nek mi pokloni E52
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bilo im je i vrijeme.
Tek su sad na*ebali :)
Pa izgleda da će Nokia gurati Windows Phone 7 
hvala bogu shvatili su da im je marketing govno i duplo hvala bogu jer to sada ispravlja i najbolji uređaj se neće prodati bez super reklame
hvala bogu shvatili su da im je marketing govno i duplo hvala bogu jer to sada ispravlja i najbolji uređaj se neće prodati bez super reklame
Al marketing im je fakat drek...sta je, da je.
rano su se sjetili
I M$ marketing nije nista bolji.
I M$ marketing nije nista bolji.
MS marketing se na kraju iskazao odlicnim.
Gledaj samo prodaju W7 naspram "neuspjeha" Viste!
Mojave i ekipa, haha!
U što se Nokia pretvorila...
Svi bi oni kod Stevice trebali na lekcije iz marketinga...
lako za marketing... nek oni srede ono ruglo od symbiana! ili da ga se eventualno skroz ostave i naprave nesto iz nule!
Nije mi jasno, pičate o marketingu a članak je naslovljen Nokia mijenja vodstvo i nema veze sa marketingom, kao ni ovaj lik.
lako za marketing... nek oni srede ono ruglo od symbiana! ili da ga se eventualno skroz ostave i naprave nesto iz nule!
ako je tebi za neki os vazno dal je ruzan ili lijep ostavi se smartphonea jer nisu za tebe
ako je tebi za neki os vazno dal je ruzan ili lijep ostavi se smartphonea jer nisu za tebe
zašto nebi bio lijep kad se može napravit kao lijep i jednostavan, i onda govoriš da su svi koji kupuju iPhone kreteni...
zašto nebi bio lijep kad se može napravit kao lijep i jednostavan, i onda govoriš da su svi koji kupuju iPhone kreteni...
smartphone os treba biti "mocan", a ne lijep i jednostavan
Soooo....what's your point? ;)
Stvarno volis taj symbian. Ja u zivotu nisam bio toliko razocaran necim kao sa OS-om na N97 :). Ne pretjerujem :)
Stvarno volis taj symbian. Ja u zivotu nisam bio toliko razocaran necim kao sa OS-om na N97 :). Ne pretjerujem :)
na N97 - ici ne valja... moja iskustvo sa symbianom je odlično... funkcionalan i optimiziran.
n97 je najveca nokijina greska ikada, di si mene vidi da hvalim n97? i da, "volim" symbian, tj odabrao bi ga ispred androida ili iOS-a uvjek