E to u RAID0
Vrag ti ovaj nov Raptor... :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sigurno nije neko jeftino rijesenje za nas smrtnike :P
cijena prava sitnica - 2379 eur za 512 Gb :-)
Potpuno prohvatljivo za one kojima takva brzina donosi i vecu zaradu.
Potpuno prohvatljivo za one kojima takva brzina donosi i vecu zaradu.
slazem se.
Al mislim da kad to postane malo popularniji komad hardwarea da bu i cijena znacajnije pala, pa si bumo i mi smrtnici to mogli priustiti.
Apsolutno, sve ce to ici dole donekle...ali pravi pad cijena ce doci naravno tek kad proizvodnja predje obicne diskove, kad preuzmu primat.
Apsolutno, sve ce to ici dole donekle...ali pravi pad cijena ce doci naravno tek kad proizvodnja predje obicne diskove, kad preuzmu primat.
A to će se dogodit otprilike kad ja budem starac i više neću ni vidit na monitoru sliku bez 5 cm debelih naočala. Ali bolje ikad nego nikad 
A to će se dogodit otprilike kad ja budem starac i više neću ni vidit na monitoru sliku bez 5 cm debelih naočala. Ali bolje ikad nego nikad 
Sumnjam. Čini mi se da će navedena tehnologija biti dostupna smrtnicima za kojih 15tak godina i to po povoljnoj cijeni, a još usavršenija.
Sumnjam. Čini mi se da će navedena tehnologija biti dostupna smrtnicima za kojih 15tak godina i to po povoljnoj cijeni, a još usavršenija.
To je bila šala i htio sam reći upravo to što si ti rekao. 15-ak godina je puno, ako mene pitaš.
Da, 15 godina je puno, puno prevelika cifra, sve to se mora dogoditi unutar max 5-7 godina, jer ako unutar 5-7 godina ne preuzme primat ssd onda ni nece.
trebai bi orobiti postu da bi si priustio takav hardware....a banku za raid
Da, 15 godina je puno, puno prevelika cifra, sve to se mora dogoditi unutar max 5-7 godina, jer ako unutar 5-7 godina ne preuzme primat ssd onda ni nece.
Sumnjam da ce poceti preuzimat i za 7 godina, vise za 10. Danas SSDove imaju samo entuzijasti, a cijena im ne pada baš.