodjer kretenske menije, a touch je cista koma (rezistivni).
Jedino kaj je dobro je trajanje baterije ali ni jedan nije smartphone.

1 2 hvala 0
12 godina
protjeran
Odin za Optimus G II

kad dođu kinezi sve če pregazit cijenom, uzeo prestigia 4040 i za tu lovu vrhunski mobitel isto kao i ovaj koji je noviji http://www.technosee.com/2013/01/gigabyte-gsmart-rio-r1-phone-full-specifications.html , dok od nekih brendova mogu kupit zadnje smeće za te novce

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Odin za Optimus G II

imao hrpu optimus mobova i nikad nikakvih problema..nishta loshiji u mojim ochima od htc-a a za dosta malo love isti hardware..trenutno koristim HTC ONE X i LG NEXUS i oba rade odlichno..i hrpa ljudi koji koriste LG Optimuse koje znam su isto tako prezadovoljni..na kraju se svode internet spike na onu staru "chuo sam od frenda chija baka ima tetu, e njena sestrichna je rekla da je LG smetje"..

kad opet izadje neki LG flagship, definitivno kupujem..bez imalo razmishljanja..

Speed is my thing!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.3.2013 20:55 (cagliostro13).

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice