Milijuni Cypressa

poruka: 17
|
čitano: 3.027
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Milijuni Cypressa".
16 godina
neaktivan
Milijuni Cypressa

Čak im ni Fermi nije toliko blizu kad se uzme u obzir 5970 još u crossu...

Dompa
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Milijuni Cypressa

Obrisan pod sa Nvidijom :) (govorim o DX11)

Pošto ima šest miliona, nadam se da će biti sve više igara koje podržavaju DX11.

There's no sense crying over every mistake. You just keep on trying till you run out of cake.

5 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Milijuni Cypressa

Koliko ima uopce igara sa DX11, ja znam jednu. Daj neka netko napravi listu. Nece se to koristiti masovno jos godinu dana ako ne i vise. Isto kao i DX10 (najveci promasaj u zadnjih 5 godina). U svakom slucaju bravo ATI, napravili su odlican posao sa novom generacijom kartica. Mislim da cu morati uzet jednu od njihovih radeona s obzirom na stanje kod suprutnog tabora. Ova stara 8800GTS mi se jos dobro drzi ali pocela je stekati na zahtjevnijim igrama tako da mi nema druge nego pljuniti lovu za upgrade.

Set condition one throughout the forum
16 godina
protjeran
Dompa kaže...

S kojim mozes?

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
16 godina
neaktivan
Bubi kaže...

Koliko ima uopce igara sa DX11, ja znam jednu. Daj neka netko napravi listu.

Ima ih-bit će ih još više...

16 godina
neaktivan
There's no sense crying over every mistake. You just keep on trying till you run out of cake.
16 godina
neaktivan
Bubi kaže...

Koliko ima uopce igara sa DX11, ja znam jednu. Daj neka netko napravi listu.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_games_with_DirectX_11_support

Trenutno 6 naslova

16 godina
neaktivan
Dompa kaže...

Da, ali imaj na umu da 5970 košta 200-tinjak eura više nego što će to biti slučaj kod GTX 480...

Keep knocking on Devil's door and sooner or later somebody will answer you
18 godina
neaktivan
Milijuni Cypressa

Definitivno own-anje zelenih po poslovnim rezultatima Namigiva

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Milijuni Cypressa

Taj novac im dobro dođe, više para za R&D što znaci bolji proizvodi, što rezultira u boljoj konkurenciji Intelu i Nvidiji što je super za sve nas potrošace ^^

1 0 hvala 0
18 godina
Noctifer kaže...

Taj novac im dobro dođe, više para za R&D što znaci bolji proizvodi, što rezultira u boljoj konkurenciji Intelu i Nvidiji što je super za sve nas potrošace ^^

Nije to tako baš, imaju i dugova za otplaćivat, a mislim da ih intel ni nvidia nemaju.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
18 godina
Cartman kaže...
Dompa kaže...

Da, ali imaj na umu da 5970 košta 200-tinjak eura više nego što će to biti slučaj kod GTX 480...

http://www.nabava.net/trazilica.php?q=gtx+480&opensearch=true

http://www.nabava.net/trazilica.php?q=hd+5970&cod=&cdo=&firma=-1&order=&smjer=&submit=Pretraži

Misliš 50 €?

18 godina
protjeran
icecold kaže...
Obrisan pod sa Nvidijom :) (govorim o DX11)
Pošto ima šest miliona, nadam se da će biti sve više igara koje podržavaju DX11.
Tako je bilo i sa FX-om koji je bio epic fail a nakon njega ownanje nevidije.Smijeh
Noctifer kaže...
Da barem toliko ulažu u dobre drivere koliko u R&D ako uopće nešto i ulažu, osim furke na sirovu snagu, ali nakon ArtX-a, sve vrijedno uzela nvidija, dakle voodoo i PhySix, a "način na koji se igra" isto igra ulogu.Smijeh
16 godina
neaktivan
Denis kaže...
Cartman kaže...
Dompa kaže...

http://www.nabava.net/trazilica.php?q=hd+5970&cod=&cdo=&firma=-1&order=&smjer=&submit=Pretraži

Misliš 50 €?

Hmmm. Neznam kako si nabasao na te cijene s obzirom da kartica nije još u prodaji, možda griješim. Ja sam malo gledao i pronašao sam na par mjesta da će joj cijena biti 499$, drugdje pak 450 eura.

Opet, možda griješim. A davno mi mama rekla: "Sine nevjeruj svemu što vidiš na televiziji", za internet to  vrijedi bar 3-4 puta više Osmijeh

Keep knocking on Devil's door and sooner or later somebody will answer you
17 godina
neaktivan
Denis kaže...
Cartman kaže...
Dompa kaže...

Misliš 50 €?

xD.

Ovi rezultati bi mogli amd-u dobro doci dok dode naplata kredita, nadam se da ce imati dosta kapitala da rjese to.

Dali neko zna u vezi toga kako stoje i dali ce ih to pogditi?

Nadam se da ce nvidia krenuti da se slozi konkurencija u tom sengmentu trzista makar oni su prakticki jos uvjek u pozitivnom kvartalu, ali dali ce uspjeti s profesionalnim grafuljama i mobilnim uspjet zadrzat na pozitivnoj strani bilance...

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.4.2010 22:19 (f1lt3r).
18 godina
Milijuni Cypressa

ATi bi po situaciji na tržištu još mogao dići cijene (u cilju povećanja profita - praksa svih pohlepnih američkih korporacija), mislim da bi se to nekima na forumu čak i svidjelo...

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.4.2010 22:27 (lebo1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
lebo1 kaže...

ATi bi po situaciji na tržištu još mogao dići cijene, mislim da bi se to nekima na forumu čak i svidjelo...

Istina da na forumu ima ljudi koji su u amd-ati stozaru, ali iz razloga sto je do sada a i nadam se ubuduce izdavati proizove koji manje zderu struje, koji se manje zagrijavaju a i dobrih perfornamsi(naravno ulozeno/dobiveno najveznije) iz tog razloga sam presao iz intel-nvidia stozara na drugu stranu, nisam nikakav fan boy, jasno mi je da intel s svojim kapitalom moze izadavati vrh pounde i skoro uvjek izdavati novu tehonoliju cak imati i sistem koji ostale firme nemogu ni zamisliti(mislim sistem da ima timove od vise ljudi koji rade na novom procu i onda izabrati koji im najvise pase) ali im cjene nisu pristupace ko u vrijeme c2d i te linije, tako da svaka cast intelu ali samo da spuste cjenu procova a k tome da igraju fer play jer namjesvanje trzista nije nimalno pohvalno, a sta se tice nivide uzeli su malo pre veliki zalogaj za njih fermi je bio savrsen na papiru mnostvo ideja ali tesko izvedivih sto se uspostavilo tocnim, sam bog sta imaju mobilne graficke i profesionalne koje ce ih nadam se drzat u profitu nadam se da ce mi neko dat odovor na gore navedeno pitanje i da se nitko nece uvrjediti ovim postom to je samo moje misljene :).

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.4.2010 22:36 (f1lt3r).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice