NVIDIA spremna za Windowse 8

poruka: 15
|
čitano: 1.961
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "NVIDIA spremna za Windowse 8".
18 godina

i love you NV {#}{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Taman mi prije par sati u trayu izleti notifikacija, 306.97 is available {#}

clock2much

1 0 hvala 0
15 godina

Bravo za Nvidiu, tu nikada nije razocarala.

iclock2much

3 0 hvala 0
18 godina
Re: NVIDIA spremna za Windowse 8
mate960 kaže...

Taman mi prije par sati u trayu izleti notifikacija, 306.97 is available {#}

haha takodjer {#}

16 godina
neaktivan
Pa zar nije Win 8 manje vise u srzi isti kao i 7. Ako ozuzmemo novo sucelje sve je manje vise isto. Mada koristim ovu priliku da pohvalim MS na novom sucelju, ako nista drugi barem zbog dojma da skoro 10 godina imamo maltene jedan te isti OS samo pod drugim imenom, a u novije vrijeme brojem. Da win store bi mogao bit zanimljiv , vec vidim 1267 istih aplikacija koje jedna drugoj slice ko jaje jajetu, sto je ako pogledamo neke druge slicne soreove postao svojevrsni trend kod ''developra'' . Vec vidim vijest: Imamo 6890000 aplikacija na storeu, ljudi navalite.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

NVIDIA je uvjek bila odlična sa driverima, RTM Windowsa 8 koristim od prvog dana i sa driverima nije bilo nikakvih problema.

0 0 hvala 0
15 godina

Sto jest jest, to im je golemi plus.

Nadajmo se da ce i ATI krenuti tako iako i on ima nelose drivere.

iclock2much

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Sto jest jest, to im je golemi plus.

Nadajmo se da ce i ATI krenuti tako iako i on ima nelose drivere.

Carmack se ne bi slozio s tobom :)
15 godina

A sto cu mu ja.{#}

iclock2much

1 0 hvala 0
17 godina

Iako je ovo tema za nv moram pitati jeli itko mozda cuo hoce li ati izdat drivere za win 8 za 4000 seriju kartica, posto one nisu vec neko vrijeme podrzane s novim driverima?

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
acarnoje kaže...

Iako je ovo tema za nv moram pitati jeli itko mozda cuo hoce li ati izdat drivere za win 8 za 4000 seriju kartica, posto one nisu vec neko vrijeme podrzane s novim driverima?

Trebali bi uskoro, to i ja cekam.

Sluzbeno win8 izlazi oko 25.10. tako bi valjda nesto prije tog datuma trebali doci driveri.

15 godina
acarnoje kaže...

Izašao je 25.09:http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/catalystlegacywin8.aspx

robimarko@gmail.com
17 godina

Puno ti hvala covijece. Nisam ni znao da su vani, a dosta sam trazio.{#}

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
woodgamesfx kaže...
Pa zar nije Win 8 manje vise u srzi isti kao i 7. Ako ozuzmemo novo sucelje sve je manje vise isto. Mada koristim ovu priliku da pohvalim MS na novom sucelju, ako nista drugi barem zbog dojma da skoro 10 godina imamo maltene jedan te isti OS samo pod drugim imenom, a u novije vrijeme brojem. Da win store bi mogao bit zanimljiv , vec vidim 1267 istih aplikacija koje jedna drugoj slice ko jaje jajetu, sto je ako pogledamo neke druge slicne soreove postao svojevrsni trend kod ''developra'' . Vec vidim vijest: Imamo 6890000 aplikacija na storeu, ljudi navalite.

Nije, koristi se WDM 1.2.

Troll level: sensei
17 godina
robimarko kaže...
acarnoje kaže...

Izašao je 25.09:http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/catalystlegacywin8.aspx

Iz nekog razloga meni ti ne funkcioniraju najbolje, zato ih nisam navodio. Oni su izdani za RP (tamo mi je radilo OK), ali u RTM malo zezaju.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice