Ipak netbook s Androidom

poruka: 6
|
čitano: 1.395
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ipak netbook s Androidom".
18 godina
neaktivan
Ipak netbook s Androidom

I tehnoške kompanije su počele igrati na sigurno :-( Ukoliko ne rizikuješ nećeš biti lider, pa barem je u tehnološkom svijetu to bilo jasno do prije par godina.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Ipak netbook s Androidom

rezolucija na ovom prototipu je katastrofalno mala! Da takva star i izađe na trziste jedino bi reza bila bila cimbenik koji bi me psrijecio u kupnji.

17 godina
neaktivan
Blue_Fatal1ty kaže...

rezolucija na ovom prototipu je katastrofalno mala! Da takva star i izađe na trziste jedino bi reza bila bila cimbenik koji bi me psrijecio u kupnji.

Što se tiče rezolucije, imaš pravo, no kada ostali naprave netbookove sa androidom onda će ovaj morati isto napraviti sa večom, no nevjerujem da ču kupiti toga kineza. radije ću asus, hp, dell, msi, acer neku poznatu marku.
Inaće mi je drago što google android dolazi, rastura windowse starter :D 

18 godina
protjeran
Tek je prvi, strpi se, bit ce ih u izobilju
Zlo i Naopako
18 godina
protjeran
Ipak netbook s Androidom

Ovo je tek igračkica, treba doći Freescale/Pegatron netbook ali dok ne budu kontroleri podržavali 2GB RAM-a i dok se ne bude instalirao min. 160GB disk a ARM CPU barem na 1.5Ghz ništa od toga..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ipak netbook s Androidom

Pa neka naprave i neke jače modele, a jeftine a ne samo na slabije.

AMD 6000+ 3,1 GHz ATI Club 3D3850 512 ddr3 WD 640 GB , Maxtor 80 GB Chieftec 400 W 4 GB DDR2 1000GHz Muskin red line monitor LG FLATRON ez T710BH 17" (crt)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice