nije niti skup
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jeftino, za jedan LCD.
He da, a koliko sam uspio vidjeti ima i mogućnost direktnog prikaza divix i mkv filmova preko usb-a, kao i nova 7-ica i 8-ica koja uz to ima i priključak za internet.... jeva čekam, cijene za sada u ronisu nisu formirane ali vjerojatno če početkom petkom mjeseca...
Hmm pa ovo je stvarno jeftino... pa radije si to upiknem nego projektor... bar necu imat problema kao sto bi imao sa zaruljom :D
Kupit ću si ja jednog Philipsa ove godine, ak ne prije onda za Božić. Nisam ni znao da može s USBa reproducirati video. Mislio sam da je to samo za slikice. Dobro je imati MPEG4 podršku jer možda već 2015. ćemo imat HDTV u cijeloj hrvatskoj pa treba biti spreman ;)
Kupit ću si ja jednog Philipsa ove godine, ak ne prije onda za Božić. Nisam ni znao da može s USBa reproducirati video. Mislio sam da je to samo za slikice. Dobro je imati MPEG4 podršku jer možda već 2015. ćemo imat HDTV u cijeloj hrvatskoj pa treba biti spreman ;)
nevjerujem da je tak jeftin, model PFL5403D košta 3400 kn koji ima mpeg2, 1: 30 000 kontrast, sa usb-a cita samo muiku i slike...