Moćniji SLI na Fermiju

poruka: 57
|
čitano: 5.302
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Moćniji SLI na Fermiju".
16 godina
neaktivan
RE: Moćniji SLI na Fermiju
dokly kaže...
P4k1 kaže...

šta sam ja plači.ićka?

omfg... dodaj "p"   izmedju dva "i" .....

znam ja šta di triba dodat

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
17 godina
neaktivan
Moćniji SLI na Fermiju

Hm...ako se na to stavi vodeno (u quad sli), standardna rješenja za hlađenje vode neće biti dovolnja za to (preko 1200W!!!! bez procesora, čipseta, rama....).

9A3BMQ
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
P4k1 kaže...
dokly kaže...
P4k1 kaže...

šta sam ja plači.ićka?

znam ja šta di triba dodat

sorry mislio sam da pitas sta je pla... whatewer.. my badŠutim

17 godina
protjeran
Minoza kaže...
dokly kaže...

dokly kaže...

pitaj tetu u elektri...

Vidim ti si opet nešto postao šaljiv i željan TD...

to ti je to kad si gladan a nema zene da skuha... lolCool

17 godina
neaktivan
Minoza kaže...
dokly kaže...

dokly kaže...

pitaj tetu u elektri...

Vidim ti si opet nešto postao šaljiv i željan TD...

Pipaj tetu u elektri? Malo je starija, ali ok svejedno.

Set condition one throughout the forum
17 godina

dobro ljudi vi meni zaista niste jasni, sto svi brijete na veliku potrosnju struje, buku i hlađenje...oni koji kupuju po 4 kartice za quad ne kupuju ih radi njihove tisine, hladnoce vec radi cistih performansi vec iskljucivo radi bench testova da se mogu pohvalit svojim sposobnostima i novcima kojima raspolazu

prestanite se stalno ponavljat kao papagaji

16 godina

Pitanje mogu li one skupa izdržati to, lako poslije za buku. Tko zna koliko bi radile tako skupa :S

Ako vam treba pozivnica za Lockerz javite mi se na pm, ili na e-mail
16 godina
neaktivan
Zvonimir Zubić kaže...

Pitanje mogu li one skupa izdržati to, lako poslije za buku. Tko zna koliko bi radile tako skupa :S

tek su došle

strpi se par miseci pa ćeš onda vidit

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina

Chuck Norris ih je uspio stavit 6 u SLI.... i pogađate radilo je...

17 godina
protjeran
Moćniji SLI na Fermiju

S time da ne trebaš grijanje ide i struja i sav novac dostatan za jednu osebujnu corei7+HD5970 OC kombinaciju cijelu sa kućištem i to još štogod lijepoga i korisnoga unutra i izvana za ugodan gaming do 4 godine unaprijedNevinašce

sticky boredom with a book:S
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Moćniji SLI na Fermiju

Evo kako se u Furmarku i ostalim benchevima ponaša 4-way SLI.

LINK

Meštar od Hardvera :)
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.4.2010 17:13 (Oly_E3).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Evo kako se u Furmarku i ostalim benchevima ponaša 4-way SLI.

LINK

ovo mi je najbolje

The temperature went after a few minutes direction 110 degrees. The fans were running according to GPU-Z and 90% from two meters away you could feel the warm air just fine. With this benchmark we found why nVidia recommends, when triple-or quad-SLI GeForce GTX 480 setups by using water cooling. After about ten minutes the temperature rose so far that the system spontaneously stopped it

17 godina
neaktivan

Drugim riječima, naše teorije o grijanju kartica su istinite Osmijeh (i to sve)

18 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

i jos je to sve stajalo izvan kucistaŠutim

Every time two people have sex, an angel gets a boner
17 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
Oly_E3 kaže...

A u kučištu niti ne može stajati (osim u par njih koji imaju više od 7 prostora za kartice). Uglavnom bez vodenog hlađenja, poprilično vruć sustav... Također ništa previše u odnosu na 3-way koji je isto vruć Smijeh

18 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

A u kučištu niti ne može stajati (osim u par njih koji imaju više od 7 prostora za kartice). Uglavnom bez vodenog hlađenja, poprilično vruć sustav... Također ništa previše u odnosu na 3-way koji je isto vruć Smijeh

<3 CM690 II Advanced <3

nvm :D

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.4.2010 19:55 (AA-d00d).
16 godina

Šta bi tek bilo da su to testirali u sred ljeta kod mene u Splitu, u mojoj sobi u kojoj nema klime, još k tome obične da budu i u kućištu Smijeh

150 bi bilo XD

Ako vam treba pozivnica za Lockerz javite mi se na pm, ili na e-mail
17 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
Oly_E3 kaže...

<3 CM690 II Advanced <3

nvm :D

Shvatio si na vrijeme... Osmijeh

17 godina
neaktivan
Zvonimir Zubić kaže...

Šta bi tek bilo da su to testirali u sred ljeta kod mene u Splitu, u mojoj sobi u kojoj nema klime, još k tome obične da budu i u kućištu Smijeh

150 bi bilo XD

Meni se moje grafe zagriju na 60C u idleu na AUTO regulaciji venta... Dižem preko ljeta sve na 100% da zadržim to u granicama normale Cool

17 godina
neaktivan

meni 5870 na standardnim taktovima popne se max do 88 C poslje 30 min furmarka sa ventom na 33% cijelo vrijeme...automatski postavljen

Moj CPUz http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=936982
18 godina
Oly_E3 kaže...
AA-d00d kaže...
Oly_E3 kaže...

Bome treba dobra pumpa i radijator da hlade to sve... Ne moze bilo kakvo vodeno na takav sistem...

17 godina
neaktivan
Batista kaže...

Bome treba dobra pumpa i radijator da hlade to sve... Ne moze bilo kakvo vodeno na takav sistem...

Najbolje bi bilo skinuti vodeno sa nekog gliserskog motora Cool

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 4GB @ 800MHz | Sapphire 4870 @ 800/950 + Gainward 4870 @ 775/1000 | WD Caviar Black 640GB | Corsair HX850W | CM-690 |
16 godina
protjeran
icecold kaže...

Nije skupo. Kada pogledate da za tu cenu dobijate i grejanje. 4 x 480 je dovoljno da zagreju 4 prostorije. Što bi nekima koji imaju centralno grejanje smanjilo troškove.

A leti bi se 4 x 480 koristile za zagrejavanje vode.

Dobra je to investicija!Namigiva

takoo je+neće ni jedna igra štekati bar4 godine

16 godina
protjeran
Moćniji SLI na Fermiju

ee šta mislite bi li to Silverstone ST 1500 ili Thermaltake Thoughpower 1500w mogli držati,ja msm da ne

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Moćniji SLI na Fermiju

A jeste čudni ljudi.Pa onaj tko ima para za četri GTX480,ima para da dotične opremi vodenim hlađenjem.Pa koja bi budala stavila i četri HD5870 sa stock ventovima,a kamoli GTX480?

Isto tako onaj tko ima para,ima para i za dva Corsairova 1000W HX napajanja.I sve to stavi u Corsair Obsidian i imaš konfu koja neče ni bučiti niti biti toplana.Samo naravno sve pod uvijetom da se ima para.

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.5.2010 13:07 (microman).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
microman kaže...

A jeste čudni ljudi.Pa onaj tko ima para za četri GTX480,ima para da dotične opremi vodenim hlađenjem.Pa koja bi budala stavila i četri HD5870 sa stock ventovima,a kamoli GTX480?

Isto tako onaj tko ima para,ima para i za dva Corsairova 1000W HX napajanja.I sve to stavi u Corsair obstain i imaš konfu koja neče ni bučiti niti biti toplana.Samo naravno sve pod uvijetom da se ima para.

moglo bi to i u HAF 932 stati...a možda i u Thermaltake Armor..

17 godina
neaktivan
Chax kaže...
microman kaže...

Isto tako onaj tko ima para,ima para i za dva Corsairova 1000W HX napajanja.I sve to stavi u Corsair obstain i imaš konfu koja neče ni bučiti niti biti toplana.Samo naravno sve pod uvijetom da se ima para.

moglo bi to i u HAF 932 stati...a možda i u Thermaltake Armor..

Nebi moglo stati zbog napojne jedinice koja bi smetala več trečoj grafi.

I'll be back
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice