Nokia C5

poruka: 4
|
čitano: 3.658
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nokia C5".
16 godina
neaktivan
Nokia C5

Zanimljiv koncept, no mislim da kod poslovnih korisnika neće proći... No uostalom tko zna, zavisi kako kome paše no smartphone bi po meni trebao biti smartphone i izvana i iznutra... QWERTY tipkovnica mi bolje leži...Namigiva

www.val.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nokia C5

Pa možda nije uzbudljiv smartphone kraj svih Androida, iPhonea, Blackberryja, ali za bagatelnu cijenu od 135 eura  je odličan. Ima sve maltene, osim touchscreena i nekog fancy os-a. A uz njega još dolazi i bespla Nokijina navigacija (koja je odlična usput). 

Solidan best buy mobitel za većinu...

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Nokia C5

Čisto nevjerojatno za Nokiu da su to sve utrpali u tako malo kućište, pogotovo ako uzmemo u obzir i kapacitet baterije. Mislim da ovaj model itekako ima svoju ciljanu grupu.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Nokia C5

e stvarno super stvar, za cca 1000 kn sad dobijes mob sa symbianom, 3.2 mp, hsdpa i sta sve ne, ma ja cu ga kupiti, jer ne trebaju mi oni sminkerski touchscreen mobiteli, ovo je puno boje, odlican mobitel za mlade ...

AMD Athlon64 X2 5200+ 2.71 GHz , Asus Radeon HD3650, 2 GB RAM, 320 GB, Logitech X-530
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice