Nokia na Androidu?

poruka: 12
|
čitano: 1.624
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nokia na Androidu?".
16 godina
neaktivan
Nokia na Androidu?

Bravo Bug!

Odlično je da ste prenijeli točne podatke i ovakvu vijest, bez obzira što ju je Nokia u međuvremenu demantirala.

Za razliku od VIDI-ja, koji ima temu Smartphonea u novom broju, koji je zapravo hvalospjev Nokiji (potpuno bezrazložan), navijački i vjerojatno uvjetovan oglasima.

Također, naveli su da je Nokia imala 47% udjela prošle godine iako je to netočno.

Naravno, Symbian je dead end i to je jasno svakom objektivnom. S njim nikad neće na zelenu granu. Jasno je da je napuštanje tog OS-a veliko poniženje i sramota za Nokiju, ali što se duže budu držali zubima za njega, to gore po njih.

0 1 hvala 0
18 godina
Nokia na Androidu?

slušam vaše komentare, imate što za reći? Nokia i Androd.

A što se tiče pada udjela na smartphone tržištu, iPhone je tu uletio kao i druge smartphone platforme što jačaju, prvenstveno BB i WM. A sada ako će Nokija što izbaciti na Androidu, mislim da su to više nagađanja nego...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nokia na Androidu?

Nokia RULZ ;)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nokia na Androidu?
TraNsPOrtEr kaže...

Nokia RULZ ;)

Slažem se, nokia je po meni najbolji, najkvalitetnij mob. On može izdržati puno veču temperaturu nego sam iphone :D

Fedora 11 Leonidas Kde 4.2
18 godina
neaktivan
Nokia na Androidu?

Symbian = dead end? Naspram čega, presporih Windowsa, kljakavog i nedovršenog Androida ili pregrijanog i razvikanog MacOSXa? Ne znam jesi ti probao sve platforme, ali ja jesam; pa ti iz prve ruke mogu reći da je Symbian najbrži, najlakši za korištenje, te uz malo volje za istraživanjem i poprilično moćan. Malo je to paradoksalno da je OS čija je glavna mana prije 4-5 godina bila sporost danas najbrži na tržištu, al tako je kako je. Što se tiće touch screen aparata, koliko sam ih ja isprobao rade skroz ok i puno bolje nego WM aparati (isprobano na Xperii, HTC Touch HD i Omnii); još uvijek sam neodlučan što se tiče iPhonea (jedan i drugi imaju prednosti i mana).

Why so serious???

2 0 hvala 0
18 godina
Nokia na Androidu?

što se tiče brzine ipak mislim da je iPhone brži. Ali Symbian je puno dalje otišao naspram OSx

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HCSC kaže...

što se tiče brzine ipak mislim da je iPhone brži. Ali Symbian je puno dalje otišao naspram OSx

Puno dalje... u provaliju!

18 godina
neaktivan
HCSC kaže...

ja bih rekao da je android najbrzi..a i uskoro(ili vec je) ce bit jaako napredan....

eXtreme overclocker
17 godina
Nokia na Androidu?

Nokia je uvjek bila skupa i kvalitetna u mojim očima, sada malo kaskaju(kasne na tržištu TS-a),ali izvuć će se.

Mislim da će nokia biti far more advanced naprema drugima zbog onog ugovora s intelom, i skorom korištenju atoma u mobitelima x86 kompatibilni.

Imam XM5800 i Symbian S60 v9.4 5th i mogu reći da je jednostavan, relativno brz i ima dosta opcija, aplikacija ima dosta što se mene tiče.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
benko kaže...
HCSC kaže...

ja bih rekao da je android najbrzi..a i uskoro(ili vec je) ce bit jaako napredan....

Ja svoje nade također polažem u Android, Symbain mi je ok, ali opet ima dosta stvari kod njega koje mi smetaju (ponajviše nedostatak dobrih besplatnih aplikacija), a iPhonov os opće neću uzeti u obzir zato što nema podršku za multitasking (i ne, multitasking nije slušanje muzike i browseanje netom), i normalan file manager, a izvodi se na hardverski predobrom uređaju... Zadnji WM koji sam koristio nije bio tako loš (iako malo spor), ali zablokirao se kad sam probao ući u jednu GPS aplikaciju >:(

Ne kužim jedino zašto Nokia na Maemo platformi ne omogući telefoniranje i svi sretni i zadovoljni, kad ju svi koji imaju Nokia tablete toliko hvale...

also, the Game.
16 godina
neaktivan
Nokia na Androidu?

dobro a cemu multitasking na iphoneu? sad kad imas push mulitasking ti netreba...

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
twitexter kaže...

Naravno, Symbian je dead end i to je jasno svakom objektivnom. S njim nikad neće na zelenu granu. Jasno je da je napuštanje tog OS-a veliko poniženje i sramota za Nokiju, ali što se duže budu držali zubima za njega, to gore po njih.

Upravo me Symbian izbacio iz Nokie, prije Symbiana sam obazavao Nokiu, a nakon nje sam se morao prebaciti na druge mobitele.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice