Motorola u minusu

poruka: 9
|
čitano: 1.879
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Motorola u minusu".
15 godina
neaktivan
Motorola u minusu

Nek ulože u marketing. Apple jedini radi dobro valjda samo zbog marketinga. Bar tako kažu stručnjaci na forumu.

Al obzirom će moto sad biti poligon za google, ako itko ima šansu profitirati od androida to su oni.

2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Motorola u minusu
grzzi kaže...

Nek ulože u marketing. Apple jedini radi dobro valjda samo zbog marketinga. Bar tako kažu stručnjaci na forumu.

Al obzirom će moto sad biti poligon za google, ako itko ima šansu profitirati od androida to su oni.

Probao sam njihov xoom i ipad, jedan do drugog. Nema tog marketinga koji može prodati takav poluproizvod kakav je xoom. Ne mogu govoriti o ostalim njihovim proizvodima jer nisam probao. Nakon probanja i rada na ipad 2, xomm djeluje prejadno.

18 godina
Motorola u minusu

Nijedan marketing ne može spasiti loš proizvod (osim možda Coca Cole).

5 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
grzzi kaže...

Kakav marketing, zar ozbiljno mislis da postoji "reklama" koja ce natjerat kupce da kupuju proizvod?

I kad smo kod toga, appleove reklame i marketing su dosadni do bola.

Nek krenu proizvodit kvalitetne uredjaje, to je najbolji marketing.

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
15 godina
neaktivan
Motorola u minusu

što se ljutite odma, sarkastičan sam. marketing je itekako bitan, al ako imaš dobar proizvod. apple u je dosta da stavi sliku svog proizvoda ili ga stavi u izlog da ljudi mogu probati i stvar se prodaje. Zato što je ispeglana do bola jer su ljudi opsjednuti detaljima i zato što na kraju i vrijedi.

Al ako google ozbiljno misli moto koristiti kao poligon za svoje nove ideje i eksperimente i kao android flagship onda će ostatak ekipe na androidu lagano pushiti. A možda su ih kupili samo zbog patenata i da operu malo novaca preko gubitaka ... u kom slučaju se apple zaebo što ih nisu oni kupili ... 3 milijarde koliko će svi patenti koštati kad knjigovodstveno otpišu minuse je sitniš za apple ... a i poneki inžinjer bi možda bio dobar bonus makar sve otpustili, rasprodali imovinu i zatvorili firmu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Malto kaže...

Nijedan marketing ne može spasiti loš proizvod (osim možda Coca Cole).

A koji je to loš proizvod?

Razr možda?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan
Motorola u minusu

Evo pošto imam Motorolu Razr i pošto sam je detaljno usporedio s iphoneom 4, s 4s i s SGS2, mogu bez ikakvog pretjerivanja reći da je to najbolji mobitel od ove trojke. O samoj izradi neću ni govoriti jer tu ih Motorola definitvo šiša s izborom materijala... 

Ono što mene frustrira kod Motorole, a ostali to imaju super sređeno su dvije stvari:

1. Motorolu je nemoguće kupiti u Hrvatskoj. Bar ne legalno. 

2. Kad motorola izbaci neki upgread to je sve zbrda-zdola. npr. UK i pola Njemačke ima upgread, druga polovica njemačke nema.... 

Ukoliko sve prođe u redu s kupnjom od strane googla, za godinu dana, Motorola će napraviti najbolji Nexus mobitel koji će definitivno u svemu tući konkurenciju, a pošto će google imati prste u tome sigurno mu neće biti loš marketing. 

mogu dodati još jednu stvar: prva reakcija kod ljudi je uh koji super mobitel, nakon toga pitaju što je to? kad čuju Motorola odmah im euforija splane i rekacija je: Tko još koristi Motorolu?  Kad ima ga dam da probaju već nakon 10-15 minuta oduševljeni su s njim i pitaju gdje se može to kupiti... 

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
papinijanus kaže...

Evo pošto imam Motorolu Razr i pošto sam je detaljno usporedio s iphoneom 4, s 4s i s SGS2, mogu bez ikakvog pretjerivanja reći da je to najbolji mobitel od ove trojke. O samoj izradi neću ni govoriti jer tu ih Motorola definitvo šiša s izborom materijala... 

Ono što mene frustrira kod Motorole, a ostali to imaju super sređeno su dvije stvari:

1. Motorolu je nemoguće kupiti u Hrvatskoj. Bar ne legalno. 

Ima par modela u Vipu.

Ne samo sa izborom materijala, već sa samim kućištem.

Ostalo je sve bolje od uređaja te klase, samo se čeka uređaj sa qHD...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2012 10:43 (Mitch).
14 godina
neaktivan
Motorola u minusu

da prava je steta sto npr nema kod nas npr u vipu motorole razr...Bas gledam na gsmareni, ova nova motorola razr maxx ima bateriju 3300 mah,da je npr taj mobitel kod nas u prodaji odmah bi ga mijenjao za galaxy s2 te mobitel bi bio veci hit od njega kod nas.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice