Nijemci sumnjičavi prema Windowsima 8

poruka: 16
|
čitano: 3.644
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nijemci sumnjičavi prema Windowsima 8".
17 godina
Zašto me ovo ne čudi?

4 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Valjda Njemački spijuni znaju bolje od nas.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Daje pristup Amerima i njihovom NSA, ili možda Kinezima? Vjerujem da su čipovi kod njih napravljeni. Ne bih baš isključio to kao opciju.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Nijemci sumnjičavi prema Windowsima 8
g12356 kaže...

balkanski sindrom

17 godina
neaktivan

?

Tri pasusa o navodnom dokumentu i onda u četvrtom demantij prva tri pasusa.

Vrhunsko novinarstvo, nema šta!

16 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nista onda, nek sacekaju 8.1 :)

0 2 hvala 0
14 godina
protjeran

Od kada ne koristim windows sam sretan i zadovoljan čovjek.

Ad astra peronospora

7 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Memphis kaže...
g12356 kaže...

balkanski sindrom

Misliš da ti osobno znaš bolje?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
16 godina
neaktivan

Još jedna teorija zavjere.

Kad bi Microsoft ''zatvorio vrata'' konkurenciji i što je još bitnije - piratiziranju ,s TPM 2.0 chipom ,prvo bi sam sebi odsjekao granu na kojoj sjedi.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
17 godina
neaktivan

4 godine koristim linux, od toga dvije godine sam ga koristio u dual-bootu i zadnje dvije iskljucivo linux kao jedini OS i mogu reci da sam vrlo zadovoljan.

jedino sto meni osobno fali su ponekad igre ali i to se da sloziti preko wine-a.

ukratko: nikad vise windows.

10 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...

Još jedna teorija zavjere.

Kad bi Microsoft ''zatvorio vrata'' konkurenciji i što je još bitnije - piratiziranju ,s TPM 2.0 chipom ,prvo bi sam sebi odsjekao granu na kojoj sjedi.

Ako se radi o MS-u slobodno makneš teorija i ostaviš samo zavjera.

16 godina
protjeran
Makavelii kaže...

4 godine koristim linux, od toga dvije godine sam ga koristio u dual-bootu i zadnje dvije iskljucivo linux kao jedini OS i mogu reci da sam vrlo zadovoljan.

jedino sto meni osobno fali su ponekad igre ali i to se da sloziti preko wine-a.

ukratko: nikad vise windows.

Sta koristis od linuxa? Kod mene ili ima neko trzavo sucelje, ili mi internet koci dok torentiram, ili neke nestabilnosti. Vidim mint da je nekako najblize, ali svejedno mi fale programi opet tipa paint.net, acdsee, utorrent. Mislim da ni nvidijini driveri ne mogu zapamtiti da treba stalno klonirati sliku na tv. Video player koji moze staviti titlove ispod filma moze jedino smplayer, a i u njemu mi se slika nesto trga (tearing)... Ima dosta problema sve skupa.. Jel imas nesto ili samo koristis libre office i surfas? :) Probao sam ubuntu, manjaro.. ma neznam vise...

12 godina
neaktivan
bnaci kaže...

Sta koristis od linuxa? Kod mene ili ima neko trzavo sucelje, ili mi internet koci dok torentiram, ili neke nestabilnosti. Vidim mint da je nekako najblize, ali svejedno mi fale programi opet tipa paint.net, acdsee, utorrent. Mislim da ni nvidijini driveri ne mogu zapamtiti da treba stalno klonirati sliku na tv. Video player koji moze staviti titlove ispod filma moze jedino smplayer, a i u njemu mi se slika nesto trga (tearing)... Ima dosta problema sve skupa.. Jel imas nesto ili samo koristis libre office i surfas? :) Probao sam ubuntu, manjaro.. ma neznam vise...

Moja preporuka je Fedora i KDE interfejs ili eventualno Arch Linux. Razlika je u nijansama sa Linux distribucijama, sve su slične. Ja sa Fedorom nemam nikakvih problema, dual boot-ujem zbog igara za sada.

Što se tiče NVidije, patnja je, nema vlasnički drajver za Linux. ATI ima, sa njim je lako, odeš na službenu stranicu i skineš službeni drajver za Linux platformu. Ja sam izvadio NVidijinu grafičku i ubacio nešto slabiju ATI-jevu u laptop. Kao zamjena za utorrent imaš KTorrent i još hrpu ostalih open source programa. Ova ostala dva programa ne znam ni šta su ti pa ne mogu preporučiti alternativu. Poenta Linux-a jeste da sve na njemu mora da bude open source, dakle ako program nije open source, namučićeš se da bi ga koristio.

Uglavnom za sve imaš open source alternativu, možda ne baš jednako dobru, ali podnošljivu.

15 godina

Oprostite molim vas, ali malo ste skrenuli na offtopic, za to imate drugu temu zvanu Linux- pitanja i odgovori.

Say hello to my little friend
Moj PC  
5 1 hvala 0
15 godina

Svi nešto špijuniraju. Bem ti miša, tko to obrađuje i analizira. Ne bi mu bio u koži (bez obzira koristi li računala za to, na kraju to ipak dođe pred živog čovjeka), zamisli da naletiš na nekoga s uvrnutim smislom za humor. Odgovorno tvrdima da je najsigurniji računalni sustav Abakus.

Stručnjak za odmaganje...

2 1 hvala 0
16 godina
protjeran

Ma ja mislim da to sve sluzi u globalu da oni vide kako masa "diše". A kada zatreba onda da se moze fokusirati na nekog vjerojatno tipa sto je bio Mubarak, Gadafi itd... Da malo citaju mailove itd privatne stvari..

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice