Pazi ti to, nema podršku za Internet Explorer, Operu i Safari...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
eto da ima emoticon za pljesak ja bih ga stavio...
Google se razbahatio. No, tako to ocito uvijek ide u kapitalizmu kad osvojis dobar dio trzista...
Baš dobra stvar! Još bolja na dva monitora, na prvom gmail, na drugom folder i deri!
Dobra stvar, pogotovo što u sedmici lako bilo koji prozor poravnam u jednu stranu pa onda laku drag n dropam fileove. Sad ću namjerno ljudima slati gluposti u attachement tek toliko da ih stavim unutra
Baš dobra stvar! Još bolja na dva monitora, na prvom gmail, na drugom folder i deri!
Sad ce ljudi navaliti kupovati dodatne monitore ;)
Nije ti to samo tako, važno je i suradnja proizvođača browsera da bi to dobro fukcioniralo. Da se MS pita on bi odbio zašto ne, ms se drzi svojeg hotmaila.
A safari, Jobs bi odbio poznato je da su odnosi Applea i googlea u zajdne vrijeme loši. A sto se tiće opere, mislim da imaju malo korisnika pa zasad nemaju namjeru.
Možda EU sud blokira gmail na području EU dok ne uvedu nove funkcije i na Operi :-P
gmail je ionako daleko ispred svih ovo mu je jos jedan dodatan +
Google se razbahatio. No, tako to ocito uvijek ide u kapitalizmu kad osvojis dobar dio trzista...
IE ne postuje pola standarda a ti ocekujes da podrzava napredne mogucnosti kao ova?
Za operu neznam... ali znam da je i ona problematicna u nekim segmentima (npr ajd dodaj file upload negdj i pokusaj ga preko CSS-a prosirit ili nesto, banalan primjer ali samo zelim pokazati da nije ni ona savrsena)...
On topic... u zivotu sam jako jako mrzio webmail rijesenja... niti jedna solucija nije bila ugodna ni fluidna te sam se okrenuo aplikacijama tipa Outlook... Ali gmail je skroz druga prica... sucelje je jednostavno, brzo, pregledno... divota...
Odlicno, pogotovo za korisnike Androida ova fora sa kalendarom je dobra.
Jos da je gmail pogodan za koristenje u vecim firmama to bi bilo odlicno, medjutim svi se boje za svoje podatke.
ovo je HTML5 bazirano rješenje...
Chrome i Safari su napravljeni oko Appleovog open-source Webkit enginea, pa mi je čudno da Safari ne podržava...?
Ma koga boli briga za jedan feature vise manje... Servis radi ko urica bez obzira na to...
Pa ocito i safariju nesto fali, sumnjam da je nedostatak drag'n'dropa u safariju nekakav googleov hir
Sad bi jos lijepo doslo da se po mailu moze prenjeti 50MB i vise.
IE ne postuje pola standarda a ti ocekujes da podrzava napredne mogucnosti kao ova?
Za operu neznam... ali znam da je i ona problematicna u nekim segmentima (npr ajd dodaj file upload negdj i pokusaj ga preko CSS-a prosirit ili nesto, banalan primjer ali samo zelim pokazati da nije ni ona savrsena)...
On topic... u zivotu sam jako jako mrzio webmail rijesenja... niti jedna solucija nije bila ugodna ni fluidna te sam se okrenuo aplikacijama tipa Outlook... Ali gmail je skroz druga prica... sucelje je jednostavno, brzo, pregledno... divota...
Probaj recimo thebat. Ja ga koristim godinama i fenomenalan je. Instaliras na d disk ili skines portable verziju i miran si. Ima recimo meni neophodnu mogucnost da ti prikaze sve mailove na serveru i biras sta ces da uradis. Slaze mailove u threadove, svaki nalog poseban folder i sl. ODLICAN 5.
Haha... ja završio njihov upitnik, u primjedbama stavio da fali drag'n'drop iz Wave-a, kroz sedmicu dana dolazi poboljšanje.
Stavio sam i da fali real-time chat, slovo po slovo, kao u Waveu...
Ako i to uvedu uskoro povjerovaću da slušaju glas naroda :D
Haha... ja završio njihov upitnik, u primjedbama stavio da fali drag'n'drop iz Wave-a, kroz sedmicu dana dolazi poboljšanje.
Ne podržava li Buzz real time chat?
Sad bi jos lijepo doslo da se po mailu moze prenjeti 50MB i vise.
Pa da mozemo jedni drugima mailati filmove i igre. 
Ja sam isprobao drag n drop na chromeu i radi odlicno, dosta je brzo :) jedino treba smanjiti chromeov prozor da bi hvatali sa drugih mjesta jednostavnije :)
kako brišem poruku?
Ajd' napiši da presele pogon u RH i zaposle 15000 ljudi ovdje :)