Motorola radi na Androidu?

poruka: 3
|
čitano: 848
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Motorola radi na Androidu?".
17 godina
protjeran

HM, Bilo bi zanimljivo vidjeti sto ce Nokiji Android kad je kupila Symbian i sad ga je jos stavila pod OpenSource, uzeci u obzir od tkoga stize vjest (autor clanka) ne bi me iznenadilo da je to vise njegov stav nego neka suvisla informacija ili cinjenica, naime bezbroj puta se pokazalo da ovaj autor neprovjereno i napuhano i netocno prenosi/stvara vijesti.

Zlo i Naopako
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Vezano za članak i njegovog autora, nebih rekao da je izmislio jer koliko sam vidio prenosi vjesti s neta, tako da to sve stoji i jedan ? što se tiče uskore realizacije.

هردسري & سبيدسري

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako se android pokaže dovoljno brzim mislim da će motorola onda u potpunosti prijeći na njega. Motorolin softver je oduvijek bio kriminalno spor čim se malo popuni memorija mobitela. Ukratko, Androif bi mogao biti njihov spas. A i sviđa mi se ideja da puno vrsta mobitela radi na androidu jer bi izrada igara i aplikacija za mobitele bila puno jednostavnija i brža što bi na kraju rezultiralo ogromnim brojem igara i aplikacija gdje svatko može naći nešto za sebe.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice