Iznenadilo me kako sam uređaj dođe 3500kn, to je puno jeftinije od desirea koji dođe tisuću kuna više a dobiješ veći i bolji ekran i puno jaču grafiku. Ovo mi se čini sada kao odličan buy za tu lovu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pazite se i9000, xda developers je prepun threadova o tome kako ima problematičan GPS
Recimo, ovaj thread: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=765137
HTC Desire mi je zbog ovog još uvijek bolji izbor, iako Samsung ima brži GPU, više interne memorije, veći ekran i nešto manju težinu.
Kad već baljezgam o izborima, HTC Magic je izgleda najbolji Android za kojeg znam što se tiče vidljivosti na suncu. Ako tko zna za brži / bolji model sa tim nivoom čitljivosti, please tell.
Ok je mob, ali me nervira ovo ocigleno kopiranje iPhone style OSa -_-"
bilo bi vrijeme da i tmobile osvjezi svoju ponudu android-a :/
bas me zanima kako ovaj huawei funkcionira (googlam...)
Ma to je samo samsungovo sučelje, lako ti sam staviši bilo koj od more besplatnih home launchera koji ti to maknu, i možeš imati kao sense ili kao stock android sučelje
Da to sam neš čitao da mu gps ne radi, ali meni i ne bi bio bed jer ga skoro nikada ne koristim ali svejedno veliki fail...
Ovaj Tablet je prekrasan!
Slazem se.
Imao sam telefon u ruci i malo se poigrao s njim. Ekran je fenomenalan, telefon je strasno lagan, touch savrseno reagira.
Ali tako ocito kopiranje iPhone-a je strasno iritantno. Pocevi od designa, pa do menu-a i ikona koji su cista kopija iPhonea. Cak i skrolanje kroz aplikacije nije klasicno Android gore-dolje nego se mice ekran po ekran lijevo-desno kao iPhone.
Uz tako tehnicki dobar telefon su mogli onda i ubaciti originalnost u designu i slicno, a ne ici na tako ocigledno kopiranje iPhonea.
Ovako je osjecaj kao da imas neki od onih kineskih iPhone klonova.
Niste primjetili da se radi o huawei uređaju, a oni jedino šta rade je kloniraju.
Pa i probili su se tako što su doslovno copy/paste cisco opremu i prodavali je u pola cijene.
U svakom slučaju zgodna stvarčica.
Mob je super, meni bolji od Desirea po dizajnu, samo taj "TouchWiz kopiram Iphone i pripremam ljude za Badu OS" mi se ne svidja. Se taj TouchWiz moze iskljuciti, pa da imas HS i Meni kao Desire (Original android) ? Inace, za tu cijenu, mislim da se svakako isplati. S tim imas i osiguran Android 3.0 kad dođe.
Probao i dalje mi je draži Desire. Eh, da, za razliku od Desirea, koji nije nikada, Samsung mi se smrznuo dvaput u 8 sati.
Ovaj Tablet je prekrasan!
Koji to tocno tablet? :)