Nokia predstavila model N97

poruka: 12
|
čitano: 2.930
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nokia predstavila model N97".
18 godina

Kopija X1, najkraće rečeno. Pogledajte dizajn identičan je. Mobitel će biti prenakrcan i neće biti funkcionalan (u punom smislu te riječi). Šteta NOKIA ima potencijala, što je i dokazala, stvarno ne shvaćam zašto kopiraju druge modele??

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

eh? po čemu je ovo kopija Experie? Uređaji ovakvog dizajna (veliki ekran i puna tipkovnica sa strane) su već odavno na tržištu. Čak ni ne izgledaju toliko slično, o softwareu da ne govorim. Ovako iz topa konstatirati da neće biti funkcionalan i prenatrpan je malo blesavo....

32GB interne memorije mi se čini nekako previše za mobitel, al ok.... i zanimljivo su zgurali qwerty tipkovnicu u 3 reda.

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
18 godina
RE: Nokia predstavila model N97
steta sto nema tv prijemnik (mozda ga neces koristi al sta fali da ga imas)...
K'eni pa te vat' ;)
18 godina

Zvjerka! Samo to mogu reći!

...i tako je svizac zamotao čokoladu u omot.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Konacno flagship dostojan nokia imena, ali sve se moze unistiti nefunkcionalnoscu(win mobile uredjaji) i kasnjenjem na trziste kao u slucaju N96.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
ivaninho kaže...

Kopija X1, najkraće rečeno. Pogledajte dizajn identičan je. Mobitel će biti prenakrcan i neće biti funkcionalan (u punom smislu te riječi). Šteta NOKIA ima potencijala, što je i dokazala, stvarno ne shvaćam zašto kopiraju druge modele??

teško da nokia kopira s obzirom na količine prodanih/proizvedenih uređaja....
ali, za razliku od iPhone smeca Nokia radi multitasking uredaje koji se ne blokiraju, tj. kolicina aplikacija ne znaci nuzno usporenje jer se odredeni procesi mogu gasiti, a opet mogu se koristiti po potrebi..
najbolji primjer je odgovaranje na poruku...
zadrzava se originalna poruka i pise se odgovor.... a kod iphona ne.. jer nije multitasking... znaci otvoris mail, procitas, eventualno pogledas attach i onda ako zelis replay opet trazi izbornik, ulazi u poruke, pa trazi procitanu pa reply... i onda kazu da je iphone busines mob?! da, sigurno...

17 godina
neaktivan
sasa kaže...
zadrzava se originalna poruka i pise se odgovor.... a kod iphona ne.. jer nije multitasking... znaci otvoris mail, procitas, eventualno pogledas attach i onda ako zelis replay opet trazi izbornik, ulazi u poruke, pa trazi procitanu pa reply... i onda kazu da je iphone busines mob?! da, sigurno...

Jesi ti ikad koristio iPhone?
17 godina
neaktivan

Je li došao ovaj mobitel na naše tržište?

E8500, EP45-DS3, HD4870 GS, DDR 4GB, Corsair TX650, WD 640GB, T220
17 godina
neaktivan

Nezna nitko?

E8500, EP45-DS3, HD4870 GS, DDR 4GB, Corsair TX650, WD 640GB, T220
16 godina
neaktivan

ako bude kao i N96,neče valjati.

17 godina
neaktivan

cista kopija se x1....nekak mi nedjeluje funkcionalno.

amd 3200+,3gb ram,320gb hdd,nvidia 7300gt
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice