šta sam ja plači.ićka?
omfg... dodaj "p" izmedju dva "i" .....
znam ja šta di triba dodat
šta sam ja plači.ićka?
Hm...ako se na to stavi vodeno (u quad sli), standardna rješenja za hlađenje vode neće biti dovolnja za to (preko 1200W!!!! bez procesora, čipseta, rama....).
šta sam ja plači.ićka?
sorry mislio sam da pitas sta je pla... whatewer.. my bad
pitaj tetu u elektri...
Vidim ti si opet nešto postao šaljiv i željan TD...
to ti je to kad si gladan a nema zene da skuha... lol
pitaj tetu u elektri...
Vidim ti si opet nešto postao šaljiv i željan TD...
Pipaj tetu u elektri? Malo je starija, ali ok svejedno.
dobro ljudi vi meni zaista niste jasni, sto svi brijete na veliku potrosnju struje, buku i hlađenje...oni koji kupuju po 4 kartice za quad ne kupuju ih radi njihove tisine, hladnoce vec radi cistih performansi vec iskljucivo radi bench testova da se mogu pohvalit svojim sposobnostima i novcima kojima raspolazu
prestanite se stalno ponavljat kao papagaji
Pitanje mogu li one skupa izdržati to, lako poslije za buku. Tko zna koliko bi radile tako skupa :S
Pitanje mogu li one skupa izdržati to, lako poslije za buku. Tko zna koliko bi radile tako skupa :S
tek su došle
strpi se par miseci pa ćeš onda vidit
Chuck Norris ih je uspio stavit 6 u SLI.... i pogađate radilo je...
S time da ne trebaš grijanje ide i struja i sav novac dostatan za jednu osebujnu corei7+HD5970 OC kombinaciju cijelu sa kućištem i to još štogod lijepoga i korisnoga unutra i izvana za ugodan gaming do 4 godine unaprijed
ovo mi je najbolje
The temperature went after a few minutes direction 110 degrees. The fans were running according to GPU-Z and 90% from two meters away you could feel the warm air just fine. With this benchmark we found why nVidia recommends, when triple-or quad-SLI GeForce GTX 480 setups by using water cooling. After about ten minutes the temperature rose so far that the system spontaneously stopped it…
Drugim riječima, naše teorije o grijanju kartica su istinite
(i to sve)
(i to sve)
i jos je to sve stajalo izvan kucista
(i to sve)
A u kučištu niti ne može stajati (osim u par njih koji imaju više od 7 prostora za kartice). Uglavnom bez vodenog hlađenja, poprilično vruć sustav... Također ništa previše u odnosu na 3-way koji je isto vruć 
A u kučištu niti ne može stajati (osim u par njih koji imaju više od 7 prostora za kartice). Uglavnom bez vodenog hlađenja, poprilično vruć sustav... Također ništa previše u odnosu na 3-way koji je isto vruć 
<3 CM690 II Advanced <3
nvm :D
Šta bi tek bilo da su to testirali u sred ljeta kod mene u Splitu, u mojoj sobi u kojoj nema klime, još k tome obične da budu i u kućištu 
150 bi bilo XD
<3 CM690 II Advanced <3
nvm :D
Shvatio si na vrijeme... 
Šta bi tek bilo da su to testirali u sred ljeta kod mene u Splitu, u mojoj sobi u kojoj nema klime, još k tome obične da budu i u kućištu 
150 bi bilo XD
Meni se moje grafe zagriju na 60C u idleu na AUTO regulaciji venta... Dižem preko ljeta sve na 100% da zadržim to u granicama normale 
meni 5870 na standardnim taktovima popne se max do 88 C poslje 30 min furmarka sa ventom na 33% cijelo vrijeme...automatski postavljen
(i to sve)
Bome treba dobra pumpa i radijator da hlade to sve... Ne moze bilo kakvo vodeno na takav sistem...
Bome treba dobra pumpa i radijator da hlade to sve... Ne moze bilo kakvo vodeno na takav sistem...
Najbolje bi bilo skinuti vodeno sa nekog gliserskog motora 
Nije skupo. Kada pogledate da za tu cenu dobijate i grejanje. 4 x 480 je dovoljno da zagreju 4 prostorije. Što bi nekima koji imaju centralno grejanje smanjilo troškove.
A leti bi se 4 x 480 koristile za zagrejavanje vode.
Dobra je to investicija!
takoo je+neće ni jedna igra štekati bar4 godine
ee šta mislite bi li to Silverstone ST 1500 ili Thermaltake Thoughpower 1500w mogli držati,ja msm da ne
A jeste čudni ljudi.Pa onaj tko ima para za četri GTX480,ima para da dotične opremi vodenim hlađenjem.Pa koja bi budala stavila i četri HD5870 sa stock ventovima,a kamoli GTX480?
Isto tako onaj tko ima para,ima para i za dva Corsairova 1000W HX napajanja.I sve to stavi u Corsair Obsidian i imaš konfu koja neče ni bučiti niti biti toplana.Samo naravno sve pod uvijetom da se ima para.
A jeste čudni ljudi.Pa onaj tko ima para za četri GTX480,ima para da dotične opremi vodenim hlađenjem.Pa koja bi budala stavila i četri HD5870 sa stock ventovima,a kamoli GTX480?
Isto tako onaj tko ima para,ima para i za dva Corsairova 1000W HX napajanja.I sve to stavi u Corsair obstain i imaš konfu koja neče ni bučiti niti biti toplana.Samo naravno sve pod uvijetom da se ima para.
moglo bi to i u HAF 932 stati...a možda i u Thermaltake Armor..
Isto tako onaj tko ima para,ima para i za dva Corsairova 1000W HX napajanja.I sve to stavi u Corsair obstain i imaš konfu koja neče ni bučiti niti biti toplana.Samo naravno sve pod uvijetom da se ima para.
moglo bi to i u HAF 932 stati...a možda i u Thermaltake Armor..
Nebi moglo stati zbog napojne jedinice koja bi smetala več trečoj grafi.