Nvidia raskida ugovore

poruka: 17
|
čitano: 1.411
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nvidia raskida ugovore".
17 godina
protjeran
Nvidia raskida ugovore

Znači ostat će samo najvjerniji. EVGA, BFG, Zotac...

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...

0 0 hvala 0
17 godina
Nvidia raskida ugovore

Samo ne ASUS. Plač

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nvidia raskida ugovore

Evo riješenje za nvidiu.

Nek se udruži sa HP-om i nek počnu proizvodit bolesne lapce sa sli-om i bolesnim performansama memorije proca za vrlo male pare uz viskou kvalitetu.

S tim bi pobro veliku lovu i s.j.e.b.o konkurenciju čak i u stolnim PC-ima. 

Mobile gaming is comming.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.10.2008 21:39 (dipsi).

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Nvidia raskida ugovore
dipsi kaže...

...bolesne lapce sa sli-om i bolesnim performansama memorije proca za vrlo male pare uz viskou kvalitetu.

Nažalost, JOŠ nije moguće dobiti nešto SUPER a JEFTINO, a da nepričam u malo mjesta (laptop).
Kublach
17 godina
neaktivan
Nvidia raskida ugovore

Može se može ali oni nedaju. To je sve njihova politika.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

uuu ova mi se vest uopste ne svidja....puce izgelda Nvidia ko Cernobilj...

K'eni pa te vat' ;)
17 godina
neaktivan

Tako treba, kukolje iz žita!

EDIT: kupujem 4850.

Kad sam vidio kako to izgleda na 22'' monitoru (ja imam 19)...  jeftinooo

ati i nvidija nemaju monopol, zamislite kada dođe 3 i 4...

good 4 me, good 4 u.

dobio žučka!
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.10.2008 21:48 (Raus).
17 godina
protjeran
Nvidia raskida ugovore

još samo čekam da ukinu iritantni     "The way it's meant to be played"   program.

"Hedonism Is My LifeStyle"©

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
l)oolvl kaže...

još samo čekam da ukinu iritantni     "The way it's meant to be played"   program.

Makni video (ukoliko je moguće).
17 godina
neaktivan
Nvidia raskida ugovore

Ovo mi nije drago.. eno GTX 280 je sporiji 20% od 4870x2 ali toliko je i jeftiniji, a još je i dalje najbrža single-chip kartica.

Liniću i Šukeru je nakon n-te svađe odbrosio: "Ko pit bulovi ste!" Na to mu je Šuker, prisno uzvratio: "Najveći pitbul si ti!", na što je Bago ne trepnuvši ispalio: "Ne, pokraj vas sam pudlica!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ovo mi nije drago.. eno GTX 280 je sporiji 20% od 4870x2 ali toliko je i jeftiniji, a još je i dalje najbrža single-chip kartica.

20% jeftiniji.?. Pa i neznam baš...

Evo ih obe i mislim da razlika u cijeni nije ni blizu 20%...   ATI 4870x2    nVidia280
O razllici u performansama  neću to ostavljam onima koji su ih isprobali...

Stvari za nVidiju ne idu dobro i to mi nije drago jer ako na tržištu nepostoji "zdrava" konkurencija onda nastupa monopol a to nije dobro... (ali mislim da su u nVidiji bili malo previše arogantni nakon izlaska G80< serije čipova tako da mi ih nije žao)...

Ali ako AMD/ATI iskoristi ovo i podigne cijene onda nek i oni idu k vragu... S3 graphics forever...
17 godina
neaktivan
Nvidia raskida ugovore

GTX 280 - 2812kn

4870x2 - 3140kn

Razlika je 11%... a razlika u brzini je ...

DX10 Vantage

4870x2 - 14630

GTX280 - 12935

ili 13%

U nekim igrama vodi jedna, u nekima druga iako je općenito ATi brži od 10-50% (COD4). Dodaj da je nVidia ipak 1 GPU.... (iako ja nisam imao puno problema sa svojom 3870x2).

Liniću i Šukeru je nakon n-te svađe odbrosio: "Ko pit bulovi ste!" Na to mu je Šuker, prisno uzvratio: "Najveći pitbul si ti!", na što je Bago ne trepnuvši ispalio: "Ne, pokraj vas sam pudlica!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nvidia raskida ugovore

samo nek propadnu! nikad nikom neće bit jasno zašto su otkupili tehnologiju 3D stereo prikaza i onda ju počeli polako gasit. čisto zla odluka u stilu "ako nećemo mi, nitko neće!". također, štos e tiče zdrave konkurencije, pa nevjerojatno je kakva jaka senilnost prevladava ovdje: još neki dan je bila vijest o namještanju cijena grafičkih kartica između ATIja i nVidije...također je i primjer T-Scuma i Vipa, prije dolaska Tele2, da je duopol jednako loša solucija kao i monopol

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Nvidia raskida ugovore

Obija im se drskost o glavu sada. nVIDIA = mali intel. Najbolje je kada počnu pričati što korisnicima trenutno nije važno. 3dFX je furao glide i nije iskoristio AGP. Intel je pričao kako ne treba nikome 64bita (možda ne desktopu ali server tržištu da, što je dobro iskoristio AMD). NVIDIA vuče staru arhitekturu uz malo kozmetičkih preinaka, i još nije implementirao DX 10.1, valjda čeka Windows7 i DX11. Bolje im je da se prihvate posla.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nvidia raskida ugovore

Foxconn, Club 3D, ECS, Biostar i Albatron.

izvor: http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=9784&Itemid=34

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nvidia raskida ugovore

može li mi tko preporučiti grafičku između 1000-1500kn a koja bude dobra za igranje a da bude nvidia?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Raving Rabbid kaže...

može li mi tko preporučiti grafičku između 1000-1500kn a koja bude dobra za igranje a da bude nvidia?

Avatar ti odgovara, uletio si sa ovim pitanjem na krivu temu.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice