Nadogradnja foruma

poruka: 841
|
čitano: 101.662
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nadogradnja foruma".
14 godina
neaktivan
Re: Nadogradnja foruma
Šef kaže...

Prije godinu dana bih se složio s tobom oko toga, ali evo ja nemam potrebe za Tapatalkom više. S2 ima dovoljno velik ekran i sposoban je prikazati forum u punoj verziji

A i uskoro će doći nova verzija m.buga pa vjerojatno neće biti potrebe za Tapatalkom.

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
14 godina
neaktivan
Nadogradnja foruma

Ako se dobro sjećam prije promjena ovih sam mogao pokrenuti temu što mi se ćini da sada ne mogu. Dali sam u krivu ili .....{#}

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ezio kaže...
tnakir kaže...
A ti tako simpatican decko.

simpatično je kad ti neki balavac napiše šta bi ti radio sa mamom. objavio bih ga javno, ali cemu kad kazne nece biti.

Ma zasto se sekiras oko balavaca. Stavis ga na ignore i gotovo. Meni su prijetili "da ce me nac i prebit" :))))

Meh, to su mali mozgovi bez kulture... To bi ti trebalo imponirati jer ti govori koliko si iznad njih.

Rvat katolik!
14 godina
Šef kaže...
redrum781 kaže...
Pranja kaže...

Točno kolega.

I dajte ljudi prekinite tražiti Tapatak koji radi sa vBulletin i sl.  forumima,tj. nije kompatibilan s Bugom. Jel to teško shvatiti?

Apsolutno netočno, ovo kaj se tiče tapatalka. Naime, po defaultu ima podršku za neke forumske engine, ali i besplatno daju svoj api kako bi i razvijatelji custom foruma mogli integrirati podršku za tapatalk.

Ko ga koristi vjerojatno prepoznaje njegove prednosti.

U kojoj mjeri bi bila potrebna intervencija u izvorni kod ovog foruma da bi se podržao tapatalk znaju njegovi kreatori, ja sam samo dao svoj prijedlog, vodeći se mišlju da mnogi korisnici ovog foruma istom često pristupaju i preko pametnih telefona i/ili tableta.

Namjera mi nije bila izazivati negativne reakcije korisnika i razvijatelja, već poboljšanje ovog foruma kojem svakodnevno pristupam, a za tu/td i zvjezdice osjećam ogromnu bol u preponama.

Prije godinu dana bih se složio s tobom oko toga, ali evo ja nemam potrebe za Tapatalkom više. S2 ima dovoljno velik ekran i sposoban je prikazati forum u punoj verziji

Imam i ja velik mob, ali mi treba m.bug. Zato jer kad sam npr u sk,vlagu i ostalo koristim 3G i imam ograniceno koliko mogu MB potrositi, tako da mi m.bug verzija koristi manje MB a to mi super dode :)

14 godina
neaktivan
robijan kaže...

Ako se dobro sjećam prije promjena ovih sam mogao pokrenuti temu što mi se ćini da sada ne mogu. Dali sam u krivu ili .....{#}

U krivu si, zašto bi izbacili tu mogućnost? Kao da izbaciš motor iz automobila.

16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Ma zasto se sekiras oko balavaca. Stavis ga na ignore i gotovo. Meni su prijetili "da ce me nac i prebit" :))))

Meh, to su mali mozgovi bez kulture... To bi ti trebalo imponirati jer ti govori koliko si iznad njih.

Zasto meni to niko nikad ne napise {#}

I wanna feel the changes coming down... I wanna see what I've been hiding...
15 godina
Deus ex machina kaže...

Zasto meni to niko nikad ne napise {#}

Pa većina se slabo snalazi i po Hrvatskoj, tko bi tebe tražio po bespućima Kanade.{#}

Stručnjak za odmaganje...
16 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Pa većina se slabo snalazi i po Hrvatskoj, tko bi tebe tražio po bespućima Kanade.{#}

Osjecam se tako zapostavljeno {#}

I wanna feel the changes coming down... I wanna see what I've been hiding...
15 godina
Deus ex machina kaže...

Osjecam se tako zapostavljeno {#}

Nemoj se ljutiti, evo skupit će se nas par (ako nam platiš avio kartu, središ vizu i osiguraš nešto sredstava dok se ne snađemo) pa ćemo te potražiti. (da imamo gdje prespavati){#}

18 godina
mario.L_hr kaže...

Nemoj se ljutiti, evo skupit će se nas par (ako nam platiš avio kartu, središ vizu i osiguraš nešto sredstava dok se ne snađemo) pa ćemo te potražiti. (da imamo gdje prespavati){#}

Ne, nego da ga prebijemo.{#}

The programmer is fighting against the two most destructive forces in the universe: entropy and human stupidity. --Damian Conway
14 godina
odjavljen
Nadogradnja foruma

Nemojte offtopičariti,ovdje smo da pljujemo po nadogradnjama foruma.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.11.2012 21:08 (Pranja).
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
Pranja kaže...

Bez uvrede, nakon 24 stranice sve je of topic.

14 godina
Nadogradnja foruma

Kontroler loš, jednostavno nije. Dobar je, samo je protiv PC-a. FPS na konzoli i na PC je u srži identičan, ali različit. Zato je jednako igrati FPS na PC i FPS na konzoli.

19 1 hvala 8
14 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

Kontroler loš, jednostavno nije. Dobar je, samo je protiv PC-a. FPS na konzoli i na PC je u srži identičan, ali različit. Zato je jednako igrati FPS na PC i FPS na konzoli.

Slažem se u potpunosti s vama kolega. {#emotions_dlg.}

15 godina
Nadogradnja foruma

U zadnjih nekoliko dana otkako je forum kao preuređen, primjetio sam da postoje neke poteškoće prilikom rada na njemu, a jedna od onih koje više frustriraju je ta da kada skidam neku stranicu principom "kopiraj/zalijepi" ista ne odfunkcionira od prve, pa moram popravljati post {#} !?!? Razlog što ne funkcionira je možda što ne spustim u milimetar pejstanje tamo gdje bi kao trebalo, ali opet {#}, ako bi se moglo nekaj zrihtati ??

Lijepo bih ovim putem zamolio nadležne koji su djelovali forum da se promptno prihvate ovog i ovakvog narečenog i spomenutog problema, obzirom prije "sređivanja foruma" takvog {#} jednostavno bilo nije, HVALA NA ULOŽENOM TRUDU {#} !!  

ATJ Lučko
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Unix kaže...
Šef kaže...

A i uskoro će doći nova verzija m.buga pa vjerojatno neće biti potrebe za Tapatalkom.

Ma sve to stoji šefe, i ja ga otvaram u normalnoj verziji na s3, ali nije to to.

Ako izađe nova mobilna verzija sa funkcionalnostima ove normalne neću više kekiti za tapatalk. Najviše me zezaju citati i dodavanje slika u post na mobilnoj verziji.

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
14 godina
neaktivan
Unix kaže...
robijan kaže...

Pa gdje se pokreće.... glup jesam,ali izgleda i malo više od toga ne nađem nigdje...... 

14 godina
neaktivan
robijan kaže...
Unix kaže...
robijan kaže...

Pa gdje se pokreće.... glup jesam,ali izgleda i malo više od toga ne nađem nigdje...... 

14 godina
neaktivan
Unix kaže...
robijan kaže...
Unix kaže...
robijan kaže...

Pa gdje se pokreće.... glup jesam,ali izgleda i malo više od toga ne nađem nigdje...... .

Pa je.... pretražio sve živi a tek kad odabereš podforum ima za to mogućnost.... E a tamo sam rijetko bio vrag ga zjeb.l..... Hvala....

16 godina
neaktivan
Unix kaže...
robijan kaže...
Unix kaže...
robijan kaže...

Kako je kod tebe takav skin na bug forumu unix?

Loading...
17 godina
neaktivan
GamerMaster2041 kaže...

Kako je kod tebe takav skin na bug forumu unix?

Blackout

Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you.
14 godina
protjeran
Pranja kaže...

Tebi su mogli dati jednu punu zvjezdicu jer si pretplatnik bug časopisa.

Nisu mi baš jasni ti likovi koji vode forum. {#}

Idemo..idemo, sad je ovde, sad je ovde.. / Miš beli sreću deli /
16 godina
protjeran

Šteta što više nema mog omiljenog smajlića...

Eh, poseban je bio taj zubo..

From all the things I lost, I miss my mind the most...
16 godina
Don Kihoty kaže...

Šteta što više nema mog omiljenog smajlića...

Eh, poseban je bio taj zubo..

Stavi ovu skriptu. http://userscripts.org/scripts/show/152581

Smijeh

Swedish latin super funk.
16 godina
protjeran

Ne ficera na Chromeu - ne želi instalirati.

Smijeh

Mora se sve manualno.

From all the things I lost, I miss my mind the most...
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.11.2012 8:51 (Don Kihoty).
16 godina
neaktivan
Nadogradnja foruma

SmijehHvalaNamigiva

Loading...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

Smijeh

Mora se sve manualno.

Radi, samo prvo otvori extensions ( chrome://chrome/extensions/ ) i onda odvuci skriptu na Chrome.

17 godina
Nadogradnja foruma

Provjera:

{#}Cool{#}

super:)

Tigar Krezumica
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Don Kihoty kaže...

Smijeh

Mora se sve manualno.

https://chrome.google.com/webstore/detail/tampermonkey/dhdgffkkebhmkfjojejmpbldmpobfkfo

15 godina
neaktivan

Nadam se da nakon nadogradnje ovaj forum neće štekati.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice