MPEG4 na TV-u

poruka: 7
|
čitano: 1.732
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "MPEG4 na TV-u".
18 godina
MPEG4 na TV-u

nije niti skup

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MPEG4 na TV-u

Jeftino, za jedan LCD.

Torrent je zakon!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2009 19:22 (Koja_pila).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
MPEG4 na TV-u

He da, a koliko sam uspio vidjeti ima i mogućnost direktnog prikaza divix i mkv filmova preko usb-a, kao i nova 7-ica i 8-ica koja uz to ima i priključak za internet.... jeva čekam, cijene za sada u ronisu nisu formirane ali vjerojatno če početkom petkom mjeseca...

I, cry, when angels deserve to die.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MPEG4 na TV-u

Hmm pa ovo je stvarno jeftino... pa radije si to upiknem nego projektor... bar necu imat problema kao sto bi imao sa zaruljom :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MPEG4 na TV-u

Kupit ću si ja jednog Philipsa ove godine, ak ne prije onda za Božić. Nisam ni znao da može s USBa reproducirati video. Mislio sam da je to samo za slikice. Dobro je imati MPEG4 podršku jer možda već 2015. ćemo imat HDTV u cijeloj hrvatskoj pa treba biti spreman ;)

***Stargate Atlantis*** Sheppard: All I have to do is climb up,and I'm in. Teyla: Climb the tower? Is that even possible? Sheppard: Sure! Batman did it all the time. Piece of cake. ***Stargate Atlantis***
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: MPEG4 na TV-u
BlackM kaže...

Kupit ću si ja jednog Philipsa ove godine, ak ne prije onda za Božić. Nisam ni znao da može s USBa reproducirati video. Mislio sam da je to samo za slikice. Dobro je imati MPEG4 podršku jer možda već 2015. ćemo imat HDTV u cijeloj hrvatskoj pa treba biti spreman ;)

Ja vjerujem da ce biti jos prije HDTV u cijeloj hrvatskoj. Tim vise sto vec ima, iako probno, emitiranje u HDu, smao kaj je kod nas odluceno da ce to biti u MPEG4 formatu.
18 godina
MPEG4 na TV-u

nevjerujem da je tak jeftin, model PFL5403D košta 3400 kn koji ima mpeg2, 1: 30 000 kontrast, sa usb-a cita samo muiku i slike...

AMD Duron 800 Mhz, 128 Mb SDRAM, GeForce2 32 Mb, WIN 98 .... Crysis neradi, da je možda problem u konfi, al ja mislim kad bi gore stavio Vistu da bi sve radilo...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice