Nokia na osam megapiksela

poruka: 16
|
čitano: 3.185
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nokia na osam megapiksela".
18 godina

A zvat ce se N97

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Nokia na osam megapiksela

" 8 GB memorije i 3-inčni ekran koji neće biti osjetljiv na dodir."
onda nemre bit N97 nikak...

18 godina

nek se bace na kvalitetu slike i razvoj objektiva i optike a ne samo pixele tamanit.. bezveze

17 godina
neaktivan

Markentinški trik, sve je to smece od kamere, bolju sliku ima neki fotic od prije 5godina sa 3,2MP

AMD Phenom 9950 2,6(OC3,0) /Zalman 8700LED/), DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, CrossFire Club3D Radeon 4870+Toxic 4850, Hiper 730W.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ManchesterUTD kaže...

Markentinški trik, sve je to smece od kamere, bolju sliku ima neki fotic od prije 5godina sa 3,2MP

Definitvno, pravi primjer je SE k800i koji sa bljeskalicom radi fenomenalne slike. Da nema joystick bio bi mi u dzepu
CPU AMD Phenom II X4 940 BE BOX cooled with Thermaltake Big Typoon 14Pro, 4.2GHz, ASUS M3A32-MVP Deluxe Crossfire, Sapphire VGA ATI HD4870 X2, Corsair DDR2-800 TW2X4G6400C5PRO 4GB, Western Digital 640 GB, Tagan BZ 800W, Antec Twelve Hundred
17 godina
neaktivan
Batista kaže...
ManchesterUTD kaže...

Definitvno, pravi primjer je SE k800i koji sa bljeskalicom radi fenomenalne slike. Da nema joystick bio bi mi u dzepu
 Ma ima ih u skoli 10ak i niko se ne zali na joystick
AMD Phenom 9950 2,6(OC3,0) /Zalman 8700LED/), DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, CrossFire Club3D Radeon 4870+Toxic 4850, Hiper 730W.
18 godina
neaktivan

N97 ima 5 MP

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Batista kaže...
ManchesterUTD kaže...

Hmmm, prije N96 sam imao K800 i znam kakve su slike....KATASTROFA!!!!!!
Sve su prebljijede, a onda kad je najpotrbniji, onaj "blic" uništi sliku. 
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
18 godina
mozda ovo bude mob iz neke N8x vrste...N97 nije 100% , rano je za N98 , tako da ce biti po mojoj proceni N8x ...
K'eni pa te vat' ;)
18 godina
neaktivan

Jel ja to dobro vidim da u EXIF-u pise Photoshop CS3 Macintosh?

Mozda su skidali preko Bridgea ali ono je dialog prozor iz Win XP. Sumnjivo

4C617A61727573204C6F6E6700
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.2.2009 3:28 (Lazarus Long).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dobro vidiš! Ali t one znači ništa sumnjivo! Slike koje sam radio s mojim fotićem, na njima piše ime fotoaparata pod creation software. A na slikama od nokie ne piše taj creation software uopće!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ManchesterUTD kaže...

nije marketing! nokia ima stvarne pixele i zato imaju uvijek "manje pixela" od npr. se! SE koristi 3.2Mpx i onda ekstrapolacijom dizu na 5 i zato su im slike KOMA!
kod Nokia-e to nije slučaj... Oni malo kaskaju ali zato uvijek imaju onoliko px koliko pise!
17 godina
protjeran

a jeste vidili sony ericsson 12 mp

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_idou-2683.php

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign marka2308@hotmail.com - MSN

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

Jel ja to dobro vidim da u EXIF-u pise Photoshop CS3 Macintosh?

Mozda su skidali preko Bridgea ali ono je dialog prozor iz Win XP. Sumnjivo

bugovci (njihov izvor) je skinuo sliku sa bloga i u xp-u pogledao svojstva slike...
jedino, nisu dobro podesili datum (pod date picture taken je 17.2.2009. u 9 ujutro)...
netko je dobro pretpostavio da će bit telefon iz N8x serije; N86...

http://www.symbian-freak.com/forum/viewtopic.php?p=370562#370562
I am Locutus of Borg. Your life as it has been is over. From this time forward, you will service...us!
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.2.2009 13:18 (Locutus of Borg).
18 godina
neaktivan

Bugovci su samo preuzeli sliku naravno,valjda nemaju kod sebe fotic da bi slikali. Da je bilo tako objavili bi fotografije

Ispravite me ako gresim ali od sad nisam sreo pod software u EXIF-u da pise Photoshop,ACD,Paintshop...tako pise samo ako je slika skinuta preko tih programa ili ako je uredivana unutar njih. U EXIF-u pod software eventualno moze da pise marku fotoaparata

Inace jednom sam sreo fotku na nekom forumu kako se lik fali da njegova Nokia N75 radi prekrasne slike,metio to na imageshack ali nije uklonio EXIF. Slika je bila previse dobra da bi bila iz foto aparata. Rezultat..info iz EXIFA je "pricao" da je slika uslikana iz Canon EOS (ne pamtim seriju...ali na zalost niti stranu tog foruma)

4C617A61727573204C6F6E6700
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.2.2009 1:41 (Lazarus Long).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

To je to!! Nokia N86  Sad se dvoumim da li ću kupiti ovu ili N97!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice