Nadogradnja foruma

poruka: 841
|
čitano: 106.666
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nadogradnja foruma".
16 godina
neaktivan
Re: Nadogradnja foruma
Danny_HR kaže...
vgetik kaže...

Baš me živo zanima formula kako ide, jer imam 658 / 6 poruka/tema[5/6 su prvi komentar na neku vijest] i 80% od ovo malo postova što imam odlazi pod forum razno i imam pola zvijezdice više nego ti.....

Je, samo ti imaš 0 kartona, dok kolega GamesMaster ima pozamašnu kolekciju od 44 u raznim bojama. 

Sta da kazem.

Kolekcionar sam ^^

Loading...
18 godina
To je okej. Možda ćeš ih moć prodat na "Pawn Stars" za jedno 30-ak godina. Samo ih čuvaj da se ne unište. :)
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Je, mračna je tajna. Sry.

Dobro, onda zanemari drugi  dio poruke. Nisam izgubio interes za prvim pitanjem.

Njegova mati i moja ujna - to dve rođene sestre.
16 godina
Nadogradnja foruma

moglo bi se uvesti i neki ružičasti karton koji daje imunitet. kad ga dobiješ imaš pravo na jednu najgoru povredu poslovnika. ali ono, ožeži do kraja, steraj sve u tri ***** *******. ali samo jednom. ružičasti bi se dobivao ako bi se u danu skupilo više od 500 postova i preko 200 zahvala i prijavilo 300 ljudi ili kad bi se dao ovako jedan kvalitetan prijedlog.

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.11.2012 16:06 (Ezio).
Moj PC  
13 2 hvala 3
18 godina
Nadogradnja foruma

Nije ograničen broj "hvala" koji možeš dati, koliko znam. Teoretski možeš ići i dijeliti ih šakom i kapom, al to nije lepo.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

4 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Ezio kaže...

moglo bi se uvesti i neki ružičasti karton koji daje imunitet. kad ga dobiješ imaš pravo na jednu najgoru povredu poslovnika. ali ono, ožeži do kraja, steraj sve u tri ***** *******. ali samo jednom. ružičasti bi se dobivao ako bi se u danu skupilo više od 500 postova i preko 200 zahvala i prijavilo 300 ljudi.

Je, i trejdanje kartonima i virtualnu burzu kartona, pa inflacija pa limited edition kartoni...

Danny_HR kaže...

Nije ograničen broj "hvala" koji možeš dati, koliko znam. Teoretski možeš ići i dijeliti ih šakom i kapom, al to nije lepo.

Lepo je jer ih planiram dati ljudima-genijima koje je neinteligentni algoritam zaobišao.

Njegova mati i moja ujna - to dve rođene sestre.
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.11.2012 16:06 (Random.).
16 godina
Nadogradnja foruma

Dođe mi da se zapitam gdje bi bio da nisam tri puta suspendiran i pet puta požutio. {#}

Swedish latin super funk.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Dođe mi da se zapitam gdje bi bio da nisam tri puta suspendiran i pet puta požutio.  {#}

Bio bi kao ja  {#}

Errando discimus...Disce parvo esse contentus....Qualis vita, finis ita
16 godina
Random. kaže...
Ezio kaže...

moglo bi se uvesti i neki ružičasti karton koji daje imunitet. kad ga dobiješ imaš pravo na jednu najgoru povredu poslovnika. ali ono, ožeži do kraja, steraj sve u tri ***** *******. ali samo jednom. ružičasti bi se dobivao ako bi se u danu skupilo više od 500 postova i preko 200 zahvala i prijavilo 300 ljudi.

Je, i trejdanje kartonima i virtualnu burzu kartona, pa inflacija pa limited edition kartoni...

to je izvrsna ideja. zaradiš rozi pa ga prodaš sudyfriku za 100 eura da se ispuše ko čovjek. bez posljedica.

Potpis!
14 godina
protjeran
Ezio kaže...

moglo bi se uvesti i neki ružičasti karton koji daje imunitet. kad ga dobiješ imaš pravo na jednu najgoru povredu poslovnika. ali ono, ožeži do kraja, steraj sve u tri ***** *******. ali samo jednom. ružičasti bi se dobivao ako bi se u danu skupilo više od 500 postova i preko 200 zahvala i prijavilo 300 ljudi ili kad bi se dao ovako jedan kvalitetan prijedlog.

Dolazi li s lizalicom u paketu? U suprotnom me ne zanima. {#}

14 godina
Danny_HR kaže...

Na formulu vam utječe kombinacija staža, broja napisanih poruka i dobivenih zahvala. Zahvale ne vrijede jednako, a njihova vrijednost ovisi o tome tko ih je dao. Ako vam je dam ja, koji imam pet zvjezdica, vrijedi cca 10 puta više nego ako vam je da netko bez zvjezdica.

TU/TD ne ulaze u formulu, a dobiveno kartoni (osim bijelog) drastično smanjuju vašu "vrijednost".

Sve ste ovo mogli do sad već pročitati u raznim raspravama na tu temu, doduše.

Hvala na ovoj informaciji, nisam ovo do sad nikad nigdje vidio, posebno ovaj dio da "hvala" ne vrijedi jednako od svih korisnika. 

Mislim da imam samo jedan bijeli karton u ovih 14 mjeseci, a na starom profilu (shame on me) sam imao jedan žuti i jedan bijeli. 

{#}

Why so serious?
16 godina
Nadogradnja foruma

Je li još nekoga danas izbacuje (odlogira)?

Moj PC  
15 0 hvala 1
15 godina
sirka666 kaže...

Naravno, zar nisi čuo za ono staru. Kad završiš jednu nadogradnju odmah započinje nova. Šuška se da uz pečenu janjetinu i prijedlozi lakše prolaze. ;)
Stručnjak za odmaganje...
16 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Mene,uz to još mi i adsl puca danas ko lud,tcoma sam zvao dva puta a ovdje sam se požalio i sad mi je srčeko na mjestu,hehehe

14 godina
Nadogradnja foruma

Glavno da se nadograđuju zvijezdice i stavljaju smajleki jer bez toga forum nemre funkcionirat. A to kaj me forum danas svako malo odlogira, a to kaj je općenito pun spama i ponavljajučih tema to nikog nije briga, a da ne govorimo o izgledu cjelokupnog foruma koji je užasno staromodan. Recimo bilo bi super da postoji prewiew tipka pa kad napišemo post možemo vidjet kak bi izgledal prije nego ga pošaljemo. Ali to je valjda nebitno.

http://d-u-d.deviantart.com

0 1 hvala 0
16 godina
Dud kaže...

Glavno da se nadograđuju zvijezdice i stavljaju smajleki jer bez toga forum nemre funkcionirat. A to kaj me forum danas svako malo odlogira, a to kaj je općenito pun spama i ponavljajučih tema to nikog nije briga, a da ne govorimo o izgledu cjelokupnog foruma koji je užasno staromodan. Recimo bilo bi super da postoji prewiew tipka pa kad napišemo post možemo vidjet kak bi izgledal prije nego ga pošaljemo. Ali to je valjda nebitno.

Pa ovo je WYSIWYG forum (What You See Is What You Get).

Sve što pišeš ispast će tako kako izgleda.

14 godina
odjavljen
sirka666 kaže...

Pa ovo je WYSIWYG forum (What You See Is What You Get).

Sve što pišeš ispast će tako kako izgleda.

Točno kolega.

I dajte ljudi prekinite tražiti Tapatak koji radi sa vBulletin i sl. forumima,tj. nije kompatibilan s Bugom. Jel to teško shvatiti?

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
16 godina
Dud kaže...

Pa i postoji preview tipka:

I would love to change the world, but they won't give me the source code
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.11.2012 18:16 (captain_soap_McTawish).
13 godina
Danny_HR kaže...
To je okej. Možda ćeš ih moć prodat na "Pawn Stars" za jedno 30-ak godina. Samo ih čuvaj da se ne unište. :)

Čisto jedno pitanjce.

Koliko je Mentalist imao?

16 godina
Onjegin kaže...
Danny_HR kaže...

Čisto jedno pitanjce.

Komp im izbacuje error kada to traze

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
16 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
Danny_HR kaže...

Čisto jedno pitanjce.

Da nisi možda ti Mentalist?

Imaš isti avatar.

Loading...
16 godina
GamerMaster2041 kaže...
Onjegin kaže...
Danny_HR kaže...

Čisto jedno pitanjce.

Da nisi možda ti Mentalist?

Imaš isti avatar.

Pa je {#}

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
17 godina
Onjegin kaže...

Čisto jedno pitanjce.

Rekao bi ti al kad sam išao pogledat morao sam 4x scrolati da vidim sve kartone,a to sve mi se neda brojati. :)

سمندری ڈاکو
14 godina
odjavljen
pirat kaže...
Onjegin kaže...

Čisto jedno pitanjce.

Rekao bi ti al kad sam išao pogledat morao sam 4x scrolati da vidim sve kartone,a to sve mi se neda brojati. :)

Hahaha. {#}

Koliko je imao vexx5555? Sumnjam da je više od 30.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
18 godina
odjavljen
Nadogradnja foruma

Ne smijete više spominjati ime Mentalist. Upravo se radi izmjena forumskog pravilnika i pratećeg engine-a. Ovo je screenshot sa privatnog beta testiranja:

Freak Show Inc.

31 0 hvala 5
16 godina
Pranja kaže...

Koliko je imao vexx5555? Sumnjam da je više od 30.

manje nego sad, pokvario si se...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
18 godina
odjavljen
Nadogradnja foruma

A šteta stvarno za tog Mentalistu... lik je baš bio popularan forumaš! Čuo sam da je izvalio neku grozotu pa je dobio ultraljubičasti karton!

Freak Show Inc.

2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Nadogradnja foruma

A da se doda jedan gumb uz TU, TD HVALA koji bi nosio naziv HeHe a značio bi samo toliko da je post za he he !

A i šta kažete ima i takvih postova dosta ! {#}

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Friday kaže...

A šteta stvarno za tog Mentalistu... lik je baš bio popularan forumaš! Čuo sam da je izvalio neku grozotu pa je dobio ultraljubičasti karton!

da, napisao je moderatoru da je degen... ne! ček, bilo je obrnuto... {#} i infracrveno ...

td svima
15 godina
Nadogradnja foruma

onaj osjecaj kad dobijes 1 i pol zvjezdicu a nista ne radis nego sam citas, trazis pomoc i meljes gluposti

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
8 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice