Netbook iz Albatrona

poruka: 10
|
čitano: 1.520
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Netbook iz Albatrona".
17 godina
neaktivan
Netbook iz Albatrona

Pa sve jedno te isto... što se neko ne sjeti ubaciti npr. Fingerprint, 3G, jaču web kameru... nešto novo

Music is lifestyle !

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Netbook iz Albatrona

Pa dobro koji K ne stave 2 GB memorije kad je razlika 80 kn !?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Netbook iz Albatrona
bnaci kaže...

To treba pitati intel... on je tak koji diktira sa svojim chipsetom. Ne bu nikakvog napretka dok ne dodje ION platforma tj. konkurencija.
16 godina
neaktivan
Netbook iz Albatrona

Izgleda mi odlično... samo da nebude cijena debelo iznad 3000 kn.

Po meni, netbukovi da bi bili privlačni i zanimljivi masi ljudi nebi smjeli prelazit cijene od 2400 kn...

Nema bombe do napalm bombe
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
infinityzg kaže...
bnaci kaže...

To treba pitati intel... on je tak koji diktira sa svojim chipsetom. Ne bu nikakvog napretka dok ne dodje ION platforma tj. konkurencija.

Zato jer je Microsoft postavio ogranicenje na kolicinu RAM-a u racunalima koja jos koriste WinXP. Naime, MS ce jos uvijek dopustiti proizvodjacima kompjutera instaliranje i prodaju WinXP-a ali samo ukoliko RAM ne prelazi 1 GB.

17 godina
Dodi NAPALMIKUS kaže...

Izgleda mi odlično... samo da nebude cijena debelo iznad 3000 kn.

Po meni, netbukovi da bi bili privlačni i zanimljivi masi ljudi nebi smjeli prelazit cijene od 2400 kn...

slažem se cjena bi tribala puno toga odlučivat, a kako su već rekli sve je to isto samo napravi
mali redizajn kučista ubaci nešto novo nekad i to i eto
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Igor101 kaže...
infinityzg kaže...
bnaci kaže...

Zato jer je Microsoft postavio ogranicenje na kolicinu RAM-a u racunalima koja jos koriste WinXP. Naime, MS ce jos uvijek dopustiti proizvodjacima kompjutera instaliranje i prodaju WinXP-a ali samo ukoliko RAM ne prelazi 1 GB.

Eh da to sam zaboravil :) Ali chipset koji se koristi u sprezi sa Atomom ne podrzava vise od 2Gb. Oni koji su pokusali staviti 2Gb, nije im radilo kako spada, tak da je za sada 1.5 max. Tak je bar kod mene :)
17 godina
infinityzg kaže...
Igor101 kaže...
infinityzg kaže...
bnaci kaže...

Eh da to sam zaboravil :) Ali chipset koji se koristi u sprezi sa Atomom ne podrzava vise od 2Gb. Oni koji su pokusali staviti 2Gb, nije im radilo kako spada, tak da je za sada 1.5 max. Tak je bar kod mene :)

Hmm. A kak dodas tih pola GB? Ja sam mislio da ti netbookovi dolaze samo s jednim utorom za memoriju? Ovi kaj su probali 2GB mozda bi trebali probati od nekog drugog proizvodjaca. Iskreno, ne znam kaj bi mali Atom CPU radio s vise od 2GB.

17 godina
neaktivan
Igor101 kaže...

Hmm. A kak dodas tih pola GB? Ja sam mislio da ti netbookovi dolaze samo s jednim utorom za memoriju? Ovi kaj su probali 2GB mozda bi trebali probati od nekog drugog proizvodjaca. Iskreno, ne znam kaj bi mali Atom CPU radio s vise od 2GB.

Moj je dosao sa dva RAMa od 512Mb. Jedan sam izvadio i stavio od 1Gb :)
17 godina
protjeran
Igor101 kaže...
infinityzg kaže...
bnaci kaže...

Ajme... ovo nisam znao. Pa ti nisu normalni. Ali doci ce i njima kraj. Mislim da ce im biti kraj na horizontu ako EU se prebaci na open source. Barem se nadam. Zivi bili, pa docekali i to.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice