A zvat ce se N97
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
" 8 GB memorije i 3-inčni ekran koji neće biti osjetljiv na dodir."
onda nemre bit N97 nikak...
nek se bace na kvalitetu slike i razvoj objektiva i optike a ne samo pixele tamanit.. bezveze
Markentinški trik, sve je to smece od kamere, bolju sliku ima neki fotic od prije 5godina sa 3,2MP
Markentinški trik, sve je to smece od kamere, bolju sliku ima neki fotic od prije 5godina sa 3,2MP
N97 ima 5 MP
Jel ja to dobro vidim da u EXIF-u pise Photoshop CS3 Macintosh?
Mozda su skidali preko Bridgea ali ono je dialog prozor iz Win XP. Sumnjivo
Dobro vidiš! Ali t one znači ništa sumnjivo! Slike koje sam radio s mojim fotićem, na njima piše ime fotoaparata pod creation software. A na slikama od nokie ne piše taj creation software uopće!
a jeste vidili sony ericsson 12 mp
Jel ja to dobro vidim da u EXIF-u pise Photoshop CS3 Macintosh?
Mozda su skidali preko Bridgea ali ono je dialog prozor iz Win XP. Sumnjivo
Bugovci su samo preuzeli sliku naravno,valjda nemaju kod sebe fotic da bi slikali. Da je bilo tako objavili bi fotografije
Ispravite me ako gresim ali od sad nisam sreo pod software u EXIF-u da pise Photoshop,ACD,Paintshop...tako pise samo ako je slika skinuta preko tih programa ili ako je uredivana unutar njih. U EXIF-u pod software eventualno moze da pise marku fotoaparata
Inace jednom sam sreo fotku na nekom forumu kako se lik fali da njegova Nokia N75 radi prekrasne slike,metio to na imageshack ali nije uklonio EXIF. Slika je bila previse dobra da bi bila iz foto aparata. Rezultat..info iz EXIFA je "pricao" da je slika uslikana iz Canon EOS (ne pamtim seriju...ali na zalost niti stranu tog foruma)
To je to!! Nokia N86 Sad se dvoumim da li ću kupiti ovu ili N97!