Nove mogućnosti MUP-ove mobilne aplikacije

poruka: 82
|
čitano: 15.643
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nove mogućnosti MUP-ove mobilne aplikacije".
17 godina
neaktivan
Re: Nove mogućnosti MUP-ove mobilne aplikacije
tenac kaže...

zašto onda u medijima uvijek imamo samo jednu stranu priče (onu koju ispriča policija)? kad god neki policajac prekrši ovlasti, javljaju se s fino smišljenim priopčenjima i nikad nitko ništa nije kriv, policajci su uvijek u pravu i nikad ne rade greške. čovjek bi rekao da se radi o inteligentnim i visoko obrazovanim osobama koje poznaju svaki članak zakona. jer ako nije tako, kako to da nikad ne griješe?

Ako je prekoračio ovlasti onda je automatski kriv, a ako nije ništa kriv onda nije prekoračio ovlasti. Lupetaš bezveze i to što pričaš nema veze s mozgom i logikom. A to što ti mislis da je policajac prekršio ovlasti nema veze s činjenicom i stvarnim stanjem stvari da li on to je ili nije. 

12 godina
neaktivan
bill_jobs kaže...
Crucifixion kaže...

Nema mi slađe stvari od te kad netko nekome počne sra* u vezi gramatike, a on ni sam ne zna osnove. Pokrij se ušima.

Hoćeš me možda ispraviti ili samo lupetaš?

To su te trebali naučiti kroz tvoje školovanje, a ne da te po forumu random ljudi trebaju učiti gramatici i hrvatskom jeziku općenito. Po čemu lupetam? Napao si čovjeka u vezi njegove gramatike, a ni tvoja nije baš nešto bajna, stoga sam reagirao zbog tebe, da se ne sramotiš. Kraj priče. 

No matter how much suffering you went through, you never wanted to let go of those memories.
13 godina
protjeran
Crucifixion kaže...

To su te trebali naučiti kroz tvoje školovanje, a ne da te po forumu random ljudi trebaju učiti gramatici i hrvatskom jeziku općenito. Po čemu lupetam? Napao si čovjeka u vezi njegove gramatike, a ni tvoja nije baš nešto bajna, stoga sam reagirao zbog tebe, da se ne sramotiš. Kraj priče.

Sva sreća pa me nitko ne treba učiti jer sve znam savršeno, a tvoja konstatacija da ja ne znam osnove se pokazala kao lupetanje i trolanje, jer nemaš za što da me ispravljaš. Ne javljaj se ako nemaš šta pametno da napišeš.

12 godina
neaktivan
bill_jobs kaže...
Crucifixion kaže...

Sva sreća pa me nitko ne treba učiti jer sve znam savršeno, a tvoja konstatacija da ja ne znam osnove se pokazala kao lupetanje i trolanje, jer nemaš za što da me ispravljaš. Ne javljaj se ako nemaš šta pametno da napišeš.

Makar imaš samopouzdanje veliko, kad već obrazovanje kojim se pokušaješ dičit nije na tome nivou. 

Znam da je teško to prihvatiti, ali pomalo. Ima vremena :)

No matter how much suffering you went through, you never wanted to let go of those memories.
15 godina
BlackDog22 kaže...
tenac kaže...

zašto onda u medijima uvijek imamo samo jednu stranu priče (onu koju ispriča policija)? kad god neki policajac prekrši ovlasti, javljaju se s fino smišljenim priopčenjima i nikad nitko ništa nije kriv, policajci su uvijek u pravu i nikad ne rade greške. čovjek bi rekao da se radi o inteligentnim i visoko obrazovanim osobama koje poznaju svaki članak zakona. jer ako nije tako, kako to da nikad ne griješe?

Ako je prekoračio ovlasti onda je automatski kriv, a ako nije ništa kriv onda nije prekoračio ovlasti. Lupetaš bezveze i to što pričaš nema veze s mozgom i logikom. A to što ti mislis da je policajac prekršio ovlasti nema veze s činjenicom i stvarnim stanjem stvari da li on to je ili nije. 

imamo naivčinu (nekog tko vjeruje u pravni sustav)

nemam za potpis
9 godina
neaktivan
Friday kaže...

Dakle, ukratko - 

Eh hbga...maknuo si gužvaru, raspoloženje i igranje sa njegovom mamom?, a baš sam te mislio pitati kaj bi ti deca rekla dok u jednom prozoru čitaju tvoj komentar, a u drugom Ellin blog ;)

9 godina
neaktivan

Ljudi moji, opet čitam i sav u čudu i nevjerici ne vjerujem šta sve pišete i kakve sve gluposti valjate.

Država se stvara. Kad nešto nije dobro građanin ustraje pa se "krive drine" isprave.

Koliko je Vas napisalo i potpisalo prijavu protiv policajca ili protiv predstavnika vlasti? Ja jesam, ako nekoga zanima i uopće me ne tangira što bi se moglo desiti.

Pola vas samo kukumače, druga polovica kukumače sa repom debelo podvijenim među nogama, sukus je Hrvatistan kakvog imamo.
Pravna država funkcionira samo i jedino ako se ljudi koji žive u njoj pobrinu da ona funkcionira, drugačije nikako.

0 0 hvala 0
17 godina
Sroljo the second kaže...

Ljudi moji, opet čitam i sav u čudu i nevjerici ne vjerujem šta sve pišete i kakve sve gluposti valjate.

Država se stvara. Kad nešto nije dobro građanin ustraje pa se "krive drine" isprave.

Koliko je Vas napisalo i potpisalo prijavu protiv policajca ili protiv predstavnika vlasti? Ja jesam, ako nekoga zanima i uopće me ne tangira što bi se moglo desiti.

Pola vas samo kukumače, druga polovica kukumače sa repom debelo podvijenim među nogama, sukus je Hrvatistan kakvog imamo.
Pravna država funkcionira samo i jedino ako se ljudi koji žive u njoj pobrinu da ona funkcionira, drugačije nikako.

A ono, općenit komentar prožet idealizmom.

Šta ćemo sa situacijom kada imamo ljude koji žive u njoj i oni se pobrinu da pravna država ne funkcionira? 

Nema te stvari koja će me uvjeriti da zakoni vrijede isto za sve. Nisu niti će ikada vrijediti. 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
17 godina
odjavljen
Friday kaže...

Dakle, ukratko - 

Eh hbga...maknuo si gužvaru, raspoloženje i igranje sa njegovom mamom?, a baš sam te mislio pitati kaj bi ti deca rekla dok u jednom prozoru čitaju tvoj komentar, a u drugom Ellin blog ;)

Da, opomenut sam da to nije korektno pa sam se ispravio. Padne mi mrak na oci kad vidim da ljudi seru bezveze o necemu o cemu nemaju pojma i jos ustraju u tome da su u pravu.

16-17 godina sam glasao po svojoj savjesti, uredno placao porez, kazne ako ih je bilo, cekao u redu gdje su i drugi cekali na red, odgajao svoju djecu da budu postena. Ne samo da se nije nista popravilo - sve je jos puno gore. Potpisao sam poraz i odustao.

Ne zelim svojoj djeci priustiti stvari koje sam ja morao proci.

Freak Show Inc.
9 godina
neaktivan
boxer kaže...

A ono, općenit komentar prožet idealizmom.

Šta ćemo sa situacijom kada imamo ljude koji žive u njoj i oni se pobrinu da pravna država ne funkcionira? 

Nema te stvari koja će me uvjeriti da zakoni vrijede isto za sve. Nisu niti će ikada vrijediti. 

Nismo se razumjeli... 

Upravo je to kritika..ne treba odustajati i očajavati, dok je razlog tome očajavanju pogrešno mišljenje da su "oni tamo neki" umreženi i da im se ništa ne može. Svima njima treba legitimitet koji dajete upravo VI, skupa samnom.

15 godina
Crucifixion kaže...
bill_jobs kaže...
bus kaže...

To pričaj kad se i tebi desi? A dešava se ne samo njemu nego masu ljudi da im istekne dokument,, i meni je osobna istekla pa su mi u banci to rekli? Od tada te stvari stavljam u kalendar da me podsjeti.... sigurno  nemaš pametnijeg posla pa gledaš svaki dan do kad ti vrijede dokumenti

Aha, ako se događa masi ljudi onda je valjda ok, lol.

Događa se i masi ljudi da ne znaju osnove gramatike pa stavljaju upitnike na kraju izjavnih rečenica, kao recimo ti, to ne znači da bi svi trebali biti nepismeni.

To je tvoja sramota i to je tvoj problem ako ti je istekao dokument, nije da ih ima 25 pa ti je problem to pratiti kad koji ističe.

Nema mi slađe stvari od te kad netko nekome počne sra* u vezi gramatike, a on ni sam ne zna osnove. Pokrij se ušima.

Što se aplikacije tiče, sve to super izgleda i lijepo je zamišljeno, no hoće li to stvarno funkcionirati kako treba? I'm afraid so.

a šta ćeš, lik je genijalac pa ima gramatiku u malom prstu :)  

Kao da pišeš eseje na forumu pa ćeš gledat svaki zarez i slovo jel ti točno ili fališ u pisanju. Ali ako ga veseli, nek ga to usrećuje ;)

16 godina

ne razumijem kako netko ovdje osim ako je sam policajac moze branit policiju? pa meni su starci u policiji, tocnije stara radi kao referent i sama mi kaze da ne vjeruje kakve budale zaposljavaju, pola kazni napisu krivo pa onda ona mora lovit po hodnicima te nepismene glupane da joj objasne sto su zapravo htjeli napisat, jer u nekim slucajevima nit pogode tocan clanak zakona, nit napisu pravu cifru. da ne pricam kolko puta sam se vozio sa starim u autu i zaustave nas i pocnu srat oko neke gluposti, moj stari je poznat po tom da je najsporiji vozac ikad, ne zato jer se boji vozit brzo nego ne zeli(kaze zbog sigurnosti al ja mislim da samo stedi gorivo), i onda ga zaustave jednom jer je vozio 2km/h vise od ogranicenja, nakon 10 minuta objasnjavanja da je to samo 2km/h vise i moljenja da ga puste pokazo im je znacku, odma su se ispricavali(zaustavili su nas vjv zato jer imamo zg tablicu a vozili smo se u nekom selu u slavoniji).

od nedavno i ja vozim i mozda prvi il drugi tjedan sto sam imo vozacku me zaustave pod rotirkama, pratili su me. pokazem sve dokumente kazu dobro je, pitaju me jesam pio, kazem nisam mogu i puhat ako treba, kazu ne treba. tu sam mislio oke pustit ce me sad, al ne, kazu ajmo van iz auta sad cemo pretrest vas i cijeli auto(tu si vec mislim zvat starog al necu jer nemam sto skrivat i nek pretresu sto oce), nakon sto su me u 12. mjesecu tjerali da nasred bolonje skidam carape i majicu da vide da ne nosim drogu na sebi tu sam popizdio, i onda nakon svega kazu ove tablice su potrazivane, ja im kazem nemam pojma o cem pricate, imam obje tablice, u prometnoj pise da su to te, neznam u cem je problem. tako su me natezali neko vrijeme dok nisam reko evo budem ja nazvo starog ovo je njegov auto pa pitajte njega, za minutu me pustili.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mar123 kaže...

ne razumijem kako netko ovdje osim ako je sam policajac moze branit policiju?

Jedna cura, dva pandura, ođe mora doć' cenzura...

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
13 godina
neaktivan

Koje lovace price se tu pisu, Friday , vec kad si otisao van RH onda prekini pricat o drzavi i stanju iste.

Moj PC  
1 3 hvala 0
17 godina
odjavljen
C3c1l kaže...

Koje lovace price se tu pisu, Friday , vec kad si otisao van RH onda prekini pricat o drzavi i stanju iste.

O zlato malo, jel te naljutilo?

Inace, vidim da pises u Real Madrid temi... Poptisao si za njih pa ti je dozvoljeno pisati o njima? Ili u tvom slucaju analogija ne vrijedi?

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.8.2017 12:01 (Friday).
13 godina
neaktivan
Friday kaže...
C3c1l kaže...

O zlato malo, jel te naljutilo?

Inace, vidim da pises u Real Madrid temi... Poptisao si za njih pa ti je dozvoljeno pisati o njima? Ili u tvom slucaju analogija ne vrijedi?

Ne sjecam se da sam pisao u Real Madrid temi.

Da, naljutilo me, jer mi sve vise smetate Vi koji ste pokupili prnje ali i dalje dolazite solit nama pamet.

Da se vratimo na ovu temu gdje pises o nekim barabama u kafanama i skrivanju policije po grmljima dok oni razbijaju glave vlasnicima.

Stvarno sam si pokusao docarati u kojem ti to mjestu zivis, odnosno, gdje si zivio jer kod mene u Istri bi si to rabijanje glava dopustio ravno samo jednom.

Policija je slika drzave, stvari koje si mi kao građani dopustamo prema sluzbenim osobama je kranje imbecilno dok god se policija pljuje, psuje, ja da sam na vlasti jos vise bi radio represiju nad imbecilima koje glume serife.

Ovaj iznad tebe se cudi kako mu je zaljepio kaznu jer mu je sluzbeni dokument istekao?? pa sta si retard decko dragi?? ides na putovanje bez da si provjerio datume na dokumentima?!

Dalje, ovo sto ti pises za tvoju krasnu Irsku, cisto sumnjam da su tako mili i dragi prema strancima, mozda i jesu prvi put, ali cim je on tebe provjerio ti si njemu ostao u sistemu i onda ti pises da te jos xy puta zaustavio i ti si se svaki put pravio blesav a on ti je sa smjeskom vratio dokumente i rekao "jebi ga, mi svi koji to imamo na sajbi smo debili, samo si ti pametan pa nastavi dalje drajvati kar."

Ja cu ti reci samo jednu stvar, u Italiji ako te zaustave prvo i osnovno, ruke moraju biti na volanu, ne jebu nikoga, sve sta ti kaze to radis, uljudnost im je na vrlo viskom nivou.

Ali probaj glumiti barabu, samo probaj.

Vise od svega bi volio da je tako i kod nas, mogu biti primjer svima.

14 godina
neaktivan
Friday kaže...

http://www.citizensinformation.ie/en/travel_and_recreation/motoring_1/motor_tax_and_insurance/motor_tax_rates.html

"Not only are you obliged by law to pay motor tax to drive your vehicle, you are also required to display evidence that you have paid (that is, a current tax disc) on the windscreen of your vehicle. Failure to display a current tax disc on your vehicle is considered a motoring offence and will result in a €60 fixed-charge fine issued by a traffic warden or a Garda."

a koja je razlika kod nas ?

pa isti drek

17 godina
odjavljen
C3c1l kaže...

Ne sjecam se da sam pisao u Real Madrid temi.

Da, naljutilo me, jer mi sve vise smetate Vi koji ste pokupili prnje ali i dalje dolazite solit nama pamet.

Da se vratimo na ovu temu gdje pises o nekim barabama u kafanama i skrivanju policije po grmljima dok oni razbijaju glave vlasnicima.

Stvarno sam si pokusao docarati u kojem ti to mjestu zivis, odnosno, gdje si zivio jer kod mene u Istri bi si to rabijanje glava dopustio ravno samo jednom.

Policija je slika drzave, stvari koje si mi kao građani dopustamo prema sluzbenim osobama je kranje imbecilno dok god se policija pljuje, psuje, ja da sam na vlasti jos vise bi radio represiju nad imbecilima koje glume serife.

Ovaj iznad tebe se cudi kako mu je zaljepio kaznu jer mu je sluzbeni dokument istekao?? pa sta si retard decko dragi?? ides na putovanje bez da si provjerio datume na dokumentima?!

Dalje, ovo sto ti pises za tvoju krasnu Irsku, cisto sumnjam da su tako mili i dragi prema strancima, mozda i jesu prvi put, ali cim je on tebe provjerio ti si njemu ostao u sistemu i onda ti pises da te jos xy puta zaustavio i ti si se svaki put pravio blesav a on ti je sa smjeskom vratio dokumente i rekao "jebi ga, mi svi koji to imamo na sajbi smo debili, samo si ti pametan pa nastavi dalje drajvati kar."

Ja cu ti reci samo jednu stvar, u Italiji ako te zaustave prvo i osnovno, ruke moraju biti na volanu, ne jebu nikoga, sve sta ti kaze to radis, uljudnost im je na vrlo viskom nivou.

Ali probaj glumiti barabu, samo probaj.

Vise od svega bi volio da je tako i kod nas, mogu biti primjer svima.

Vidi, meni je nevjerojatno da ti za sve sto sam ja napisao po defaultu mislis da je laz... To je u jednu ruku dobro jer mozda situacija nije tako usrana svuda pa ti je zato tako tesko to povjerovati.

Ali evo ja cu ti korektno odgovoriti na tvoj post.

Vec sam pricao o svom "kupljenju prnja". Cak stovise, detaljno sam sve opisao u temi "Kako sam dobi posao u Irskoj". Tamo su, izmedju ostalog, pobrojani razlozi zbog kojih sam sa svojih troje djece otisao u Irsku.

Sto se tice baraba i razbijenih glava - zivio sam u Slavoniji, u mjestu izmedju Osijeka i Vukovara. Tamo se podrazumijeva da se ljudi bave mahom ilegalnim stvarima (sverc auta, cigareta, ovoga i onoga) i da oni koji su sluzbeno nezaposleni vozaju relativno nove mercedese, bmw-e, imaju glisere i sl. Ljudi po tavanima imaju oruzja za opremiti citave satnije.

Ti meni ovdje zamjeras manjak otpora prema tim likovima koji su mi usli u birtiju? Ili mislis da lazem za policajca koji se sakrio iza zida i dao mi upute da im nista ne govorim i da oni otici kad se "izdovolje"?

Evo jedna situacija koja ce mozda bolje objasniti moj pogled na policiju tamo iz "mog kraja". 

Ista birtija (kojoj je vlasnik moj sogor), prije par godina. Dvojica mladjih mangupa (20 i koja godina, braca) razbijaju case i boce i natezu se sa svima. Sogor kad mu je vec prekipjelo ih istjera van. Vani se nesto natezu njih trojica, situacija prerasta u laksu tucnjavu. 

Nakon 10-ak minuta stize njihov otac (koji je umirovljeni policajac, bivsi nacelnik policijske ispostave u nasem selu). Stize sa grupom svojih mangupa, prebiju mog sogora kao budalu pred svim gostima. On nakon sto su otisli zove policiju, ide na hitnu, itd... Sutradan su svi policajci koji su bili na uvidjaju odjednom na godisnjem i nikome se ne javljaju na telefon. Ide se na sud, a zahvaljujuci zapisniku koji nema veze s vezom moj sogor u konacnici placa kaznu zbog remecenja javnog reda i mira. Od hrpe gostiju koja je nazocila tucnjavi - apsolutno nitko se ne usudjuje svjedociti. Ali to nije sve, dan nakon te tucnjave stize nam u birtiju opet bivsi nacelnik i opet izmlati mog sogora jer je cuo da je zvao policiju. On opet zove policiju koja ne poduzima nista, ovaj se vraca opet sutradan, opet ga istuce i kaze mu da ce ga dolaziti mlatiti svaki dan.

E sad, lako je cesati jaja dok sjedis za kompom i surfas forumom i reci "ja bih ga ubio" ili tako nesto. Moj sogor ima troje djece - zar da zivot provede u zatvoru? 

Ti u tom slucaju ne mozes nista protiv sistema. Iza njega je kompletna policija, zapisnici se pisu kako on kaze. Koje su ti opcije? Cini se kao nekakav los scenarij, ali nazalost vrlo istinito.

Ovo je vrlo ekstreman slucaj a "laksih" slucajeva u kojima se policija ponasa kao skupina cimpanzi ima more. Lokalcima tamo je najnormalnija stvar za vrijeme nocne smjene otici spavati kuci ili na pecanje. Vecina ih se vozi na plavi dizel. Sluzbena vozila koriste za sve i svasta.

Ali, opet - mozda je tebi to neshvatljivo jer zivis u uredjenijoj sredini. Mozda kod vas tamo policija stvarno odradi svoj posao kad ih zoves, mozda su stvarno tamo radi sigurnosti i povjerenja. U mom selu to nije tako i ljudi to znaju...

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Friday kaže...

http://www.citizensinformation.ie/en/travel_and_recreation/motoring_1/motor_tax_and_insurance/motor_tax_rates.html

"Not only are you obliged by law to pay motor tax to drive your vehicle, you are also required to display evidence that you have paid (that is, a current tax disc) on the windscreen of your vehicle. Failure to display a current tax disc on your vehicle is considered a motoring offence and will result in a €60 fixed-charge fine issued by a traffic warden or a Garda."

a koja je razlika kod nas ?

pa isti drek

Citiram za frajera koji je rekao da lazem. A razlika je u tome da te policija uglavnom nista ne pita - samo pogledaju "diskove" na vjetrobranskom staklu. Trebas ih imati 3 ako se ne varam (ja za sada imam samo 2 jer jos nisam imao tehnicki pregled). 

Ako je sve OK na prvu - samo ti pokazu da prodjes dalje. Ako nije OK traze valjda prometnu i to. Ako nije OK - kazu ti da uzmes svoje stvari iz auta i to je to. Placas kaznu, ono sto nemas (npr osiguranje) i lezarinu od 35 eura dnevno. Ne oduzimaju aute uvijek, ali ako je bas veliko sranje onda ostajes bez auta.

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Friday kaže...

I ti stvarno mislis da se taj slucaj nije mogao rijesiti?

Nisam keyboard warrior, imam zivotne skole i ono sto sam naucio je da uvijek postoji "budala veca od budale" ako je vec doslo do toga da je sustav zakazao.

A gore, u Slavoniji da je divlji zapad, to je.

Steta.. 

17 godina
odjavljen
C3c1l kaže...
Friday kaže...

I ti stvarno mislis da se taj slucaj nije mogao rijesiti?

Nisam keyboard warrior, imam zivotne skole i ono sto sam naucio je da uvijek postoji "budala veca od budale" ako je vec doslo do toga da je sustav zakazao.

A gore, u Slavoniji da je divlji zapad, to je.

Steta.. 

Ja sam do tog dana znao da lokalni serifi tamo kod nas mogu biti bahati do odredjene mjere ali nisam znao da je tako nesto moguce. Pazi, ekipa je napravila nove zapisnike sa novim imenima a policajci koji su stvarno bili tamo odjednom kao da su u zemlju propali. I u konacnici moj sogor sa krvavim masnicama po cijelom tijelu i napuknutim rebrima plati kaznu za remecenje javnog reda i mira.

Evo, da ne budem neposten podjelit cu jedno dobro iskustvo koje imam. Prije nekih 9 godina mislim 10-ak km od kuce me zaustavlja policajac u jednom selu. Vozio sam brze od dozvoljenog. Frajer izgleda ko manijak, ogroman i celav. Kaze mi "pa lega kud se tebi toliko zuri?". Kazem ja "ma ne znam, eno me trudna zena ceka kod kuce pa se zurim bezveze" (govorim mu istinu ali ocito igram na patetiku). Inace, vozio sam 82 a 50-60 je dozvoljeno. Bilo je u biti nekih 200-300 metara od ulaza u selo i auto jos po inerciji ide dosta brzo. Pita on mene "jel imas kakvu opomenu u zadnjih godinu dana?". Ja mu kazem da nemam. On provjeri i stvarno je tako. Napise mi opomenu da sam vozio 78. Valjda nije mogao napisati opomenu ako je brzina preko 80. Dakle, ostao sam sokiran... 

Freak Show Inc.
14 godina

Eh, da... Ima svačeg, policijski inspektor ima dvije kazne zakačene za brisač (neplaćanje parkinga)ali ga boli taki... Ionako neće platiti to...

Drugi slučaj, vozim se sa drotom (dobri smo si...), juri lik 100 kroz slavonska sela (jest bilo rano ujutro, nigdje nikog ali...), zaustavi nas murija, pajdo pokaže značku i završi na "Dobro kolega ali ipak nemojte tako brzo".

A može vas MUP i vjenčati Momak i cura predali dokumente za vjenčanje u Matični ured, MUP od njih internetom uzima podatke... Međutim, vjenčanje se nije dogodilo i ženska išla preko granice kad tamo: "Stoj, to niste vi! Vi se ne zovete tako kako piše u osobnoj/putovnici".

Nisam ja ništa prčko.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice