Mobiteli protiv fotića

poruka: 14
|
čitano: 4.264
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Mobiteli protiv fotića".
17 godina
Mobiteli protiv fotića

kod mene je mobitel pobjedio. radi dovoljno dobre slike da nemam potrebe za fotoaparatom i uvjek je uz mene kad zatreba.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mobiteli protiv fotića

stara prica, najlakše je bildat piksele

kod mene normalno radi.....
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
RE: Mobiteli protiv fotića
cekpi kaže...

A gdje ćeš u mobitel nakrcat "poštenu optiku"? ;)

A šta zna prosječni korisnik koji mobitel i foto-aparat upoređuje samo po megapikselima šta je šta.

16 godina
neaktivan
Gnjavator kaže...
cekpi kaže...

A gdje ćeš u mobitel nakrcat "poštenu optiku"? ;)

A šta zna prosječni korisnik koji mobitel i foto-aparat upoređuje samo po megapikselima šta je šta.

minimalna optika se može stavit u normalan (znaci ne neke ultraslim brije) candybar oblik mobitela

nakon desetak zumiranih fotki zna :)

kod mene normalno radi.....
17 godina
odjavljen
Mobiteli protiv fotića

nokia N93 3X opticki zum ali bome i ogroman mob. al su zato slike bile nenadjebive (i snimke)

JESUS SAVES!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Mobiteli protiv fotića

Ma kakav mob., još nisu ni blizu kvalitetom foto aparatu, čisto imaš kameru za jednostavne fotografije, smješno je uspoređivati ih... (bar zasad).

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
Mobiteli protiv fotića

Većina kamera na mobitelima je sranje. Osobno imam Nokiu 5800 i SE K800. Obje 3 MP, SE ima ksenon bljeskalicu... E sad... Nokia radi dobre fotke pri dobroj dnevnoj rasvjeti, ostali uvjeti daju fotografije lošije nego moj stari K700... A K800 je priča za sebe. Dovoljno je reći da nemam potrebe za fotićem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mobiteli protiv fotića

Moja procjena je da ce proci jos minimalno 5 godina dok profesionalni fotografi budu mogli svoj vrhunski fotoaparat zamijeniti sa mobitelom. Prosjecnim korisnicima je svejedno - kvaliteta fotografija kod srednje i visoke klase mobitela moze se vec danas usporediti sa fotoaparatom koji bi prosjecni korisnik kupio.

Ne postoji opasniji covjek od inteligentoga covjeka koji svoje stavove, uvjerenja, i saznanja vidi kao nepobitnu i apsolutnu istinu.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mobiteli protiv fotića

Sa iPhoneom mi ispadnu bolje slike nego sa sestrinim digitalcem od 5mpx i  vrlo sam zadovoljan sa kvalitetom tih slika..

Apple iPhone 3G 8GB-crni
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dragon23288 kaže...

Moja procjena je da ce proci jos minimalno 5 godina dok profesionalni fotografi budu mogli svoj vrhunski fotoaparat zamijeniti sa mobitelom. Prosjecnim korisnicima je svejedno - kvaliteta fotografija kod srednje i visoke klase mobitela moze se vec danas usporediti sa fotoaparatom koji bi prosjecni korisnik kupio.

Profesionalni fotografi će svoj fotoaparat zamijeniti sa mobitelom jedino ako na neki Mark III ubace mogucnost telefoniranja. ^^

17 godina

pa novinari mogu bez problema zamjeni svoje skupe fotoaparate s onima na mobitelima s obzirom na kvalitetu slika u novinama.

17 godina
Mobiteli protiv fotića

Pozdravljam razvoj u tom polju.

Za mene kojem ne trebaju profesionalni fotići i kome je mobilnost i praktičnost važna stavka odlično mi je da kad mi zatreba mogu mobitelom okinut dovoljno dobru fotografiju a da netrebam nosit digitalac.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
Mobiteli protiv fotića

mobiteli služe za jednostavne slikovne zapise a fotoaparati za fotografije. Namigiva

Najbolja hrana je afrička; jedeš malo, a imaš veliki stomak !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Glamdring kaže...
Dragon23288 kaže...

Profesionalni fotografi će svoj fotoaparat zamijeniti sa mobitelom jedino ako na neki Mark III ubace mogucnost telefoniranja. ^^

Istina, kad zapravo bolje razmislim, bubnio sam poprilicnu glupost. Ali ne zato sto vjerujem da se jednoga dana nece moci dobiti ista slika sa mobitelom i aparatom, vec zato sto fotografi jednostavno nece fotografirati sa telefonom.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice