Nuklearne podmornice na Windowsima

poruka: 51
|
čitano: 7.563
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nuklearne podmornice na Windowsima".
18 godina
RE: Nuklearne podmornice na Windowsima
Bruno kaže...
 Ni meni se ne rusi ... cudno. Mora da smo dobili neke posebne verzije. Fora ...
 LOL
fuck yeah
18 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...
sub_zero kaže...
Naravno da je Vista loša ruše se sama od sebe a to nije njen jedini problem.
 Opet jedan pametnjakovič koji sam ne koristi Vistu ali se ne libi pljuvanja po njoj..  Sama od sebe se ruši - riiiiight! Koristim ju već skoro godinu dana bez reinstalacije i savršeno sam zadovoljan, a za tvoju informaciju nije mi se niti jednom srušila (za razliku od XPa hehe).
 Čuj. Samo surfanje po internetu se ne smatra korištenjem računala. Moraš ipak malo više radit osim biti na facebooku da vidiš koliko je Vista loša.

18 godina
neaktivan
Bruno kaže...
Dado_ZG78 kaže...
sub_zero kaže...
 Opet jedan pametnjakovič koji sam ne koristi Vistu ali se ne libi pljuvanja po njoj..  Sama od sebe se ruši - riiiiight! Koristim ju već skoro godinu dana bez reinstalacije i savršeno sam zadovoljan, a za tvoju informaciju nije mi se niti jednom srušila (za razliku od XPa hehe).
 Ni meni se ne rusi ... cudno. Mora da smo dobili neke posebne verzije. Fora ...
 Ocito.
E8400 3gHz // Gigabyte 9800 gtx // Corsair 1066 mHz 4 GB // WD 640GB // CORSAIR HX520W // Gigabyte EP35-DS3R // CM Cosmos // Genius Ergo 525 Laser Gaming Mouse Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
18 godina
neaktivan

A sta sad ce i na podmornicama bit ona naljepnica "Designed for Windows XP"

E8400 3gHz // Gigabyte 9800 gtx // Corsair 1066 mHz 4 GB // WD 640GB // CORSAIR HX520W // Gigabyte EP35-DS3R // CM Cosmos // Genius Ergo 525 Laser Gaming Mouse Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
sub_zero kaže...
Dado_ZG78 kaže...
sub_zero kaže...
 Čuj. Samo surfanje po internetu se ne smatra korištenjem računala. Moraš ipak malo više radit osim biti na facebooku da vidiš koliko je Vista loša.

Možda držati nekoliko virtualnih mašina, raditi na razvoju cijele infrastrukture za mrežu, softvera za upravljanje mrežom, klijentskih i serverskih aplikacija, weba uz istovremeno surfanje, video i voice komunikaciju i cirka 200-tinjak procesa dignutih istovremeno?
I zamisli - ne da nije loša, nego radi apsolutno savršeno.

Da bi ti računalo i bilo koji OS bili 'stabilni', moraš na računalu raditi ozbiljne stvari, a ne samo trpati svakojake piratske gluposti, demoe i slične igračke za djecu
17 godina
neaktivan

Već sam sagradio sklonište imam ga u vrtu hahahaaSmijeh

add me xfire >>> razvaljot
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Neki se ovdje pitaju zasto nisu stavili Vistu. Mislim da se ovdje radi o Windows XP Embedded sustavu (konfigurabilna verzija XP-a kojoj se mogu izbaciti pojedini moduli, zamjeniti explorer (shell), itd.). Nazalost, embedded verzija Viste ne postoji, i sljedeca verzija ce biti tek Windows 7 Embedded, tako da da su pricekali koju godinu....

Za one sto misle da je linux jeftiniji, ili besplatan... Pa ne mislite valjda da ce uzet source od neznam, Ubuntua pa ga ici modificarat? Konfigurabilne verzije linuxa usporedive sa gore navedenim XP-ima su daleko skuplje od XP-a.

Think locally, act globally...
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Darky kaže...
syncmaster245b kaže...

Meni je ovdje najinteresantnija jedna od zadnjih recenica, gdje se tvrdi kako su dijelovi windowsa skloni propustima ili uklonjeni ili modificirani. Ustupljen source kod?

ili to ili su dobili prave win bez popratnog sranja koje samo otežava i usporava rad.
Znači dobili su core OS kakav bi požlio svaki korisnik.
 A niste čuli za embeded windowse? Ono, proizvođač dobije "hrpu modula" i nek si sastavi u instalaciju šta mu treba.
17 godina
protjeran
fifiX kaže...

ljudi znate koja je sličnost između windowsa i podmornica?

čim otvorite prozor počinju problemi!

heheeeee bravo caree...
18 godina
neaktivan
naxeem kaže...
sub_zero kaže...
Dado_ZG78 kaže...
sub_zero kaže...

Možda držati nekoliko virtualnih mašina, raditi na razvoju cijele infrastrukture za mrežu, softvera za upravljanje mrežom, klijentskih i serverskih aplikacija, weba uz istovremeno surfanje, video i voice komunikaciju i cirka 200-tinjak procesa dignutih istovremeno?
I zamisli - ne da nije loša, nego radi apsolutno savršeno.

Da bi ti računalo i bilo koji OS bili 'stabilni', moraš na računalu raditi ozbiljne stvari, a ne samo trpati svakojake piratske gluposti, demoe i slične igračke za djecu
 XP  to nije  mogao?
17 godina
neaktivan

Ljudi poćnite graditi atomska skloništa.

A što će biti kada se windowsi smrznu na podmornici?

hehehehe...

0 0 hvala 0
17 godina
Gnjavator kaže...
 A niste čuli za embeded windowse? Ono, proizvođač dobije "hrpu modula" i nek si sastavi u instalaciju šta mu treba.
 To objasnjava uklanjanje, ali ne i modifikaciju.
18 godina

Imam malo iskustvo sa kompjuterski upravljanim masinama, kao CNC Rover itd. Iako klijentski softver radi pod Windows Xp, masina je upravljana RTOS sustavom (meni izgleda kako neki BSD ili Unix), tako da sve mission critical radnje su kontrolirane preko tog kompjutera, a XP je kao klijent tog kompjutora. Mislim da je nesto slicno i u podmornici. Sve bitne operacije su kontrolirani nekim mikro kontrolerima i RTOS sustavima, a XP je dobra end user sredina, za dobro graficko sucelje. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
fifiX kaže...

ljudi znate koja je sličnost između windowsa i podmornica?

čim otvorite prozor počinju problemi!

Podmornica nema prozore. A ovo je originalna verzija fore:

Computers are like air conditioners, they are useless when you open Windows.
Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove. Votka i džin to je sada in dobra lova, brza kola, ribe oko stola
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.1.2009 11:52 (the_tux).
18 godina
neaktivan
sub_zero kaže..

A jesi lik..
Kaj ti znaš što ja sve radim na računalu molim te lijepo. Uglavnom ne moram ti se opravdavati, ali za APSOLUTNO SVE aplikacije i igre koje vrtim (a toga ima i paralelka doista puno) Vista se pokazala stabilnija i bolja nego vremešni XP, pa reci ti na to što god želiš.

Uglavnom to je to - ima tvrdoglavih ljudi koji jednostavno odbijaju isprobati nešto pa tek onda komentirati. 
(i ne mislim isprobati neku tamo verziju Viste od prije godinu i pol dana, nego najnoviju verziju 64bitne Viste Ultimate sa ugrađenim SP1)
Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...
sub_zero kaže.. Čuj. Samo surfanje po internetu se ne smatra korištenjem računala. Moraš ipak malo više radit osim biti na facebooku da vidiš koliko je Vista loša.

A jesi lik..
Kaj ti znaš što ja sve radim na računalu molim te lijepo. Uglavnom ne moram ti se opravdavati, ali za APSOLUTNO SVE aplikacije i igre koje vrtim (a toga ima i paralelka doista puno) Vista se pokazala stabilnija i bolja nego vremešni XP, pa reci ti na to što god želiš.

Uglavnom to je to - ima tvrdoglavih ljudi koji jednostavno odbijaju isprobati nešto pa tek onda komentirati. 
(i ne mislim isprobati neku tamo verziju Viste od prije godinu i pol dana, nego najnoviju verziju 64bitne Viste Ultimate sa ugrađenim SP1)
... a ima i onih koji se ne mogu maknuti od glupih xp vs vista / ati vs nvidia / windows vs linux prepucavanja makar tema bila o podmornicama, kućnim ljubimcima ili vrtlarstvu...
18 godina
neaktivan
Hladni kaže...
... a ima i onih koji se ne mogu maknuti od glupih xp vs vista / ati vs nvidia / windows vs linux prepucavanja makar tema bila o podmornicama, kućnim ljubimcima ili vrtlarstvu...
 Ima, ima..  kao i onih koji ne trpe pljuvanje po nečemu bez osnove i argumenata Namigiva
Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
18 godina
protjeran
Kuzo kaže...

Imam malo iskustvo sa kompjuterski upravljanim masinama, kao CNC Rover itd. Iako klijentski softver radi pod Windows Xp, masina je upravljana RTOS sustavom (meni izgleda kako neki BSD ili Unix), tako da sve mission critical radnje su kontrolirane preko tog kompjutera, a XP je kao klijent tog kompjutora. Mislim da je nesto slicno i u podmornici. Sve bitne operacije su kontrolirani nekim mikro kontrolerima i RTOS sustavima, a XP je dobra end user sredina, za dobro graficko sucelje. 

Zasigurno ne sluti na dobro, sad ce se svi hackeri utrkivat tko ce zavladati podmornicnim sustavom prvi, a gdje su ostali problemi, odoh kopat vrt...
Zlo i Naopako
18 godina
neaktivan

Sudarili se američki brod i nuklearna podmornica

Američka nuklearna podmornica "Hartford" sudarila se u petak u Hormuškom tjesnacu s američkim amfibijskim brodom "New Orleansom", pri čemu je lakše ozlijeđeno petnaestak mornara, priopćila je američka peta flota. 

Sustav nuklearnog pogona na "USS Hartfordu" nije oštećen u sudaru, uzrok kojega se istražuje. Na amfibijskom brodu oštećen je spremnik za gorivo i iscurilo je 95 tisuća litara dizela. 

Hormuški tjesnac uzak je pojas Indijskog oceana između Irana i Omana, koji razdvaja Perzijski od Omanskog zaljeva. Na najužem dijelu širok je 54 kilometra i jedini je morski prolaz od naftom bogata Perzijskog zaljeva do otvorenog oceana.

Zbog toga je strateški jedan od najvažnjih pomorskih prolaza na svijetu.

celeron 333mhz / 64sdram / monitor u boji

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

DOSTA SVADANJA OKO VISTE ILI XP

ovo nije tema u kojoj se svi namecemo koji je os bolji!!

Battlefield 2 Master Sergeant
17 godina
neaktivan

Iako sam i sam korisnik Windowsa, počinjem kopati bunker, kak je vec netko spomenuo prije Cool

Ojla!
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.3.2009 19:16 (Red Devil).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice