I je i nije. Trenutno imam iPhone 4 i iPad 3 i to je genijalna kombinaija, sve se sinhronizira preko iClouda, ono što radim na iPhoneu samo nastavim na iPadu, sve je više manje identično, čak i wallpaper... Savršeno...
Ali nemam ništa što Android ima, a iOS nema. Sad ću uzeti Nexusa 4, čim uspijem(ovaj prvi val sam, nažalost, propustio), pa ću vidjeti kako to funkcionira.

ako iOS ima sve što i Android, zašto uzimaš Nexus 4?
btw, baci oko da vidiš što tvoj iOS nema a što Android ima: http://gigaom.com/apple/why-a-new-google-maps-for-ios-6-wont-be-a-replacement-for-apple-maps/
ta lista je poduža inače
čini mi se da je ovaj forum krcat iCriplima. ili su samo ti iCripli glasni. ko će ga znat)
Ajde pametni, pročitaj ponovno što sam napisao, rekao sam da trenutno nemam stvari koje bi mogao imati na Androidu, iako moram priznati, da mi ništa od toga ne treba i potpuno sam zadovoljan iOSom, ali presudila je cijena Nexusa, a i zaželio sam promjenu nakon 4 godine korištenja iPhone OSa i iOSa. Inače ne hranim trolove popu tebe, ali kada ne znaš ni pročitati post, onda postaje stvarno komično.
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra