Nvidia mijenja imena karticama

poruka: 22
|
čitano: 1.820
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nvidia mijenja imena karticama".
17 godina
neaktivan

A LOL na ovo s tablicama.... ahaha baš je tako...:)

Liniću i Šukeru je nakon n-te svađe odbrosio: "Ko pit bulovi ste!" Na to mu je Šuker, prisno uzvratio: "Najveći pitbul si ti!", na što je Bago ne trepnuvši ispalio: "Ne, pokraj vas sam pudlica!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

/Quote:

"Dakle, ako idete u kupnju grafičke kartice, a želite da to baš bude nešto bazirano na Nvidijinim čipovima, svakako sa sobom ponesite logaritamske tablice."

Čudi me kako naslov posta nije bio: "NVidia i brojevi - povratak žive smrti!"...

Bravo kolega, car si! Ide te humor zadnje vrijeme, zato i redovno navraćam na bugovu stranicu...

Uvijek raspeš trunčicu savršeno izbalansiranog sarkazma koji ima laksativni učinak na krajnjeg čitatelja...

Bravo, samo tako naprijed... Stavio sam oglas na neke forume za ljude s problemima neredovne stolice

da čitaju tvoje tekstualne medikamente... Ishod će biti nasumična lančana reakcija rijetke stolice...

:)

Do sljedećeg teksta, adios Dolores.. ;)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa autor je jako duhovit zapravo.

Pitate li se ikada koje su najvažnije inovacije u avijaciji? Ni mi, ali su u Wiredu svejedno napravili kompilaciju 12, po njima najvažnijih inovacija koje čine avijaciju onakvom kakva je danas.

Ako nisi shvatio humor, ne moraš vrijeđati autora.:)

Liniću i Šukeru je nakon n-te svađe odbrosio: "Ko pit bulovi ste!" Na to mu je Šuker, prisno uzvratio: "Najveći pitbul si ti!", na što je Bago ne trepnuvši ispalio: "Ne, pokraj vas sam pudlica!"
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.10.2008 22:44 (naxeem).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Malo sam se nasmijao na početku kada sam pročitao ovo s logaritamskim tablicama, ali autor opisuje kao da se je nemoguće snaći. Onaj ko zna šta traži on će to naći sa i bez logaritamskih tablica. Onaj ko nezna šta traži, njemu je svejedno dali će to biti Intel, AMD, nVidia, ATI i slični.

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Svi gornji postovi dokazuju samo jedno - kasnimo svugdje! Evo primjera radi ovo:

http://www.tomshardware.com/news/nvidia-geforce-55nm-name,6418.html

Datum je od 26.9. a ne nekim siteovima je možda i raniji....

Kasnimo svugdje, osim u cijeni. Tu smo BEZ IKAKVE sumnje na prvom mjestu!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

U cijeni smo prvi da!

Što se tiče nazivlja.. jao jao nVidiji s ovim. Više ne znaš tko pije, a tko plaća GT, GS, GSO, GTX, +/-, 120, 260, 280, 8x, 9x... svašta. Za nekoga tko se ne kuži, pravi pakao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nvidia mijenja imena karticama

Ma ono kaj me najviše peče je internet i vrag koji ga je zmislil!!!

Da nije njega ne bi nikad znao da se proc , MB i GPU može nabaviti za 2x manje novaca nego kod nas!

Blaženi oni koji žive u neznaju!!

17 godina
neaktivan

To je tol'ko frustrirajuće da bum napisal da je na newegg RADEON 4870 oko 269.99$!

A kod nas?

GIGABYTE VGA ATI HD4870 512 MB GDDR5 PCIE16 1.785,00 kn

Nebum napisal u kojoj firmi, imate nabavu.

Što znači da je vani ISPOD 1400kn!

Ma mi smo bogati!!

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.10.2008 23:15 (mrgud).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Al mi stvarno nije jasno zašto??  Pa zašto mijenjaju imena "starih" kartica...

Jedino mi je na pamet pao jedan razlog...da bi istim proizvodima podignuli cijene...

when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

U cijeni smo prvi da!

Što se tiče nazivlja.. jao jao nVidiji s ovim. Više ne znaš tko pije, a tko plaća GT, GS, GSO, GTX, +/-, 120, 260, 280, 8x, 9x... svašta. Za nekoga tko se ne kuži, pravi pakao.

pakao je i za nekog tko se kuzi! Belji se
17 godina
neaktivan

Gle, ajmo to sabrat u par blesavih rečenica...

da sam znao kaj me čeka.... ne bi nikad........

El treba još kaj?!

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.10.2008 0:31 (mrgud).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovak.............. INTEL je jači, tu nema sumnje ma koliko da tipkamo o tome. Osim po arhikteturi.....

tu je AMD zakon i to je zašto ću kupiti AMD!!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mrgud kaže...

Ovak.............. INTEL je jači, tu nema sumnje ma koliko da tipkamo o tome. Osim po arhikteturi.....

WTF?! kakve veze ima ovo sa temom? BTW ti nisi cuo za onaj gumbic "uredi"?! od 12 (+ovaj sad moj) postova 5 je tvojih!!! Neodlučan
17 godina
neaktivan
r420r kaže...
mrgud kaže...

WTF?! kakve veze ima ovo sa temom? BTW ti nisi cuo za onaj gumbic "uredi"?! od 12 (+ovaj sad moj) postova 5 je tvojih!!! Neodlučan
 E sad smo došli tam di se meni ne tipka!
Ovo" Intel je jači..." nisam napisao!
nek se malo BUG zbudi!!

17 godina
neaktivan

Uglavnom, čitaj poruke .... lako ćeš skužiti tko šalje koju!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mrgud kaže...
r420r kaže...
mrgud kaže...

E sad smo došli tam di se meni ne tipka!
Ovo" Intel je jači..." nisam napisao!
nek se malo BUG zbudi!!

Kloni se sinko loše trave Namigiva
when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
17 godina
neaktivan
eXec-dTm kaže...

/Quote:

"Dakle, ako idete u kupnju grafičke kartice, a želite da to baš bude nešto bazirano na Nvidijinim čipovima, svakako sa sobom ponesite logaritamske tablice."

Čudi me kako naslov posta nije bio: "NVidia i brojevi - povratak žive smrti!"...

Bravo kolega, car si! Ide te humor zadnje vrijeme, zato i redovno navraćam na bugovu stranicu...

Uvijek raspeš trunčicu savršeno izbalansiranog sarkazma koji ima laksativni učinak na krajnjeg čitatelja...

Bravo, samo tako naprijed... Stavio sam oglas na neke forume za ljude s problemima neredovne stolice

da čitaju tvoje tekstualne medikamente... Ishod će biti nasumična lančana reakcija rijetke stolice...

Dobro da tvoj post tjera na povraćanje, kaj bi mi bez takvih "inteligencija".Belji se A ovi su nevjerovatni, ćemu ta idiotarija sa mijenjanjem imena, valda samo oni znaju.
17 godina
protjeran

Najbolje bi bilo da promijeni naziv iz gForcea u nešto drugo, i Radeon (nikad mi taj naziv nije sjeo u uho kao gForce koji zvući moćnije, rejdon zvući idiotski na hrvatskom i općenito, čak bolje zvuči Rage) također. Sve moguće kombinacije brojki su več ispucane kao Nokia sa svojim mobitelima. Tko se može više snaći u tim njihovim brojkama, ni njihovi marketingaši.

Kolko su nas zbunili sa tim GT,XT oznakama da poludiš, jer je jednima neka od tih oznaka slabiji GPU/VPU ili takt a drugima suprotno.

eXec-dTm kaže...

/Quote:

Zakon, dobra je terapija BUG-ov forum za ispucavanje zar ne? Očekivao sam ipak nešto više od nekog Amigaša.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

- "Zakon, dobra je terapija BUG-ov forum za ispucavanje zar ne? Očekivao sam ipak nešto više od nekog Amigaša."

I ovo će biti dovoljno...ipak je tema preštura! ;)

17 godina
neaktivan

- "Dobro da tvoj post tjera na povraćanje, kaj bi mi bez takvih "inteligencija".

Čuj, postoje postovi za regulaciju disbalansa donjeg i gornjeg završetka probavnog

trakta... Očigledno je moj tebe ponukao da se ispovraćaš! ;) No, kako god da bilo

ja kažem da je bolje tjerat ljude na bljuvanje nego na meko kakanje... ;) :P

All the best,

D.

17 godina
neaktivan
"Nvidia mijenja imena karticama

Pa autor je jako duhovit zapravo.

Pitate li se ikada koje su najvažnije inovacije u avijaciji? Ni mi, ali su u Wiredu svejedno napravili kompilaciju 12, po njima najvažnijih inovacija koje čine avijaciju onakvom kakva je danas.

Ako nisi shvatio humor, ne moraš vrijeđati autora.:)"

Ma nou, to nije vrijeđanje, pa baš je cakan s tim svojim načinom opisivanja

članaka. Stereotip totalan.. Prvo plagiranje tekstova sa drugih tech portala

i u kulminaciji loša doskočica pa to sve upakirano u celofan s mašnom na

vrhu! ;)

I ne znam šta se tu ima shvatiti, pa navedeno bi shvatio i poluredardirani

flamenac a kamoli ne itko ko se diči s opishnim pridjevom "...sapiens"

All the best,

D.

17 godina
neaktivan