Napredniji Gmail za Android

poruka: 14
|
čitano: 3.079
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Napredniji Gmail za Android".
16 godina
neaktivan

Glupost, mi sa starijim verzijama i dalje nista...

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

A hvala više da nekažem šta da su sjetili uvesti kopiranje teksta, to je google trebao srediti da u cijelom OS-u i svim aplikacijama bude po defaultu dostupno a ne da ti o aplikaciji ovisi dali možeš kopirati, a također i na svakoj aplikaciji može biti drugačiji proces označavanja. Tipa u dolphinu nemožeš dugo držati, već moram ići menu-select text i onda označiti...

Jedino mi sada nije jasno koga vraga se pojavljuje kursor kada idem označavati tekst??

Stoja
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

taj update sam i ja dobio sluzbenim putem na svom dell streaku!

0 0 hvala 0
18 godina

Objava nije točna, a čak i na marketu u par redaka je vidljivo zašto. Update vrijedi i za niže verzije Androida, a samo za 2.3 vrijedi novi copy/paste.

Evo ja sam na 2.2 primio zadnji update. Zašto se objavom Android vijesti ne bavi netko tko doista ima Android i može neke stvari provjeriti i posvjedočiti iz prve ruke ako već ne može barem prenijeti vijest točno (i to samo točno prepisati kako je netko već napisao)?

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.2.2011 21:49 (Jazzer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Napredniji Gmail za Android

Objava se bavi zakrpom koju je dobio Gingerbread, a koja donosi "copy/paste". Android 2.2 (točnije 2.29.405.5 na mom Desireu) je dobio update, ali ne ovaj update. Dobio je ispravke bugova i sync. Novu funkcionalnost copy/pastea nema. Zato i piše "Nažalost, izmjene nisu dostupne na starijim verzijama Androida, prethodnima Gingerbreadu." Možda bi dobro bilo u vijest dodati "osim synca".

Imam i WP7 i iOS i Android. Ovo ti pišem s Androida. Da 2.3 nije dobio copy/paste držanjem, vijest bi bila nepotrebna, jer je nažalost, zakrpa koju je dobio 2.2 manje zanimljiva i ne bih je ni napisao.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.2.2011 22:18 (Tonči).
17 godina
neaktivan

Pa moglo se i prije kopirati u GMailu, jel tako?

Samo što je to išlo Menu - Select Text

Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Šef kaže...

Pa moglo se i prije kopirati u GMailu, jel tako?

Samo što je to išlo Menu - Select Text

Da, ali nova funkcionalnost omogućava dulji dodir, umjesto takve metode koja je sporija i manje praktična. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.2.2011 22:30 (Tonči).
15 godina
Ja sam skinuo prije oko pola sata update za Gmail Android s Android marketa, verziju 2.3.4.1, je li to update o kojem je riječ ovu večer na ovoj temi?!
ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

koristim nexus s. pa sam primjetio da notification bar nije crn sa zelenim, sto ima samo 2.3, 

ps kod mene je jos ver 2.3.1 a u marketu ne vidim 2.3.4, ne vidim gmail app uopste.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Mogli su to napraviti i malo bolje, nekako kilavo radi...

0 0 hvala 0
17 godina

A da li radi spremanje attachmenta? To mi je najiritantnija stvar u Androidu

0 0 hvala 0
18 godina

Ne radi, barem ne iz aplikacije. Slazem se meni isto cesto puta iritantno.

Kad se spojis iz browsera na gmail onda mozes downloadati attach.

17 godina
Koristimo mi isti gmail? Ko veli da ne radi spremanje privitka? Na androidu

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zbog ovakvih stvari tipa "radi samo na Gingerbread-u" dodjem u iskušenje da uzmem ajfon.

:)

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice