Mobitel na SIM-u

poruka: 7
|
čitano: 1.774
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Mobitel na SIM-u".
17 godina
Mobitel na SIM-u

Znači za koju godinu ćemo umjesto mobova kupovat SIM kartice, a onda ćemo odabrat kućište koje nam se sviđa(ekran,baterija,težina,izgled) i imat ćemo mob baš po željiSmijeh Ako ništa drugo, ovo bi trebalo biti super stvar za dummy phonove kojima bi cijena trebala uveliko past jer pola mobitela je sadržano u SIM kartici, ostane samo problem ekrana,kućišta,zvučnika,kamere i par sitnica koje trebaju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mobitel na SIM-u

Zanimljiv koncept, dobra za izradu minijaturnih aparata, samo koliko će koštati?Neodlučan

www.val.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mobitel na SIM-u

Čuj, vjerojatno će SIM kartica biti skuplja od obične ali pazi to je SIM kartica, znači ako ti ne treba mob sa ogromnom snagom/memorijom, ona ti je dosta. I sad kad bi imao za kupit samo kućište moba ti si samo staviš SIM unutra i imaš mob. Samo je pitanje koliko bi tako nešto zaživjelo, jer sad trebaju Nokia/se/samsung i ostali izbacit posebne modele mobova bez procesora,memorije tako da ova SIM kartica ima smisla...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mobitel na SIM-u

Sumnjam da će to ikad zaživjet zbog giganta kao što su Nokia, Sony Ericsson, HTC itd.

Onda sve njihove tehnologije koje su godinama razvijali padaju u vodu...

Pošaljite SMS sadržaja HAITI na 67677 i osigurajte mjesec dana pitke vode za jedno dijete na Haitiju!!!

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Mobitel na SIM-u

Koja minijaturizacija!

Zanimljiv koncept, genijalan dizajn, modularnost zajamčena!

Zanimljivo, meni je danas sim kartica krepala (stvarno!)

9A3BMQ
18 godina
neaktivan

Nek se ovo komercijalizira što prije.

Što bih dao da mogu kupit tu karticu (do 500kn xD)

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
17 godina
protjeran
ovo ce mi biti zanimljivo tek kad dostigne snagu klasicno rijesenih smartphoneova, znaci ne uskoro, a mozda nikad.
http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice