Glupost, koliko će baterija trajati me zanima. 30 min? BZWZ-
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bože, šta će ovi sve izmislit. još malo pa ćeš morat gumb s čaćkalicom pikat kolko če bit mali 
Premalen je, lako će se izgubiti :D
Glupost, koliko će baterija trajati me zanima. 30 min? BZWZ-
Ovako, nemora biti, ovakvi maleni ne trose puno struje, pa ako slušni aparati za one koji ne čujeju dobro traje do 10 dana, zašto nebi i to tako trajalo. Samo sto oni ne koriste punjive baterije nego svaki put jednokratne baterije.
Ma šta će ti to najbolje je uzet onaj stari stereo iz 80' i lijepo po gradu s njim. A za sobom vučeš predužni kabel da uvijek ima struje.
Ma ovo je teska glupost. Ovo treba mozda nekom misu da bude naj stetocina u kvartu, a za ostale ne znam.
fora
a kak se kontrolira?
a fora je ovako samo slušalice
Pa šta...Meni baš izgleda cool. 4GB najmanji mp3 na svijetu da se moš forsat s tim i slušalice koje ti idu oko vrata.Zaš ne ? 400 kn i nije tako puno za ovakvo nešto.
toliko mali da može upast u uho xD. Šalu na stranu, nije to loša stvar, al nisam ja fan toga, a onaj tko to voli je naravno dobra stvar...
naravno, dobar koncept, fakat dobro dođe, ali 4GB je malo premalo, a najgore je ako ti slušalice ne pašu u uhu ili imaju preslabe basove, ugl., ak ti se slušalice ne sviđaju, onda se možeš j....