Mobitel prilagođen invalidima

poruka: 6
|
čitano: 2.471
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Mobitel prilagođen invalidima".
18 godina
neaktivan

Malo je preskup.

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

Ako mobiteli koji imaju 262k boja velik ekran podršku za video,kameru od 3,2MP i što sve ne (naprimjer SE k800i)dođe 1300kn ne kužim kako ovo može koštat 1000kn?! pa ovo bi trebalo koštat sam uređaj niti 100kn pa nema apsolutno niš u njemu samo kučište i jedan čip unutra sa32kb RAMA...

Moj PC  
0 2 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Mobitel prilagođen invalidima
Stoja kaže...

Ako mobiteli koji imaju 262k boja velik ekran podršku za video,kameru od 3,2MP i što sve ne (naprimjer SE k800i)dođe 1300kn ne kužim kako ovo može koštat 1000kn?! pa ovo bi trebalo koštat sam uređaj niti 100kn pa nema apsolutno niš u njemu samo kučište i jedan čip unutra sa32kb RAMA...

Ti gledaš na mobitele kao da su cijena svih dijelova u njima. A što je s razvojem i proizvodnjom tog mobitela? Ovaj mobitel je namijenjen određenim ljudima i proizvodi se u malenim serijama. I uopće nije skup općenito, a da ne govorim koliko je možda važan i vrijedan onima koji ga trebaju.

Inače meni se više sviđa i puno bolja je Emporia Life V100 - samo što je gotovo duplo skuplja.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.7.2009 14:29 (Paolo2612).
17 godina

Pa i druge mobitele su razvili i trebalo ih je osmislit a ovo je puko nabijanje cijene.Pa takav zaslon bi trebao bit puno jeftinijij od iphonovog kapactivnog zalsona a opet cijena im je ista ak uzmemo njegovu cijenu u SAD-u.Oni rade čistu zaradu na tome a te male opcije nisu neš toliko s obzirom da on nema ništa drugo unutra...Ovdje nema troškova za napredan softver za jak procesor,za puno memorije(što obične,pto RAM-a)nema kamere a ni senzora bilo kakve vrste(od onih za svjetlost do akcelerometra)nema nikakve mogučnosti spajanja na internet(bar ne piše možda ima wap sustav XD)nema gps nema čak ni javu da podržava....ima sam za prouku i pozive te pojednostavljen OS,te i puno slabija baterija a ne od 1300 i više mAh to sve zajedno ne može koštat 1000kn nikako(a ni nema nikakvih dijamanata ili slično da mu digne cijenu...)

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.7.2009 15:20 (Stoja).
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
odjavljen

Emporia TALKpremium V29 mobilni je telefon posebno prilagođen osobama sa smanjenom osjetljivošću sluha i vida.

Najgori mobitel koji sam ikad vidio.

Arijel
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.7.2009 16:40 (žiža98).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Mobitel prilagođen invalidima

Koliko znalaca, što sami ne odete i napravite mob pa ga prodajite za 300 kn. Samo p.i.z.d.arije kao što su prijevodi izbornika i uputa na hrvatski iziskuju vremena i para a kamo li ostalo.

Onaj tko želi od Moba velike znakove, čitljivost u svim uvjetima, velike tipke, glasan zvuk, bolje od emporijinih modela na našem tržištu neće naći.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.7.2009 16:18 (antimesic).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice