MSI GX723

poruka: 9
|
čitano: 1.981
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "MSI GX723".
18 godina
msi GX723

130M? Koja je to serija?

Down goes the window, out goes the heat!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: msi GX723
asusdvd kaže...

130M? Koja je to serija?

LOL! Kakav noob... Belji se

Bor4c - human geek, level 30, technosexual, neutral good
18 godina
asusdvd kaže...

130M? Koja je to serija?

Najvjerovatnije nova serija koja slijedi 9xxxM seriju.
92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
bor4c kaže...
asusdvd kaže...

130M? Koja je to serija?

LOL! Kakav noob... Belji se

Zasto bi odmah bio noob ak nesto ne zna, svatko ima pravo da pita ostale.
Kako bi se osjecao da ti svi govore ''noob'' cim nesto ne znas, razmisli malo.
16 godina
neaktivan
MsI GX723

jel moguće naći "gamerski" laptop do nekih 6 mikica

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
BORG kaže...

Nisi skužila zašto sam to napisao... Smijeh
Naime, činjenica je da su na ovom forumu ljudi najviše informirani o grafičkim karticama i sličnom hardveraju i da se većina 'stručnih rasprava' vodi o tome, tako da je ovo bila svojevrsna parodija na tu temu... Cool

Bor4c - human geek, level 30, technosexual, neutral good
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.5.2009 17:27 (bor4c).
18 godina
bor4c kaže...
Naime, činjenica je da su na ovom forumu ljudi najviše informirani o grafičkim karticama i sličnom hardveraju i da se većina 'stručnih rasprava' vodi o tome, tako da je ovo bila svojevrsna parodija na tu temu... Cool

Neam pojma koliko imaš godina, ali sumnjam da ovih dana studiraš. Ne želim reći da si preglup za studiranje ili nešto takvo, već da zasigurno ne znaš kako je kad se nema vremena. Prije sam bez problema pročitao svaku temu broja, uključujući i one o grafičkim karticama, i u svakom trenutku sam znao složit best buy konfu, jer sam znao koji procesor je najisplativiji, koji najskuplji; čime se ATI odupire nVidijnoj 6600, 7600, 8600 itd. seriji... Onda dođeš u fazu kad umireš od želje da pročitaš nešto, ali su te fax i obveze toliko ubile da jednostavno ne možeš.
Na neki način mi je žao što gubim korak sa novostima. Na faksu učimo o sabirnicama, instrukcijama i adresiranju - ali niko nam neće reć čime da pokrenemo novi GTA.
Down goes the window, out goes the heat!
17 godina
bor4c kaže...
BORG kaže...

Nisi skužila zašto sam to napisao... Smijeh

Kao prvo ja nisam zensko, a kao drugo nisu svi upuceni u graficke kartice, na ovom forumu ima i drugih stvari osim toga.
17 godina
MSI Gx723

na ovoj stranici ubuduce mozes naci sve sto te zanima o grafickim karticama za laptope a konkretno je link za tu GeForce GT 130M:

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-130M.13789.0.html

uglavnom,stranica vrijedna svakih pohvala.

nadam se da sam pomogao :)

Moj PC  
2 0 hvala 2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice