nek razvuku ekran od ruba do ruba,makni tiplu dolje,samsung gore,ostavi samo zvuckink i mozes uz iste dimenzije i 5" dobit
tocno to .. ja bi na svojoj Omnii 7 bez problema s istim dimenzijama mobitela mogao dobit 4,6'' umjesto dosadasnjih 4'' koji su meni btw. cak i premali i veselio bi se upgrejdu na 4,6 il 4,7 zbog ceg jedva cekam da izade HTC Sensation XL :))
A sto se tice hardware Galaxy S ||| , pa naravno da idu naprijed u tehnologiji i stavljaju sve vise jezgara sa sve visim radnim taktom , sta bi vi ? Da smo ostali na onim dumbicima ? :S A da smo i ostali na njima opet nebi bili zadovoljni tako da nebi dobro doslo da se modernizirate :)
Apple vs Android necu uopce ni zapocinjat jer mi se bljuje od toga ( Apple-a pogotovo ;)) ) jer tu nikakav iPhone ne moze ni parirat ovom uredaju .. a kamoli da ima ovakve specse bi ga platio ko da vrijedi suho zlato :D
A velicina ekrana je zaista najindividualnija stvar koja postoji na mobilnim uredajima i tu se ne treba raspravljat .. Nekome pase 3,5 '' nekom pak 4,7 '' .. iako je po meni sve iznad 5'' ipak za neke druge svrhe a ne za mobitel :)