Sto se mene tiće, prihodi su mi niski (imam druge račune) tako da zasad nema šanse da kupim ovaj mob, možda nokiu novije klase od ove.
Sto se mene tiće, prihodi su mi niski (imam druge račune) tako da zasad nema šanse da kupim ovaj mob, možda nokiu novije klase od ove.
Nema MMS, koja sramota!
Možda Nokia misli da je u tome tajna iPhone-ovog uspjeha :-P
Nema MMS, koja sramota!
Ali manjak MMS-a nije mana kad je Nokia u pitanju. To se samo Appleu prigovara.
Možda Nokia misli da je u tome tajna iPhone-ovog uspjeha :-P
LOOOOL!!!
Da je to jedina mana iphone ja bi ga kupio odmah ali nedostatak multtaskinga, video poziva, pune podrske za BT ...
Nema MMS, koja sramota!
Ali manjak MMS-a nije mana kad je Nokia u pitanju. To se samo Appleu prigovara.
Zato i kažem :)
Evo ovaj tjedan stigao je i N900 u Mobis, zacudo s cijenom nizom od N97, 5300 kn cca. Upravo u isto vrijeme pusteni su i novi updati za N900 pa sad moze skidat aplikacije sa Ovi store, MMs i dalje nema, ali treba shvatiti da je to internet tablet, a ne mobitel, no naravno treba uzeti u obzir da su se mogli za tu cijenu potruditi i to isto staviti. Ako uzmemo u obzir sta sve nema u N97 koji sam dobro platio onda nije nista cudno.N97 nema UpNp, PDF moras nadoplatit jer ima samo trial verziju(ako kupim N96,N79,N95, ma bilo koji jeftiniji mob imat ce i full verziju Acrobat Readera; a mene zaje..) itd za cijenu od 6000 somova u slobodnoj prodaji(sad je i pala cijena). Linux, odnosno Maemo je stvarno odlican ali neko vrijeme malo sam se bavio i koristio Googlov Android i odusevio me, bolji je i brzi od Symbiana,a N900 se tek treba dokazat. Prije mj.dana bio sam u Londonu, posjetio famozni Nokia flagship store, i upoznao tipa u ducanu koji je uzeo N900 preko preorder(kupio preko interneta)od Nokie i taman ga je vracao njima nazad jer mu je krepao nakon 2 dana, ali dok mu je radio kaze da je bio odlican. Tamo su mu odmah vratili lovu u gotovini, jer ga nisu mogli popravljat jer ga jos nije ni u ducanu bilo za kupit kamo li dijelovi za servis.
Moze li mi netko objasniti zasto je toliko posebna ta nokia?
Evo zašto 
Pa ona ima punkorvni Linux, a čak se može i dual boot napraviti sa još jednim OS-om
I zato sto za razliku od apple i sad i MS-a koji svoju platformmu zatvarju koliko je to moguce nokia N900 OS zasnovan an linuxu a to je sve samo ne zatvorena platforma. Izmedju ostalog a za ostalo pogledaj bilo koji video recenziju na netu pa ces vidjeti zasto. To je sve ono sto je iphone trebao i mogao biti.
zanimljivo 
Ja to pricam mjesecima ovdje al samo iphone iphone i nista vise osim toga. A N900 ga pojede za dorucak. Moze se sakriti negdje jer kako N900 radi sa multitaskingom a iphone ne moze a isti procesor. N900 se igra sa 6 desktopa.
Jbga logic, kad je Nokia to malo usrala, trebao je tu jači marketing i trebali su N900 odabrat za ''flagship'', a ne N97.
Pa da mi ju ogade ;)
Igrao sam se sa tim mobom neko vrijeme i mrak je. I nokia ne reklamira N900 uopste kao mob vec nettop ili tako nesto.
a oce li biti sta aplikacija za njega kao za android? na youtubu sam vidio 32 aplikacije u isto vrijeme 
I kako ti izgleda?
I kako ti izgleda?
jako dobro
posebno mi se dopala ona crna kutija koju trebas "hackirati" da se otvori
napokon neke inovacije...
Mislim da se nece u takvim kutijama isporucivati al je fora ;)
Sto ga vise gledam sve mi je bolji. Malo je potezak al inace volim malo masivnije stvari.
Mislim da se nece u takvim kutijama isporucivati al je fora ;)
Sto ga vise gledam sve mi je bolji. Malo je potezak al inace volim malo masivnije stvari.
ma sve je to ok, ali cijena? 
Nokia store 600 EUR-a. Ja cu ga kupiti kad padne na 350-400 EUR-a.
a oce li doci u hrvatsku?
Koliko ti je trebalo da ih prebrojis ;)
Salim se. Ipak je to mob i neces na njemu vrtiti photoshop ;)
a oce li doci u hrvatsku?
Ne bih znao. Ja navijam da dodje u banja luku ;)
Hehehehhe
Ma igrao sam se malo sa tim mobom i to sve skupa odlicno izgelda. Meni ne bi smetalo manjak boja.
Hehehehhe
Ma igrao sam se malo sa tim mobom i to sve skupa odlicno izgelda. Meni ne bi smetalo manjak boja.
ma imam ja na svojoj E65 16 milijuna pa mi ne znaci bas nesto...
Pa prvojeri.
A kolko kosta mob.?