OCZ – pristupačni SSD

poruka: 5
|
čitano: 1.952
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "OCZ – pristupačni SSD".
18 godina
odjavljen
OCZ – pristupačni SSD

jeli te ssd-ove zaista skupo proizvodit ili im je cijena visoka zbog toga šta je to revolucija diskova šta se tiče brzine,fizičke veličine,nema zujanja itd.?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: OCZ – pristupačni SSD

OCZ ima dobre meme, a to znači da su im valjda dobri i diskovi samo cijena od preko 500 kuna za 32GB je prijeko previše za jednog prosječnog džepa? Pa za C:\ particiju sa instalacijom Windowsa i par System Restore Pointima trebaš barem 50GB prostora što znači 2x32GB SSD ili 2x500 kuna i to ti je više nego terebajtni i pol Samsung F3. Niti ovima performanse nisu baš sjajne. Pa ja imam na starom disku preko 44-97MB/s brzinu prijenosa

she caught me off my guard amazes me the will of instinct
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.3.2010 12:37 (stoncin3).
16 godina
neaktivan
OCZ – pristupačni SSD

ne kužim kako se isplati kupovat SSD kad dobiješ USB stick većeg kapaciteta za manju cijenu(u HR)...treba to jošdosta pričekat

a onda sam se probudio...
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
crazy_luđak kaže...

ne kužim kako se isplati kupovat SSD kad dobiješ USB stick većeg kapaciteta za manju cijenu(u HR)...treba to jošdosta pričekat

To se kupuje ko sistemski disk da bi ti win brže radili i eventualno gore staviš neki program koji ti je jako bitan, recimo BC2 ;)

Kad cijena 64 GB koji idu prek 200 padne na 500 kn ima da si priuštim jednog.

18 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

OCZ ima dobre meme, a to znači da su im valjda dobri i diskovi samo cijena od preko 500 kuna za 32GB je prijeko previše za jednog prosječnog džepa? Pa za C:\ particiju sa instalacijom Windowsa i par System Restore Pointima trebaš barem 50GB prostora što znači 2x32GB SSD ili 2x500 kuna i to ti je više nego terebajtni i pol Samsung F3. Niti ovima performanse nisu baš sjajne. Pa ja imam na starom disku preko 44-97MB/s brzinu prijenosa

hah da ...nisu sjajne..nije bas sve u citanju i pisanju,ima nesto i u acess timeu koji je daleko manji nego kod Hdd Cool

LASER FAN [url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=781378][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/781378.png[/img][/url]
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice