Ljudeki znam da nebi trebao post ovdije al imal ko iz dalmacije da mu je nestalo struje, meni nestalo zvao HEP i evo me ponovno :P
Dao sam ti ja jednog, čisto da razbijem tu monotoniju 
Roso, zar tako 'svom vinkovčaninu' ;)
Deca, laku noć! Sutra je Silvestrovo, pa svim Silvekima i Silvijama čestitam imendan, a svima želim da se dobro provedete.
Deca, laku noć! Sutra je Silvestrovo, pa svim Silvekima i Silvijama čestitam imendan, a svima želim da se dobro provedete.
Likewise. S obzirom na odličnu nadogradnju predosjećam i da će 2015. biti jednako odlična.
Likewise. S obzirom na odličnu nadogradnju predosjećam i da će 2015. biti jednako odlična.
Sutra izlazi i novi Bug, idem napisati najavu za novi broj... 
To super, ako znas kad ce otprilike doc pretplatnicima u Dalmaciji?
Hvala takoder :D
Mene interesira ova stvar sa slike
kako to funcionira?Npr. na ovom postu imam 11 TD od lika koji je teski troll i multi acc, ti acc su trajno uklonjeni a TD je i dalje tu - trajan.
Ultimativna AV tema (a vjerojatno ima jos takvih tema sa slicnim likovima) je puna TD od tog lika treba obaviti jedno veliko ciscnje - HVALA
Mene interesira ova stvar sa slike kako to funcionira?
Npr. na ovom postu imam 11 TD od lika koji je teski troll i multi acc, ti acc su trajno uklonjeni a TD je i dalje tu - trajan.
Ultimativna AV tema (a vjerojatno ima jos takvih tema sa slicnim likovima) je puna TD od tog lika treba obaviti jedno veliko ciscnje - HVALA
Javi se Danny-u ili Miru, oni ce to odma rijesiti :D
To super, ako znas kad ce otprilike doc pretplatnicima u Dalmaciji?
Jučer je bilo slanje, pa se nada da je sutra isporuka...
Miro, pazi sada reklame:
Nama "sa zvjezdicom" ne trebaju najave...
Blago ti se, ja u Dalmaciji čekam cijelu viječnost da dođe... :((((
Mene interesira ova stvar sa slike kako to funcionira?
Npr. na ovom postu imam 11 TD od lika koji je teski troll i multi acc, ti acc su trajno uklonjeni a TD je i dalje tu - trajan.
Javi se Danny-u ili Miru, oni ce to odma rijesiti :D
Evo javio sam im se ovim putem.
Pa necu valjda morat za svaki post javljat posebno - tamo ima preko 1000 stranica i najmanje isto toliko mojih postova s milionom TD od tog lika!
Pa necu valjda morat za svaki post javljat posebno - tamo ima preko 1000 stranica i najmanje isto toliko mojih postova s milionom TD od tog lika!
Daj im linkove svih postova u jednom PM
Super za nadogradnje, da li se što planira za slike? Jednom kad dođu na forum su loše kvalitete i prozor za gledanje je premalen, bilo bi zgodno da može barem preko ekrana ako već nije u orginalnoj veličini. 
MOLIM!!???!!! 
MOLIM!!???!!! 
Pa to ti je sudbina, okrutna i vrlo dosadna :D ma kratko je to 100 postova mozes u pola sata rijesit...
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
Joj ja tek sad primjetio da je moja slika u vijesti za nadogradnju foruma hahhahahha covijece koji sam ja lik :D
Evo javio sam im se ovim putem.
Ma prijavi jedan post i riješeno. Koliko sam ja shvatio, kada se odluče obrisati TU/TD nekog korisnika, brišu se svi njegovi TU/TD u svim temama.
Sigurno ne moraš prijavljivat svaki post...
Joj ja tek sad primjetio da je moja slika u vijesti za nadogradnju foruma hahhahahha covijece koji sam ja lik :D
OK, shvaćam da si euforičan, ali ti si toliko naspamao u ovoj temi da sam u iskušenju da zovem HEP da ti opet tu struju ugase...
Ček, pretplatnici digitalnih izdanja neće dobiti taj premium status? Ja sam si baš planirao piknut pretplatu povodom prelaska na Win 8.1 ali ću na kraju i dalje biti inferioran?
Super što ste ispoštovali želje i prijedloge forumaša!!
Nego nešto drugo malo offtopic..
Vratio sam se na starije postove, što svoje, što drugih forumaša i primjetio da velika većina dodjeljenih TD je od likova kojima su profili trajno uklonjeni..
Imam neki osjećaj da su moderatori po cijele dane uklanjali samo profile koje kakvih, da ne kažem kretena..
Smrt u penziji
MOLIM!!???!!! 
Pa to ti je sudbina, okrutna i vrlo dosadna :D ma kratko je to 100 postova mozes u pola sata rijesit...
Moji postovi u toj temi:
30 postova po stranici a ima 167 stranica = 5010 postova - KLIK
Evo gospodo moderatori kad uhvatite slobodnog vremena, nakon svih ovih veselica, mozete poceti s ciscenjem - HVALA 
Moji postovi u toj temi:
30 postova po stranici a ima 167 stranica = 5010 postova - KLIK
Evo gospodo moderatori kad uhvatite slobodnog vremena, nakon svih ovih veselica, mozete poceti s ciscenjem - HVALA 
obrisu cijelu temu jednim klikom i bok :D
Nema još mogućnosti ubacivanja tablice...
Zar nije to bila jedna od onih tema za međusobno nabijanje "TU" i "Hvala" dok moderatori nisu odlučili ukinuti te mogućnosti?
I da, i ja sam bug pretplatnik ali nemam "premium"?
Zar nije to bila jedna od onih tema za međusobno nabijanje "TU" i "Hvala" dok moderatori nisu odlučili ukinuti te mogućnosti?
Svako radi po svom nahodjenju ali lupat TD bezrazlosno na svaki post stvarno nema smisla ili...
BTW: nema Hvala odavno na toj temi ma da bi trebala bit ali nema veze sad...postoji mali milion tema na ovom forumu gdje postoji HVALA pa nikom nista
Upravo zbog takvih kompleksaša ja bih ostavio samo TU. TD ionako samo izazove svađu, a TU može samo pozitivno djelovati.
BTW: nema Hvala odavno na toj temi ma da bi trebala bit ali nema veze sad...postoji mali milion tema na ovom forumu gdje postoji HVALA pa nikom nista
Haha iskreno nisam ni sad otvorio temu samo dok sam procitao naziv na linku mi je nešto sinulo da je bila takva nekakava tema antivurs, besplatni programi...tako nešto.