Nadogradnja foruma

poruka: 841
|
čitano: 101.783
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nadogradnja foruma".
18 godina
odjavljen
Re: Nadogradnja foruma
Danny_HR kaže...
Friday kaže...

Dakle ja mogu bez problema fotošpirati nešto da izgleda kao da mi je neki forumaš psovao mater i svašta u poruci, poslati to moderatorima i oni nemaju način da to provjere bez da ti radiš select u bazu? To vama nije problem?

Ne, jer se privatne poruke ne moderiraju.

Ali to je onda podložno iznimnim gadarijama! Vjerujem da to nitko nije do sada zlorabio ali čovječe...

Freak Show Inc.
18 godina
Nadogradnja foruma

Gadarijama koje se izbjegnu vrlo lako, klikom na tipku "ignoriraj autora".

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

0 0 hvala 0
18 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...

Gadarijama koje se izbjegnu vrlo lako, klikom na tipku "ignoriraj autora".

Onda ti ne može ni poruku poslati?

Freak Show Inc.
18 godina
Ne, njegovi su postovi sakriveni i ne može ti slati PP.
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
18 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...
Ne, njegovi su postovi sakriveni i ne može ti slati PP.

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...

Dakle ja mogu bez problema fotošpirati nešto da izgleda kao da mi je neki forumaš psovao mater i svašta u poruci

ja to uopće ne moram fotošopirati

Potpis!
17 godina
Ezio kaže...
Friday kaže...

Dakle ja mogu bez problema fotošpirati nešto da izgleda kao da mi je neki forumaš psovao mater i svašta u poruci

ja to uopće ne moram fotošopirati

A ti tako simpatican decko.
Rvat katolik!
16 godina
tnakir kaže...

A ti tako simpatican decko.

simpatično je kad ti neki balavac napiše šta bi ti radio sa mamom. objavio bih ga javno, ali cemu kad kazne nece biti.

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 9:50 (Ezio).
16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
Ezio kaže...
A sta se dobije kad se stekne 5 zvjezdica? Miro vodi na veceru?

ne možeš ih dobit pa nije ni bitno :D

Šro hoćeš reći? Da zbog određenog broja kartona (u prošlosti) teoretski ne možeš nikada doći do "★★★★★"?

Njegova mati i moja ujna - to dve rođene sestre.
17 godina
odjavljen
Random. kaže...

Šro hoćeš reći? Da zbog određenog broja kartona (u prošlosti) teoretski ne možeš nikada doći do "★★★★★"?

Može se. Treba biti koristan. Na ovoj temi nitko nije koristan {#}

http://nighthawk-software.blogspot.com/
15 godina
neaktivan
Pretjerujete više sa tim zvjezdicama, zar su vam one toliko bitne na ovom forumu?
I'm changing and changing and with more time passing I'll be changing more. I'm not dissapointed anymore, just silent. Not unthinking, but reckless. Not unemotional, but emotional.'
18 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...
Random. kaže...

Može se. Treba biti koristan. Na ovoj temi nitko nije koristan {#}

I'm here for the boobs!

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Nadogradnja foruma

Dali je ovdje slično " Tko veči taj tlači ? "

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Random. kaže...

ma ne...nego pogledaj listu i sam zaključi koje su šanse...

http://www.bug.hr/forum/bestusers/

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
14 godina
protjeran
Nadogradnja foruma

Jedno pitanjce. Zašto se broje i bijeli kartoni?

1 0 hvala 0
18 godina
Ne broje, oni zapravo ni nisu kartoni.
14 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Ne broje, oni zapravo ni nisu kartoni.

Ne u formulu za zvjezdice, općenito.

18 godina
Prvenstveno zato što moderatorima daju uvid u to za šta je korisnik bio upozoren pa da "kazne" za ponavljanje istih gluposti budu strože.
15 godina
neaktivan
Nadogradnja foruma

Super! Ovo sam tek sad primjetio jer nisam bio duže vrijeme na forumu. Svaka čast! {#}

Dino

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Vide li administratori i moderatori onoga tko stavlja TU i TD? Ako vide, po meni je to malo nepravedno. Nije to neka radnja koja bi dovela funkcije foruma u opsanost pa bi trebali svi imati iste uvijete.

Inaće nije problem za TD što ne vidim, ionako mi to lupaju manje više samo 2 člana i to uvijek ista. :)

16 godina
Nadogradnja foruma

Bitno da ste vi sve izignorirali i trubite po svome...GG.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

13 0 hvala 2
18 godina
Danny_HR kaže..

Na formulu vam utječe kombinacija staža, broja napisanih poruka i dobivenih zahvala. Zahvale ne vrijede jednako, a njihova vrijednost ovisi o tome tko ih je dao. Ako vam je dam ja, koji imam pet zvjezdica, vrijedi cca 10 puta više nego ako vam je da netko bez zvjezdica.

TU/TD ne ulaze u formulu, a dobiveno kartoni (osim bijelog) drastično smanjuju vašu "vrijednost".

Sve ste ovo mogli do sad već pročitati u raznim raspravama na tu temu, doduše.

Ne znam koliko taj koncept da zahvala ulazi u formulu odražava pravo stanje stvari, stvari obično završavaju ovako:

http://www.bug.hr/forum/topic/programiranje/c-podrobnije-objasnjenje-ponavljanje-polja/170207.aspx

http://www.bug.hr/forum/topic/programiranje/freebasic-programiranje-pitanja-odgovori/153188.aspx

Možda bi TU i TD bio odraz realnijeg stanja stvari, ovako će zahvale uništiti načelo pomaganja, to je royalhero dobro uočio, možda i jesu liste TD ponekad napuhavale ego, kad se dobije od neke "face" TD, nije da to ne znači ništa, ovako, napišeš neloš kod da mu pomogneš, on ti složi nekakvi thnx u postu ispod, jer mu je previše i napisati puno hvala bar, a više nemaš onaj osjećaj zajedništva da vidiš kako drugi gledaju na ono što si napravio, što si preko lista TD mogao.

Uglavnom, kad su uvjeti već takvi kakvi su, savjet za royalhera i ekipu, smetaju li vas stvari iz gornjih linkova, počnite praviti blacklist, pa postupajte po njoj.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.11.2012 14:23 (Floki).
18 godina
Nadogradnja foruma

Mislim da bi trebali uvesti funkciju da kad se korisnik prvi puta registrira da mu iskoci stranica s najosnovnijim uputama/pravilima foruma, uz link na temu sa svim pravilima. U tim najosnovnijim uputama NAGLASENO bi bilo da ako ti je netko pomogao da stisnes HVALA, da ako se slazes s nekim da stisnes TU, u suprotnom TD, gdje bi bilo objasnjeno citiranje, brza poruka nadporuka.

The programmer is fighting against the two most destructive forces in the universe: entropy and human stupidity. --Damian Conway

16 0 hvala 5
15 godina
neaktivan
Nadogradnja foruma

Hoće li uskoro biti riješen problem između TinyMCE editora i Chromea?

Mislim na onaj problem sa prozorom koji se otvori za odabir smajlija.

Jednom ga otvorim i normalan je,pa ga zatvorim i onda opet otvorim te se onda smanji.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.11.2012 14:37 (Marko :D).

1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
DamageHigh kaže...

Bitno da ste vi sve izignorirali i trubite po svome...GG.

Standardna taktika. Rekao sam od početka da neće biti velike reakcije.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
14 godina
neaktivan
Nadogradnja foruma

Ako nekome trebaju stari emoticoni, drnde je napravio skriptu za njih Osmijeh {#emotions_dlg.}

http://www.bug.hr/forum/post/razvoj-web-stranica/korisnicke-skripte-bug-online-forum/3289061.aspx

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.11.2012 14:55 (Unix).
Moj PC  
8 0 hvala 6
17 godina
odjavljen
Nadogradnja foruma

Yay, moj omiljeni smiley Smijeh

http://nighthawk-software.blogspot.com/
Moj PC  
5 0 hvala 1
14 godina
1domagoj1 kaže...

Mislim da bi trebali uvesti funkciju da kad se korisnik prvi puta registrira da mu iskoci stranica s najosnovnijim uputama/pravilima foruma, uz link na temu sa svim pravilima. U tim najosnovnijim uputama NAGLASENO bi bilo da ako ti je netko pomogao da stisnes HVALA, da ako se slazes s nekim da stisnes TU, u suprotnom TD, gdje bi bilo objasnjeno citiranje, brza poruka nadporuka.

Odlicno, i mozda jos par pitanja ispod teksta da stvarno korisnik to procita...

Jer bi vecina njih samo ugasilo prozor koji mu se izbacio...

17 godina
Pranja kaže...

Točno kolega.

I dajte ljudi prekinite tražiti Tapatak koji radi sa vBulletin i sl. forumima,tj. nije kompatibilan s Bugom. Jel to teško shvatiti?

Apsolutno netočno, ovo kaj se tiče tapatalka. Naime, po defaultu ima podršku za neke forumske engine, ali i besplatno daju svoj api kako bi i razvijatelji custom foruma mogli integrirati podršku za tapatalk. 

Ko ga koristi vjerojatno prepoznaje njegove prednosti. 

U kojoj mjeri bi bila potrebna intervencija u izvorni kod ovog foruma da bi se podržao tapatalk znaju njegovi kreatori, ja sam samo dao svoj prijedlog, vodeći se mišlju da mnogi korisnici ovog foruma istom često pristupaju i preko pametnih telefona i/ili tableta.

Namjera mi nije bila izazivati negativne reakcije korisnika i razvijatelja, već poboljšanje ovog foruma kojem svakodnevno pristupam, a za tu/td i zvjezdice osjećam ogromnu bol u preponama.

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
17 godina
neaktivan
redrum781 kaže...
Pranja kaže...

Točno kolega.

I dajte ljudi prekinite tražiti Tapatak koji radi sa vBulletin i sl.  forumima,tj. nije kompatibilan s Bugom. Jel to teško shvatiti?

Apsolutno netočno, ovo kaj se tiče tapatalka. Naime, po defaultu ima podršku za neke forumske engine, ali i besplatno daju svoj api kako bi i razvijatelji custom foruma mogli integrirati podršku za tapatalk.

Ko ga koristi vjerojatno prepoznaje njegove prednosti.

U kojoj mjeri bi bila potrebna intervencija u izvorni kod ovog foruma da bi se podržao tapatalk znaju njegovi kreatori, ja sam samo dao svoj prijedlog, vodeći se mišlju da mnogi korisnici ovog foruma istom često pristupaju i preko pametnih telefona i/ili tableta.

Namjera mi nije bila izazivati negativne reakcije korisnika i razvijatelja, već poboljšanje ovog foruma kojem svakodnevno pristupam, a za tu/td i zvjezdice osjećam ogromnu bol u preponama.

Prije godinu dana bih se složio s tobom oko toga, ali evo ja nemam potrebe za Tapatalkom više. S2 ima dovoljno velik ekran i sposoban je prikazati forum u punoj verziji

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice