Milijun iPada

poruka: 104
|
čitano: 11.421
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Milijun iPada".
18 godina
neaktivan
RE: Milijun iPada
SasaFrr kaže...

Kako hoćeš - ja moram čitati i to puno. Ne smeta mi LCD i nikad nisam osjećao neki problem radi toga.

A kad bi nabavljao tiskanu literaturu popunila bi mi vjerojatno jednu sobu što je čista ludost ( a i koštalo bi :-) ).

Dobro ima ljudi koje sve smeta, te titranje monitora, te svijetlost - zašto koriste računala onda -  isključivo za zajebanciju?

Nisam niti pisao da uređaj je svakom interesantan. Ako ne čitaš elektronski literaturu, važan segment je otpao.

Pricao sam o knjigama. Znaci nesto sto ne moras. I ja naravno citam na lapu ali knjigu ni u ludilu. Ne smeta ni meni LCD ali jednostavno citanje knjige smatram zadovoljstvom i odmorom a to sa LCDom ne mogu povezati nikako.

18 godina
Toni93 kaže...
Momak bez vridanja.

Ovo sa big online je od brzine nastalo.
Pa normalno da se sa mnom slazu pa nece se slagat s kretenima koji samo znaju vridat i govorit o stvarima koje neznaju.

Kao sto rekoh.

Apple-ovac.

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.5.2010 9:39 (Psiho246).
16 godina
protjeran
Milijun iPada
Pa ja nepisem đ,ž,š,č,ć nego d,z,s,c .aaaaaaa
Moj PC  
0 4 hvala 0
18 godina
Toni93 kaže...
Pa ja nepisem đ,ž,š,č,ć nego d,z,s,c .aaaaaaa

Ti bas i nisi iznad prosjeka?

Hahahahaha!

- Psiho246
16 godina
protjeran
Milijun iPada
A ti jesi?
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
logic kaže...
Dragon23288 kaže...

Zasto se ljudi koji vole Mac i koji ga ne vole moraju vjecito prepucavati?

Te rasprave su, bezobzira koliko argumentirane, osudjene na propast jer od pocetka nemaju smisla!

A ljudi koji sudjeluju u njima podsjecaju na pristave tinjedzere - zgubidane koji dane provode flejmajuci po forumima umjesto da rade nesta korisno.

Za razliku od ovog tvog posta koji je vro zreo, od strane ozbiljnog covjeka koji radi vrlo korisna stvari u zivotu. Izemdju ostalog dodje u thread u kojem se prepucavaju pristavi tinejzeri i napise post koji nije cak ni flame ;)

Ne znam jel to jazes ironicno ili stvarno mislis! Znas vrlo dobro da sam u pravu i da se moj post moze primjeniti na vecinu ljudi koji raspravljaju o toj temi! Vecinu, tipove poput tebe artfulla ili deusa ne racunam! 

Da ne off topicarim, pa da kazem i ja nesta o Appleu: ne koristtim njihove proizvode, iz razloga sto nisu ono sto ja zelim. Inace mislim da su proizvodi sasvim ok, kvalitetni, a sama njihova politika cudna ali ispravna.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.5.2010 10:18 (Dragon23288).
18 godina
neaktivan

Moja reakcija je bila na tvoj komentar kakvi smo mi sto pisemo ovdje. Sta tebe briga sta ja radim sa svojim vremenom, jesam li zgubidan ili ne i radim li ja nesto korisno ili ne. Niti me hranis, niti oblacis. Isto kao sto je mene briga sta ti radis i radis li nesto korisno. Otkuda ti pravo da komentarises moj zivot i nacina na koji provodim vrijeme. Ako imas nesto protiv onog sto sam napisao prokomentarisi ali moj privatni zivot ostavi na miru.

16 godina
neaktivan
logic kaže...

Moja reakcija je bila na tvoj komentar kakvi smo mi sto pisemo ovdje. Sta tebe briga sta ja radim sa svojim vremenom, jesam li zgubidan ili ne i radim li ja nesto korisno ili ne. Niti me hranis, niti oblacis. Isto kao sto je mene briga sta ti radis i radis li nesto korisno. Otkuda ti pravo da komentarises moj zivot i nacina na koji provodim vrijeme. Ako imas nesto protiv onog sto sam napisao prokomentarisi ali moj privatni zivot ostavi na miru.

Gledaj nije da me briga, ali imam pravo na svoje misljenje. Iznjeo sam svoje misljenje o ovakvim raspravama, i netko se moze sloziti s time ili ne mora, jer i on takodjer ima pravo na svoje misljenje. A u svojem postu ja nigdje nisam komentirao neciji zivot ili nesta slicno na toj razini, komentirao sam samo ovakve rasprave, i ne znam gdje si izvukao bilo sta drugo.  Tvoj problem.

18 godina
neaktivan

Citiram te: "A ljudi koji sudjeluju u njima podsjecaju na pristave tinjedzere - zgubidane koji dane provode flejmajuci po forumima umjesto da rade nesta korisno."

Ovo nije bilo komentarisanje mog zivota i nacina na koji ga zivim i provodim svoje slobodno vrijeme? Kako ti znas da sam ja zgubidan? Kako znas da ne radim nesto korisno? I sta te briga sta ja radim uospte? ILi bilo ko drugi na ovom forumu? Svoje slobodno vrijeme provodi kako zelis ali mojim neces ti niti bilo ko drugi upravljati. Ok?

16 godina

tko je kupio ipad pa isti oni ljudi što su do sad kupili sve što je apple izbacio,prodaji miljuna komada se ne treba čuditi taman kad se svaki jabučar namiri jednim ili dva komada prodaja će stati,a onda će izbaciti nove modele i isti ti ljudi će kupiti još jedan komad,prodat će se točno koliko ima apple lovera još će neki uzeti po dva komada,kao što sam tvrdio jabučari masovno kupuju sve što apple izbaci na tržište to smo se svi uvjerili

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
17 godina
logic kaže...
SasaFrr kaže...

Kako hoćeš - ja moram čitati i to puno. Ne smeta mi LCD i nikad nisam osjećao neki problem radi toga.

A kad bi nabavljao tiskanu literaturu popunila bi mi vjerojatno jednu sobu što je čista ludost ( a i koštalo bi :-) ).

Dobro ima ljudi koje sve smeta, te titranje monitora, te svijetlost - zašto koriste računala onda -  isključivo za zajebanciju?

Nisam niti pisao da uređaj je svakom interesantan. Ako ne čitaš elektronski literaturu, važan segment je otpao.

Pricao sam o knjigama. Znaci nesto sto ne moras. I ja naravno citam na lapu ali knjigu ni u ludilu. Ne smeta ni meni LCD ali jednostavno citanje knjige smatram zadovoljstvom i odmorom a to sa LCDom ne mogu povezati nikako.

A da.. .mislio si na beletristiku? Eh to više ni ne čitam. Mislio sam na stručne knjige i časopise. Ok nekavu posvetu klasičnom čitanju i ugođaju odradim eventualno nekad s novinama.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.5.2010 13:14 (SasaFrr).
17 godina
logic kaže...
SasaFrr kaže...

Zašto bi samo preko wlan.a i iTunesa? Pa postoji USB. Doduše nije standardan i mene to nervira kad se koriste portovi koji nisu standardni al evo svejedno koristim Nokiju.

Koju nokiju koja nema standardni USB? Micro USB je standardni port.

Port je USB2.0 standardni  samo konektor nije - baš kao i na iPadu. Inače nebi morao kupovati nokia kabel :-)

18 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

tko je kupio ipad pa isti oni ljudi što su do sad kupili sve što je apple izbacio,prodaji miljuna komada se ne treba čuditi taman kad se svaki jabučar namiri jednim ili dva komada prodaja će stati,a onda će izbaciti nove modele i isti ti ljudi će kupiti još jedan komad,prodat će se točno koliko ima apple lovera još će neki uzeti po dva komada,kao što sam tvrdio jabučari masovno kupuju sve što apple izbaci na tržište to smo se svi uvjerili

preko 50% kupaca u apple storeovima koji bilježe veliki rast su u ovoj godini bili oni koji nikada nisu imali apple ili Mac. dakle statistike ne govore u prilog tvojim tvrdnjama, a čak i da je tako kako ti kažeš to bi bila ogromna prodaja.

A.
17 godina
odjavljen
SasaFrr kaže...

Port je USB2.0 standardni  samo konektor nije - baš kao i na iPadu. Inače nebi morao kupovati nokia kabel :-)

Ili ne znaš da je micro USB standard koji je zamijenio mini USB (a uz to je dogovor proizvođača mobitela da se taj isti konektor prihvati kao unirverzalni konektor za punjač) ili koristiš neku stariju Nokiu koja je izdana prije 2007 (tad je napušten pop-port konektor i Nokia je prihvatila mini i micro USB).

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
17 godina

Ok ok- microUSB a ne mini USB. Uglavnom kad sam je kupio nitko nije imao tog kabela pa sam ga morao kupiti u Nokiji. Puni se na poseban konektor (5800)

18 godina
neaktivan
MrBlc kaže...
SasaFrr kaže...

Ili ne znaš da je micro USB standard koji je zamijenio mini USB (a uz to je dogovor proizvođača mobitela da se taj isti konektor prihvati kao unirverzalni konektor za punjač) ili koristiš neku stariju Nokiu koja je izdana prije 2007 (tad je napušten pop-port konektor i Nokia je prihvatila mini i micro USB).

Pa ne znam bas da je to bio dogovr proizvodjaca ili je to bila naredba EU kao sto je naredba da se od ne znam koje godine ne smiju prodavati uredjaji koji nemaju izmjenjivu bateriju. A i taj kabel se uredno kupi u trgovini.

http://www.ms-zagreb.hr/hr/proizvodi/1/203/usb-kabeli-na-mini-usb--micro-usb.htm

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.5.2010 14:46 (logic).
17 godina
odjavljen
SasaFrr kaže...

Ok ok- microUSB a ne mini USB. Uglavnom kad sam je kupio nitko nije imao tog kabela pa sam ga morao kupiti u Nokiji. Puni se na poseban konektor (5800)

To je standardni konektor kojeg bi trebale držati svi dučani s informatičkom opremom. Nokia 5800 dolazi s USB kabelom u paketu (u svim verzijama pakiranja) i trebao si ga dobiti.

logic kaže...

Pa ne znam bas da je to bio dogovr proizvodjaca ili je to bila naredba EU kao sto je naredba da se od ne znam koje godine ne smiju prodavati uredjaji koji nemaju izmjenjivu bateriju. A i taj kabel se uredno kupi u trgovini.

Ispočetka su se Nokia, SE i nisam siguran koji još proizvođači (moguće Motorola i Samsung) dogovarali, a onda je EU to uzela kao preporuku   (mislim da nije obvezujuće).

Što se skidanja baterije tiće, nisam siguran da li je ta odluka konačno donesena i koji je rok prilagodbe, ali kad to bude, iPad će morati doživjeti male izmjene.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
17 godina
neaktivan
artfull kaže...

preko 50% kupaca u apple storeovima koji bilježe veliki rast su u ovoj godini bili oni koji nikada nisu imali apple ili Mac. dakle statistike ne govore u prilog tvojim tvrdnjama, a čak i da je tako kako ti kažeš to bi bila ogromna prodaja.

Pa, ne mozes negirati popularnost 'iTrenda' pored toga.

Prvo iTunes i iPod (iako ga nemam cuo sam po iskustvima ljudi da je fenomenalan), pa onda iPhone s kojim i sam imam odlicna iskustva, pa ono... stvori se nekakva baza korisnika, no ne mozes reci da posjedovanje iProizvoda istovremeno nije i statusni simbol. Naravno, ostajem pri recenom da je uredjaj stvarno top kvaliteta, top izvedba (i top cijena ;-)), ali prilicno sam siguran da dosta tih 'kupaca' nisu kupci koji to zaista trebaju, nego kupci koji imaju potrebu reci "Oh da, ja imam iPad!".

Don't try to undertand if you weren't there... you felt different then - Marching off to War...
17 godina
protjeran
SasaFrr kaže...
logic kaže...
SasaFrr kaže...

Zašto bi samo preko wlan.a i iTunesa? Pa postoji USB. Doduše nije standardan i mene to nervira kad se koriste portovi koji nisu standardni al evo svejedno koristim Nokiju.

Koju nokiju koja nema standardni USB? Micro USB je standardni port.

sve novije nokie koriste mini ili micro usb, mini i micro usb su standardi.

druga stvar su stare nokie koje su imale posebne kablove, ali takve se vise ne proizvode dugo vec ako se ne varam

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.5.2010 15:37 (grimyHR).
17 godina
protjeran
double post, ispricavam se

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.5.2010 15:37 (grimyHR).
16 godina
Deus ex machina kaže...
artfull kaže...

Pa, ne mozes negirati popularnost 'iTrenda' pored toga.

Prvo iTunes i iPod (iako ga nemam cuo sam po iskustvima ljudi da je fenomenalan), pa onda iPhone s kojim i sam imam odlicna iskustva, pa ono... stvori se nekakva baza korisnika, no ne mozes reci da posjedovanje iProizvoda istovremeno nije i statusni simbol. Naravno, ostajem pri recenom da je uredjaj stvarno top kvaliteta, top izvedba (i top cijena ;-)), ali prilicno sam siguran da dosta tih 'kupaca' nisu kupci koji to zaista trebaju, nego kupci koji imaju potrebu reci "Oh da, ja imam iPad!".

problem je što ljudi podlježu reklamama evo dobar primjer je bug,jutarnji, i ostali pa misle da im taj uređaj treba jer im je steve preko demo video pokazao da s tim uređajem mogu na INTERNET,a inaravno logo jabuke igra veliku ulogu

17 godina
protjeran
Kuzo kaže...
Toni93 kaže...
A kretena na ovom forumu,majko mila

-

Potpisujem.....

10-15 ljudi na forumu su pametniji od milijun kupaca Ipad tableta, dobar prosek.

a milijun kupaca ipada je pametnije od 6 milijadi koji ga nisu i ne budu kupili

16 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
Beeri kaže...
Mirko935 kaže...
Beeri kaže...

Da ja zivim u SAD-u i da me jedan iPad dodje kao i njih - 3 do 4 odradjena radna dana u prosjeku, Kupio bi ih za cijelu obitelj - iako me taj uredjaj ne zanima niti 2 %!

I šta bi s njima? Koristio ih kao interaktivne podmetače za čaše?

Pa taman da ih i koristim kao interaktivne podmetače za čaše...mislis da je to bila poanta posta?

Ne mislim, ali ti si napisao da bi ih kupio za cijelu obitelj iako te ne zanima. I šta bi onda s njima? Ne vjerujem ni da je prosječan građanin SAD-a dovoljno glup da kupi nešto što ne namjerava koristit

Pa nemos reci da uredjaj bas nema nikakve svrhe...mene ne zanima iz razloga sto sve sto radim, radim na punokrvnom racunalu od kojeg se nazalost ne odvajam veci dio dana...da vise vremena u slobodno vrijeme provodim u svrhu zabave, surfanja i slicno, i ja bi se s iPadom zavalio na kauc i udri...a kupio bih ga jer je za SAD prilike pristupacan, a savrseno bi dosao starijima i mladjima iz obitelji kojima je punokrvno racunalo jos velika nepoznanica

“Let the future tell the truth, and evaluate each one according to his work and accomplishments. The present is theirs; the future, for which I have really worked, is mine.”
16 godina
grimyHR kaže...
Kuzo kaže...
Toni93 kaže...

-

Potpisujem.....

10-15 ljudi na forumu su pametniji od milijun kupaca Ipad tableta, dobar prosek.

pa to vi uvijeki tvrdite mi što nas ima 7 % smo pametniji od vas večine što ne koristite apple proizvode,i taj mi stav najviše smeta kod jabučara

17 godina
protjeran
blackalbum kaže...
grimyHR kaže...
Kuzo kaže...
Toni93 kaže...

-

Potpisujem.....

pa to vi uvijeki tvrdite mi što nas ima 7 % smo pametniji od vas večine što ne koristite apple proizvode,i taj mi stav najviše smeta kod jabučara

moram li ti pisati definiciju sarkazma? koji mi jabucari? gdje sam ja jabucar? alaaaa Iznenađen

16 godina
protjeran
Milijun iPada
Ljudi koji ga nisu ni takli ni vidjeli jos uvijek tupe da ne sluzi nicemu. Citam recenziju u bug-u i zakljucak kaze da je sjajna internetska konzola, fantasticno sjedinjuje u sebi e-reader, netbook, fotookvir i igracu konzolu, prvi tablet koji ima smisla kupiti.
Jedino mi nije jasno zasto ljudi koji misle da za bug rade lazljivi placenici (jer kako drukcije po vama objasnit zakljucak recenzije) i dalje posjecuju ovaj forum.
Moj PC  
0 2 hvala 0
18 godina
blackalbum kaže...

tko je kupio ipad pa isti oni ljudi što su do sad kupili sve što je apple izbacio,prodaji miljuna komada se ne treba čuditi taman kad se svaki jabučar namiri jednim ili dva komada prodaja će stati,a onda će izbaciti nove modele i isti ti ljudi će kupiti još jedan komad,prodat će se točno koliko ima apple lovera još će neki uzeti po dva komada,kao što sam tvrdio jabučari masovno kupuju sve što apple izbaci na tržište to smo se svi uvjeril

Pobogu, kao da su samo kupci Apple-ovih proizvoda 'vjerni' i čekaju nove proizvode. Kao da   npr. većina ljudi koji imaju sasvim funkcionalne automobile ne slini nad novim, tek izašlim, modelima. Tako možeš govoriti o BMW-loverima ili VW-loverima, etc. Tako je zapravo sa svim proizvodima, a kladim se da 99,9999% ljudi ima neku svoju 'lover' pripadnost (dakle brand ili marku koja im je po defaultu draža od drugih). Ovdje na forumu ima tipova koji 'nikad ne bi kupili Intel' ili 'kupuju samo nVidiu'. A većina njih nikad nije ni vidila nešto od Apple-a po čijim proizvodima samo s*eru.

iPad se očito dobro prodaje, a statistiku o profilu kupaca nisam vidio. Šta vrijeme više odmiče i meni se to čini kao privlačan proizvod. Ja imam netbook koji je krajnje nezgrapan za upotrebu - mali (i loš) ekran, male tipke, mali trackpad (užas za korištenje!), kratko traje baterija, tako da ga umjesto kao kompjuter (šta on pokušava biti) koristim samo za surfanje Internetom. Za takvu stvar mi se daleko boljim čini iPad, a nakon iskustva sa iPod Touch sam vidio da mi flash ne fali - na Touchu mi jedino smeta minijaturni ekran - dakle iPad mi izgleda kao prava zamjena za Touch šta se tiče interneta.

16 godina
neaktivan
ansha kaže...
Ljudi koji ga nisu ni takli ni vidjeli jos uvijek tupe da ne sluzi nicemu. Citam recenziju u bug-u i zakljucak kaze da je sjajna internetska konzola, fantasticno sjedinjuje u sebi e-reader, netbook, fotookvir i igracu konzolu, prvi tablet koji ima smisla kupiti.
Jedino mi nije jasno zasto ljudi koji misle da za bug rade lazljivi placenici (jer kako drukcije po vama objasnit zakljucak recenzije) i dalje posjecuju ovaj forum.

skupi neki fotookvir.........

kod mene normalno radi.....
16 godina
protjeran
cekpi kaže...
ansha kaže...

ti si j*beno pametan danas.

18 godina
ansha kaže...
cekpi kaže...
ansha kaže...

ti si j*beno pametan danas.

Ne, ti si.

Fotookvir...

Mozes li mi to malo pojasniti, buduci da smo mi "hateri" malo priglupi?

Kako nesto sto nije digitalni okvir za slike moze biti digitalni okvir za slike.

Pa i moj PC je po tome digitalni okvir za slike, svaki put kad se upali screensaver on postaje "fotookvir".

Cak je i puno bolje na mom 22" monitoru koji ima nozicu da moze sam stajati, nego iPad sa svojih 9" kojeg valjda drzis u rukama il ga zazbukas u zid da ti sluzi kao "fotookvir".

Al nije da se glupiram, ozbiljno, ne shvacam.

- Psiho246
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice