Znači ostat će samo najvjerniji. EVGA, BFG, Zotac...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Samo ne ASUS.
Evo riješenje za nvidiu.
Nek se udruži sa HP-om i nek počnu proizvodit bolesne lapce sa sli-om i bolesnim performansama memorije proca za vrlo male pare uz viskou kvalitetu.
S tim bi pobro veliku lovu i s.j.e.b.o konkurenciju čak i u stolnim PC-ima.
Mobile gaming is comming.
...bolesne lapce sa sli-om i bolesnim performansama memorije proca za vrlo male pare uz viskou kvalitetu.
Može se može ali oni nedaju. To je sve njihova politika.
uuu ova mi se vest uopste ne svidja....puce izgelda Nvidia ko Cernobilj...
Tako treba, kukolje iz žita!
EDIT: kupujem 4850.
Kad sam vidio kako to izgleda na 22'' monitoru (ja imam 19)... jeftinooo
ati i nvidija nemaju monopol, zamislite kada dođe 3 i 4...
good 4 me, good 4 u.
još samo čekam da ukinu iritantni "The way it's meant to be played" program.
još samo čekam da ukinu iritantni "The way it's meant to be played" program.
Ovo mi nije drago.. eno GTX 280 je sporiji 20% od 4870x2 ali toliko je i jeftiniji, a još je i dalje najbrža single-chip kartica.
Ovo mi nije drago.. eno GTX 280 je sporiji 20% od 4870x2 ali toliko je i jeftiniji, a još je i dalje najbrža single-chip kartica.
GTX 280 - 2812kn
4870x2 - 3140kn
Razlika je 11%... a razlika u brzini je ...
DX10 Vantage
4870x2 - 14630
GTX280 - 12935
ili 13%
U nekim igrama vodi jedna, u nekima druga iako je općenito ATi brži od 10-50% (COD4). Dodaj da je nVidia ipak 1 GPU.... (iako ja nisam imao puno problema sa svojom 3870x2).
samo nek propadnu! nikad nikom neće bit jasno zašto su otkupili tehnologiju 3D stereo prikaza i onda ju počeli polako gasit. čisto zla odluka u stilu "ako nećemo mi, nitko neće!". također, štos e tiče zdrave konkurencije, pa nevjerojatno je kakva jaka senilnost prevladava ovdje: još neki dan je bila vijest o namještanju cijena grafičkih kartica između ATIja i nVidije...također je i primjer T-Scuma i Vipa, prije dolaska Tele2, da je duopol jednako loša solucija kao i monopol
Obija im se drskost o glavu sada. nVIDIA = mali intel. Najbolje je kada počnu pričati što korisnicima trenutno nije važno. 3dFX je furao glide i nije iskoristio AGP. Intel je pričao kako ne treba nikome 64bita (možda ne desktopu ali server tržištu da, što je dobro iskoristio AMD). NVIDIA vuče staru arhitekturu uz malo kozmetičkih preinaka, i još nije implementirao DX 10.1, valjda čeka Windows7 i DX11. Bolje im je da se prihvate posla.
Foxconn, Club 3D, ECS, Biostar i Albatron.
izvor: http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=9784&Itemid=34
može li mi tko preporučiti grafičku između 1000-1500kn a koja bude dobra za igranje a da bude nvidia?
može li mi tko preporučiti grafičku između 1000-1500kn a koja bude dobra za igranje a da bude nvidia?