Najavljen 3DMark 11

poruka: 25
|
čitano: 5.526
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Najavljen 3DMark 11".
18 godina
neaktivan
Najavljen 3DMark 11

Izgleda mi bolje od stvarnosti Smijeh

Moj PC  
7 3 hvala 1
18 godina
neaktivan
RE: Najavljen 3DMark 11
Riker kaže...

ne laži .

LASER FAN [url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=781378][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/781378.png[/img][/url]
16 godina
odjavljen
Najavljen 3DMark 11

Na izgled biljaka se mogu popišati...Neka se ugledaju na crysis ili neko drugo grafičko čudovište...

Pinky je zakon... I ♥ π

0 8 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najavljen 3DMark 11

Hawen 2 rastura DX11 grafe, a šta če tek ovo raditIznenađen

I'll be back
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina

znam da je glupo pitanje ali ako si kupio grafičku karticu ćemu je treba sad mjeriti,što si kupio kupio si,tipa dao si nekoliko keka kuna za neki uređaj i sad ga ideš testirati raznima alatima samo ti može biti krivo ako nisi dobio maximum za svoj novac

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.5.2010 17:23 (blackalbum).
18 godina
protjeran
Najavljen 3DMark 11

jako inteligentno

kako bi se shto vishe poligona stvorilo u blizini,pa kako bi se shto vishe onda na njima moglo teselirati,izbor podvodnog svijeta je idealan

ionako ne vidish dalje od "par metara",pa onda svu snagu potroshish na shto detaljnijih tih "par metara" :)

ionako je naglasak na teselaciju

zelim,hocu,mogu al neam koga

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najavljen 3DMark 11

Ima i jedna zanimljivost vezana uz 3Dmark11, a to je da će fizika biti računata pomoću jednog od GPGPU API-a (OpenCL ili DirectCompute), a ne pomoću Nvidia PhysX-a. Tako će i ATI doći na svoje što se tiće računanja fizike. A samim time je bolje da se uzmu u obzir ti GPGPU API-ji, čisto da vidimo tko bolje radi sa GPGPU aplikacijama

LINK

Jedva čekam da dođe, pa da se natječemo Cool

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 4GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | WD Caviar Black 640GB | Corsair HX850W | CM-690 |
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.5.2010 18:04 (Oly_E3).
Moj PC  
6 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Najavljen 3DMark 11

meni su se naviše dojmile ove sjene na grebenu. (neznam zašto)

0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
Oly_E3 kaže...

Ima i jedna zanimljivost vezana uz 3Dmark11, a to je da će fizika biti računata pomoću jednog od GPGPU API-a (OpenCL ili DirectCompute), a ne pomoću Nvidia PhysX-a. Tako će i ATI doći na svoje što se tiće računanja fizike. A samim time je bolje da se uzmu u obzir ti GPGPU API-ji, čisto da vidimo tko bolje radi sa GPGPU aplikacijama

LINK

Kao što je ATi popušio sa TruFormom (Radeon 8500 hw podrška) koje su podržavale samo neke igre preko patcheva da bi se teselacija nakon 9 godina pojavila u sklopu DX11, tako će i PhysX završiti u ropotarnici povijesti ili krugu profesionalaca u najboljem slučaju, jer se programerima igara ne isplati podržavati mogućnosti samo jednog grafičkog čipa.

16 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

znam da je glupo pitanje ali ako si kupio grafičku karticu ćemu je treba sad mjeriti,što si kupio kupio si,tipa dao si nekoliko keka kuna za neki uređaj i sad ga ideš testirati raznima alatima samo ti može biti krivo ako nisi dobio maximum za svoj novac

Da, ali zato, recimo, u Bug Labu dobro dođe. Oni testiraju par grafa sa 3DMark 11, a ti onda znaš koja ima kakve mogućnosti. Ili bilo kojoj drugoj webstranici i novinama koje se bave benchmarkom.

16 godina

ja to razumijem može dobro poslužiti recenzentima,ali meni može samo biti krivo ako neki uređaj ne pokaže dobre rezultate kad ga testiram,a masno sam ga platio

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
17 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

ja to razumijem može dobro poslužiti recenzentima,ali meni može samo biti krivo ako neki uređaj ne pokaže dobre rezultate kad ga testiram,a masno sam ga platio

a ionako se nemogu uspoređivat benchmark programi sa igrama. tako da dok god ti sve igre rade ovi benchmarkovi su samo hvale radi...

18 godina
ranko091 kaže...

a ionako se nemogu uspoređivat benchmark programi sa igrama. tako da dok god ti sve igre rade ovi benchmarkovi su samo hvale radi...

Nebi se baš (u potpunosti) složil s tobom.

3D Mark jednostavno "ubija u dušu" kompove, a igre mogu biti zahtjevnije samo ak su katrastrofalno optimizirane

Ovo za "hvale radi" stoji, no ima frikova koji će rađe imati bolji 3D Mark score, a da ih igre niti ne zanimaju.

To je pitanje prestiža

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
18 godina
neaktivan
Najavljen 3DMark 11

Ruku na srce, ovaj work in progress demo odlicno izgleda, al svi znamo da kad izadje novi 3DMark, on vadi dusu i najjacim SLI/CF konfiguracijama. Meni kad padne framerate na 20fps, znam da ce mi vecina igri raditi na full detaljima, i to me veseli. Taj 3DMark je samo za pokazivanje, nema nikakve veze sa situacijom na gaming trzistu, nego je uvijek bar dvije godine ispred mogucnosti danasnjeg hardvera. Naravno, cim se pojavi na internetu, idem izvlaciti i zadnji atom snage iz svoje konfe, al znam da necu zaliti zbog losih performansi. Preskup je to sport...

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Oly_E3 kaže...

LINK

Ne znam gdje ce tu biti ikakvo natjecanje, osim nekim 'virtualnim brojevima' koji su daleko od stvarnosti.

18 godina
protjeran
Najavljen 3DMark 11

Samo da nisu koristili Intelov kompiler Šutim

Programko http://programko.bloger.hr

1 0 hvala 0
17 godina
Najavljen 3DMark 11

prvo biti će dx11 only dakle nema šanse da ga pokrenem još godinu dana jer ne želim mjenjati svoju 295gtx niti ima potrebe za time...

a sad ta sva dx11 ovo ono je marketinški više , razlika u igrama se ne vidi manje više od dx 9 pa do dx 11 u efektima...

no kak bi j rekao show must go on pa je tako i sa novim 3d markom....

Intel Core i7 920 @3.8 GHZ, Asus P6T, 6 GB DDR3 1333, Asus NVIDIA 295 GTX, 2*1 TB HDD WD, Samsung T260, Antec Skeleton Case + Asus 550W Power Supply [img]http://img301.imageshack.us/img301/8008/horn
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
Najavljen 3DMark 11

tko na ovome postigne peteroznamenkasti rezultat ,CAR :)

Sheldon Cooper: Hop, you little plumber! Hop, hop, hop!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...

Ne znam gdje ce tu biti ikakvo natjecanje, osim nekim 'virtualnim brojevima' koji su daleko od stvarnosti.

ah ti brojevi... pokreneš photoshop, središ i uvališ... a poslije kažeš da si sve zalio tekućim dušikom i kloknuo koliko je išlo... :)

17 godina
protjeran
Riker kaže...

lijepo lijepo grafika je impresivna. Ovo vrtit na 1920 mora bit gušt...:P Samo treba neka bolja grafa od moje:D

free speech for the dumbxD
18 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

lijepo lijepo grafika je impresivna. Ovo vrtit na 1920 mora bit gušt...:P Samo treba neka bolja grafa od moje:D

Da, grafa ti i nije bas neka :) Ma ne brini, ti si miran do ljeta 2012-e... Uzivaj do slijedece inkarnacije 3DMarka :)

18 godina
stoncin3 kaže...

Gdje su vremena kada si govorio da ti je i 8800GT dosta...Smijeh

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
17 godina
neaktivan
Najavljen 3DMark 11

Ta stara 8800GT još i danas potegne veliku večinu igra na visokim postavkama.

I'll be back
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Horned Reaer kaže...

prvo biti će dx11 only dakle nema šanse da ga pokrenem još godinu dana jer ne želim mjenjati svoju 295gtx niti ima potrebe za time...

a sad ta sva dx11 ovo ono je marketinški više , razlika u igrama se ne vidi manje više od dx 9 pa do dx 11 u efektima...

no kak bi j rekao show must go on pa je tako i sa novim 3d markom....

nemas nit svrhe nit potrebe.. tako i tako mete pod sa radeonkama... ja svoju nemislim mjenjat ovu god jel je totalno neisplativo nesto drugo uzet...

17 godina
protjeran
Burs kaže...
stoncin3 kaže...

Da, grafa ti i nije bas neka :) Ma ne brini, ti si miran do ljeta 2012-e... Uzivaj do slijedece inkarnacije 3DMarka :)

He, he taman sam miran koliko i mislim da mijenjam konfiguraciju!:)

free speech for the dumbxD
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice