O specifikacijama Galaxyja S III

poruka: 52
|
čitano: 4.797
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "O specifikacijama Galaxyja S III".
15 godina
neaktivan
Re: O specifikacijama Galaxyja S III
bugonja kaže...

nek razvuku ekran od ruba do ruba,makni tiplu dolje,samsung gore,ostavi samo zvuckink i mozes uz iste dimenzije i 5" dobit

tocno to .. ja bi na svojoj Omnii 7 bez problema s istim dimenzijama mobitela mogao dobit 4,6'' umjesto dosadasnjih 4'' koji su meni btw. cak i premali i veselio bi se upgrejdu na 4,6 il 4,7 zbog ceg jedva cekam da izade HTC Sensation XL :))

A sto se tice hardware Galaxy S ||| , pa naravno da idu naprijed u tehnologiji i stavljaju sve vise jezgara sa sve visim radnim taktom , sta bi vi ? Da smo ostali na onim dumbicima ? :S A da smo i ostali na njima opet nebi bili zadovoljni tako da nebi dobro doslo da se modernizirate :) 

Apple vs Android necu uopce ni zapocinjat jer mi se bljuje od toga ( Apple-a pogotovo ;)) ) jer tu nikakav iPhone ne moze ni parirat ovom uredaju .. a kamoli da ima ovakve specse bi ga platio ko da vrijedi suho zlato :D

A velicina ekrana je zaista najindividualnija stvar koja postoji na mobilnim uredajima i tu se ne treba raspravljat .. Nekome pase 3,5 '' nekom pak 4,7 '' .. iako je po meni sve iznad 5'' ipak za neke druge svrhe a ne za mobitel :)

15 godina
protjeran
qube kaže...

CARBON de koju informaciju više o SGS-u III. Vidim da si ga isprobao pa pišeš iz iskustva. 

Kako ja nikad ne dobijem neki mobitel na korištenje pola godine prije nego uopće izađe.. Jbt baš nemam sreće..

Ma pusti ga spama samo...

Kaze da nevoli android jer je ruzan i da sve steka na galaxy s2 a samo ga je isprobao u vipu na 1-2 min(brat mi je).

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
15 godina
neaktivan
qube kaže...

Mora bit bolji od HTC-a, LG-a i ekipe..

Od Applea i nije tako teško bit bolji.. Dovoljno bi bilo da GPU zamjene na SGSII i bio bi bolji od pola godine novijeg 4s-a ;)

Pa cuj ako se pališ na tablicu specifikacija i brzina procesore = bolji mobitel u tom slucaju bi možda i bio u pravu, ali realno baš i ne.

Baš me zanima koliko tocno aplikacija iskorištava do kraja i trenutni procesor u SGS II.

Jedina za koju sigurno znam da to u potpunosti iskorištava je neki Benchmark {#}

Samo ne kužim cemu kamera od 12mpx,  ma nek stave odmah kameru od 30mpx s istom površinom senzora u reklami ce bolje zvucati.

U realnosti znamo što to pumpanje znaci. Pitanje je uopce kakve ce specifikacije na kraju imati.

Možda pricekaju još koji mjesec (do negdje 6.mjeseca neki novi iP5) pa da znaju što im treba i kakav je novi dizajn u modi {#}

''Ne možemo izbjeći svaku kritiku niti je moguće udovoljiti svima '' I.P.II
16 godina
neaktivan
alen-c kaže...
qube kaže...

Mora bit bolji od HTC-a, LG-a i ekipe..

Od Applea i nije tako teško bit bolji.. Dovoljno bi bilo da GPU zamjene na SGSII i bio bi bolji od pola godine novijeg 4s-a ;)

Pa cuj ako se pališ na tablicu specifikacija i brzina procesore = bolji mobitel u tom slucaju bi možda i bio u pravu, ali realno baš i ne.

Baš me zanima koliko tocno aplikacija iskorištava do kraja i trenutni procesor u SGS II.

Jedina za koju sigurno znam da to u potpunosti iskorištava je neki Benchmark {#}

Samo ne kužim cemu kamera od 12mpx,  ma nek stave odmah kameru od 30mpx s istom površinom senzora u reklami ce bolje zvucati.

U realnosti znamo što to pumpanje znaci. Pitanje je uopce kakve ce specifikacije na kraju imati.

Možda pricekaju još koji mjesec (do negdje 6.mjeseca neki novi iP5) pa da znaju što im treba i kakav je novi dizajn u modi {#}

pričekajmo malo da android uvede HW akceleraciju, pa onda govorite kako sve šteka.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

pričekajmo malo da android uvede HW akceleraciju, pa onda govorite kako sve šteka.

Ok, kada uvede uredu, ali još nije, tako da to su samo price. Kao da ja sad idem pricati cekate da iP5 uvede 4 jezgreni procesor i tko zna kakav ekran.

Ako naprave takav mob ok, ali ipak ostajem pri svome da mi je smješno to pumpanje mpx na kameri i 

ugrađivanje procesora koje aplikacije ne koriste u potpunosti.

O velicini ekrana da ni ne govorim. Nastave li tako morat ce ukinut svoju viziju uređaja Note jer ce im obicni mobiteli zaci u te dimenzije. 

A nakon toga bi mogli ukinut i naziv tableti pa sve skupa nazvat mobiteli i nazvati to razvojem i napretkom.

16 godina
neaktivan
alen-c kaže...
Mitsuoka kaže...

Ok, kada uvede uredu, ali još nije, tako da to su samo price. Kao da ja sad idem pricati cekate da iP5 uvede 4 jezgreni procesor i tko zna kakav ekran.

Ako naprave takav mob ok, ali ipak ostajem pri svome da mi je smješno to pumpanje mpx na kameri i 

ugrađivanje procesora koje aplikacije ne koriste u potpunosti.

O velicini ekrana da ni ne govorim. Nastave li tako morat ce ukinut svoju viziju uređaja Note jer ce im obicni mobiteli zaci u te dimenzije. 

A nakon toga bi mogli ukinut i naziv tableti pa sve skupa nazvat mobiteli i nazvati to razvojem i napretkom.

4.0 ICS to uvodi {#}

A veličina... ima bome modela koliko hoces, pa biraj. Meni je isto malo preveliko, ali ne bi mi se bilo problem naviknit.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina

Da mu je još kvaliteta kučišta na razini HTC-a, gdje bi mu bio kraj.. Ta Galaxy serija jednostavno izgleda preplastično i prejeftino... nažalost.

scientia est potentia

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
alien kaže...

Da mu je još kvaliteta kučišta na razini HTC-a, gdje bi mu bio kraj.. Ta Galaxy serija jednostavno izgleda preplastično i prejeftino... nažalost.

i neudobno..

15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

4.0 ICS to uvodi {#}

A veličina... ima bome modela koliko hoces, pa biraj. Meni je isto malo preveliko, ali ne bi mi se bilo problem naviknit.

S tim se slažem. Ukusi su razliciti, ali opet neznam zašto bi se netko kao npr.ti trebao ic navikavat na nešto tako glomazno kad 

ta ista firma, HTC, Apple i ostali nude i manje modele.

Uvijek se samo postavlja pitanje gdje je zadnja granica kod pojedinaca  da su spremni imati pladanj u džepu i kopaktnost mobitela po cijeni što vecih ekrana.

Pogotovo kad se gotovo svaki mobitel može spojiti na svaki moderniji televizor bežicno ili žicano.

Netko ce reci da mu je full prakticno gledati filmove na 5 ili 7" ekranu. Ako je netko vec tolki filmofil nek si kupi tablet 

od 10" i biti ce mu najugodniji, kad je bal nek je maskenbal {#}
Za povremeno surfanje, pisanje poruke i gledanje tu i tamo kracih filmova gotovo jednako posluži ekran i od 3.5" i od 3.8" i 4" .. i 4.7".

16 godina
neaktivan
alen-c kaže...
Mitsuoka kaže...

4.0 ICS to uvodi {#}

S tim se slažem. Ukusi su razliciti, ali opet neznam zašto bi se netko kao npr.ti trebao ic navikavat na nešto tako glomazno kad 

Uvijek se samo postavlja pitanje gdje je zadnja granica kod pojedinaca  da su spremni imati pladanj u džepu i kopaktnost mobitela po cijeni što vecih ekrana.

Pogotovo kad se gotovo svaki mobitel može spojiti na svaki moderniji televizor bežicno ili žicano.

Netko ce reci da mu je full prakticno gledati filmove na 5 ili 7" ekranu. Ako je netko vec tolki filmofil nek si kupi tablet 

Za povremeno surfanje, pisanje poruke i gledanje tu i tamo kracih filmova gotovo jednako posluži ekran i od 3.5" i od 3.8" i 4" .. i 4.7".

meni je 3.5 premalo, 3.7 taman, gornja granica 5.0

14 godina
protjeran
EZY-E kaže...
qube kaže...

CARBON de koju informaciju više o SGS-u III. Vidim da si ga isprobao pa pišeš iz iskustva. 

Kako ja nikad ne dobijem neki mobitel na korištenje pola godine prije nego uopće izađe.. Jbt baš nemam sreće..

Kaze da nevoli android jer je ruzan i da sve steka na galaxy s2 a samo ga je isprobao u vipu na 1-2 min(brat mi je).

da,i odmah sam otisao od njega jer je dosadan(ruzan nije)i kopira iphone.Jedino cemu sam se divio je ekran
14 godina
Mitsuoka kaže...
alen-c kaže...
Mitsuoka kaže...

4.0 ICS to uvodi {#}

meni je 3.5 premalo, 3.7 taman, gornja granica 5.0

znas li ti koliko je 5 incha?  sve do 4 incha, 4.3 u vrh glave, preko je previse.

16 godina
neaktivan
Indestructible kaže...
znas li ti koliko je 5 incha?  sve do 4 incha, 4.3 u vrh glave, preko je previse.

a znaš li ti čitat?

17 godina
neaktivan

Hahaha, ludnica ekran! :D Ta reza je česta kod tableta, a oni će ga spičit na smartphone! :D

Mora da će cijena biti BOMBA!

Svakom poklopcu lonac!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Evo pogledajte i sami kako je iphone 4S na SAMO 800mhz pregazio konkurenciju sa preko 1ghz.http://m.gadgeterija.net/2011/10/11/iphone-4s-koristi-slabiju-inacicu-a5-procesora/ Eto,nije sve u napumpavanju megaherca nego u nacinu kako OS radi

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
al naravno, sad ce fanboyevi naci nacin kako da se izvuku...

0 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
CARB0N kaže...
al naravno, sad ce fanboyevi naci nacin kako da se izvuku...

a ti bi mogao koristit tipku uredi

14 godina
neaktivan
disco kaže...

Hebes ovo, ako nema bar 8 jezgri....

Koje su ovo gluposti, za dve godine cemo imat 15' mobitel, pa svake godine povecaju ekran, zaigrali se malo!

Hehehe ako nastave imat ćemo ove dimenzije na kraju {#}

Sorry na spam-u ali mora san ovo stavit:

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 1:27 (mudantos).
15 godina
neaktivan
mudantos kaže...

Hehehe ako nastave imat ćemo ove dimenzije na kraju {#}

Sorry ali mora san ovo stavit:

LOL! Prejako! Svaka cast! {#}

Uz ovakvo povecanje ekrana nebi me cudila ovakva buducnost. Zato se i izmišljaju zakrivljeni oblici ekrana nebi li mikrofon bio bliže {#}

15 godina
neaktivan

Ma sam da oni ispoliraju vise android,uopce je nebitno dal ima ,1,2 ili 4 jezgre ak on i dalje trzavo radi.

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Vidim neki brkaju napredak tehnologije s megalomanijom i pretjerivanjem.

Mobitel s 4,6" ekrana je ništa doli prokleta cigletina. Uskoro ćemo svi morati nositi one torbice Lacoste kako bi mogli koliko toliko komforno prenositi mobitele.

Napredak nije samo više/bolje/brže u hardverskom smislu, a Samsung to nažalost, već neko vrijeme ne shvaća, pa tako samo povećava dijagonale, taktove, i brojke općenito.

Bolje da malo porade na unutrašnjosti, optimiziraju i OS i tehološki vijek uređaja, a ni bolje baterije ne bi škodile.

Mislim, za što vam to treba 2x1.8GHz ili 4x1.5GHz i 2GB RAM-a dok ste u pokretu?? Osim za sintetičke benchmarke i hvalisanje.

Pa ja na svom PC-u ne iskoristim 2GB RAMA dok imam 20+ tabova i 5-6 programa istovremeno pokrenuto.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
CARB0N kaže...
EZY-E kaže...
qube kaže...

da,i odmah sam otisao od njega jer je dosadan(ruzan nije)i kopira iphone.Jedino cemu sam se divio je ekran

Care. Uljepšao si mi jutro. :D Sva sreća pa je 26% failPhonea napravljeno od Samsunga :) Ne mogu sad naći video di je interview sa radnicima Foxconn-a. Ekipom koja je zadužena za sastavljanje failPhonea. Sve redom debili.

Nebi htio nekog uvrijedit, al predstavljanje Stevea Jobsa kao tehnološkog genija je idiotizam. Tip je bio marketinški genije i mogao je prodat dobro zapakirano ... da ne budem prost sad. Ali da je napravio velik posao, jest, svaka mu čast. Samo mislim da jako puno ljudi dijeli moje mišljenje o tome da ako možeš dobiti 2 iste stvari, od kojih je jedna 50% skuplja, uzet ćeš onu jeftiniju.

Da mi nebi post ispao offtopic.

Perverzija, ali se moram složiti s najvećim dijelom ekipe tu i reći da je malo pretjerivanje ipak i da je hardware uglavnom neiskorišten. ALI, kad se čovjek zamisli i padne mu na pamet ideja, za što sve je sposoban dotični mobitel nakon što ekipa iz CyanogenMod-a obavi svoj posao...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice