Novi Android uređaji u Vipnetu

poruka: 11
|
čitano: 2.683
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Novi Android uređaji u Vipnetu".
17 godina

Iznenadilo me kako sam uređaj dođe 3500kn, to je puno jeftinije od desirea koji dođe tisuću kuna više a dobiješ veći i bolji ekran i puno jaču grafiku. Ovo mi se čini sada kao odličan buy za tu lovu.

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Pazite se i9000, xda developers je prepun threadova o tome kako ima problematičan GPS

Recimo, ovaj thread: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=765137

HTC Desire mi je zbog ovog još uvijek bolji izbor, iako Samsung ima brži GPU, više interne memorije, veći ekran i nešto manju težinu.

Kad već baljezgam o izborima, HTC Magic je izgleda  najbolji  Android za kojeg znam što se tiče vidljivosti na suncu. Ako tko zna za brži / bolji model sa tim nivoom čitljivosti, please tell.

razmjenavjestina.org
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Ok je mob, ali me nervira ovo ocigleno kopiranje iPhone style OSa -_-"

Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

bilo bi vrijeme da i tmobile osvjezi svoju ponudu android-a :/

bas me zanima kako ovaj huawei funkcionira (googlam...)

thinking...

2 0 hvala 0
17 godina
RE: Novi Android uređaji u Vipnetu
Keiichi kaže...

Ma to je samo samsungovo sučelje, lako ti sam staviši bilo koj od more besplatnih home launchera koji ti to maknu, i možeš imati kao sense ili kao stock android sučeljeNamigiva

Da to sam neš čitao da mu gps ne radi, ali meni i ne bi bio bed jer ga skoro nikada ne koristim ali svejedno veliki fail...

Stoja
18 godina
neaktivan

Ovaj Tablet je prekrasan!

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Keiichi kaže...

Slazem se.

Imao sam telefon u ruci i malo se poigrao s njim. Ekran je fenomenalan, telefon je strasno lagan, touch savrseno reagira.

Ali tako ocito kopiranje iPhone-a je strasno iritantno. Pocevi od designa, pa do menu-a i ikona koji su cista kopija iPhonea. Cak i skrolanje kroz aplikacije nije klasicno Android gore-dolje nego se mice ekran po ekran lijevo-desno kao iPhone.

Uz tako tehnicki dobar telefon su mogli onda i ubaciti originalnost u designu i slicno, a ne ici na tako ocigledno kopiranje iPhonea.

Ovako je osjecaj kao da imas neki od onih kineskih iPhone klonova.

16 godina
neaktivan

Niste primjetili da se radi o huawei uređaju, a oni jedino šta rade je kloniraju.

Pa i probili su se tako što su doslovno copy/paste cisco opremu i prodavali je u pola cijene.

U svakom slučaju zgodna stvarčica.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.8.2010 9:18 (K3rM1t).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mob je super, meni bolji od Desirea po dizajnu, samo taj "TouchWiz kopiram Iphone i pripremam ljude za Badu OS" mi se ne svidja. Se taj TouchWiz moze iskljuciti, pa da imas HS i Meni kao Desire (Original android) ? Inace, za tu cijenu, mislim da se svakako isplati. S tim imas i osiguran Android 3.0 kad dođe.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Probao i dalje mi je draži Desire. Eh, da, za razliku od Desirea, koji nije nikada, Samsung mi se smrznuo dvaput u 8 sati.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
Geek kaže...

Ovaj Tablet je prekrasan!

Koji to tocno tablet? :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: