Milijun iPada

poruka: 104
|
čitano: 11.421
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Milijun iPada".
16 godina
Milijun iPada

bogami dobro,cvjetaju im ruže da bar ova naša banana država ima nekog steve jobsa kao menađera gdje bi nam bio kraj

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.5.2010 19:36 (blackalbum).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
RE: Milijun iPada
blackalbum kaže...

bogami dobro,cvjetaju im ruže da bar ova naša bana država ima nekog steve jobsa kao menađera gdje bi nam bio kraj

Kakva je to bana država?Cool

16 godina
neaktivan
Hrco kaže...
blackalbum kaže...

bogami dobro,cvjetaju im ruže da bar ova naša bana država ima nekog steve jobsa kao menađera gdje bi nam bio kraj

Kakva je to bana država?Cool

2/3 od banana države xD

17 godina
odjavljen
Milijun iPada

Artfull večeras okreće rundu, a logic, psiho i ja se idemo ubit :-P

Šalu na stranu, ali ja stvarno ne vidim koliko ima smisla u ovim teškim vremenima (kriza) davati toliko para za komfor na području koje će tek sad doživiti procvat i ponuditi puno bolje uređaje.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

3 0 hvala 0
16 godina

to se misli da se nema para ima se para ali se manje troši,a ako netko voli taj ipod neka ga kupi,miljun komada je full dobro,iako meni taj uređaj ni u najluđim snovima ne treba

16 godina
neaktivan
Milijun iPada

o ho ho ... vijest za "i" ... uh dušice mu tuste :-) ... ono što su Simona i Ante na indexu i 24sata, to je jabučica na BUG portalu ... :-)

:-)
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.5.2010 19:52 (zoran123456).
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
Milijun iPada

Banalno da ljudi kupuju uređaj  koji neva neke svrhe.

Msilim dobar marketing je danas čudo.

Ako slučajno pomognem molimo pritisnite gumb hvala.

5 0 hvala 0
16 godina

i ja sam to pisao ali su me jabučari žestoko napadali i branili ipad kao da je njihov izum

16 godina
blackalbum kaže...

i ja sam to pisao ali su me jabučari žestoko napadali i branili ipad kao da je njihov izum

Za jabučare je iPad svemoćan a steve jobs nepogrešiv. Inače jednino što kod applea djelomično valja je mac. iPhone, iPad, inešto itd. su bezvrijedne gluparije. To je čisti marketing i varanje.

off: Jabučara se ne bojim

16 godina
protjeran
captain_soap_McTawish kaže...
blackalbum kaže...

Za jabučare je iPad svemoćan a steve jobs nepogrešiv. Inače jednino što kod applea djelomično valja je mac. iPhone, iPad, inešto itd. su bezvrijedne gluparije. To je čisti marketing i varanje.

Vidit ces kad se jedno jutro probudis, a pored jastuka jabuka sa malim ugrizom.

16 godina
nasljednik kaže...
blackalbum kaže...

Šta bi to trebalo značiti??!!

18 godina
neaktivan
MrBlc kaže...

Artfull večeras okreće rundu, a logic, psiho i ja se idemo ubit :-P

Šalu na stranu, ali ja stvarno ne vidim koliko ima smisla u ovim teškim vremenima (kriza) davati toliko para za komfor na području koje će tek sad doživiti procvat i ponuditi puno bolje uređaje.

blackalbum kaže...

Moze nam se i black prikljuciti. Kolektivni harakiri ;)

Ma ajmo i mi pit sa artfullom. Dali smo toliko reklame appleu da smo trebali i dionice dobiti do sad ;)

18 godina
neaktivan
nasljednik kaže...
blackalbum kaže...

Kum? Konjska glava? Ring a bell? ;)

16 godina
neaktivan

da bol više ne daje kartone za pljuvanje po applu nego direktno sve šalje stevici da to sam riješi

kod mene normalno radi.....
18 godina
neaktivan

A pazite sad ovo.. vijest o Apple-u, pojavilo se nekih 10-ak komentatora.. i svi protiv Apple..  a s druge strane prozivate "jabučare".. mislim da je tu jasno tko je sa čime opterećen.. ;)

I sad kad vam se pojavi artie i još par "jabučara" onda će te reći kako su zaluđeni jabukom.. a činjenica je da dotični ne vise npr. po microsoft temamam i "pljuju" po prozorima i ogradama.. ;)

mojih 5 lipa.. 

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
18 godina
neaktivan

HEhehehehhee Meni nikad nece biti jasno zasto neko mislis da cu se recimo ja naljutiti ako neko pise protiv nokije ili ovdje recimo da nekome smeta da Artfull pise protiv MS-a ;)

Ko mu brani? Dok god je to unutar pravila foruma. I nismo mi  (barem ja) protiv applea vec kritikujemo njihovu politiku i proizvode. Zar je jobs isus a ipad biblija pa se ne smije kritikovati?

Svasta. Nisam dosao da pocinjem ili ucestvujem u flameu vec sam se nasalio kao i vecina anti appleovaca ;)

16 godina
neaktivan
ferovca1 kaže...

A pazite sad ovo.. vijest o Apple-u, pojavilo se nekih 10-ak komentatora.. i svi protiv Apple..  a s druge strane prozivate "jabučare".. mislim da je tu jasno tko je sa čime opterećen.. ;)

I sad kad vam se pojavi artie i još par "jabučara" onda će te reći kako su zaluđeni jabukom.. a činjenica je da dotični ne vise npr. po microsoft temamam i "pljuju" po prozorima i ogradama.. ;)

mojih 5 lipa.. 

jabučari dosta vise na prozorskim temama, barem na komentarima......

s druge strane večina nas ne shvaća kak to da za vrijeme globalne recesije ameri koji su u debeloj banani uspiju nać 600 000 000 $ za kupovinu takvog tipa uređaja

kod mene normalno radi.....
18 godina
ferovca1 kaže...

mojih 5 lipa.. 

Stvarno sve loš do lošeg komentara, ali ovaj tvoj je najlošiji.

Osim što je činjenica sasvim suprotna od ove koju ti propagiraš - ti ljudi ipak vise po M$ (npr. HP Slate) temama - najgore je ovo preuzimanje američanskih izraza jer su jako kul. Pa tako my two cents postaje mojih 5 lipa... Kako tipično za wannabe kreativca.

Gledam te!
18 godina
Milijun iPada

Ha, ja ga nisam probao, frendovi su rekli da je uber kul. Meni se općenito ideja toga sviđa, jedino što u zadnje vrijeme radim je surfanje/gledanje filmova pa ipad ne zvuči loše, no ja bih to na malo većem ekranu i na stolu :) Al opet, ako se voziš vlakom svaki dan ~1h ipad ti fino legne za gledanje nekog filmića...

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Sta ce ti tolika skalamerija za to. I kako ces ubaciti filmove u njega? To mozes i na malo boljem mobu.

18 godina
neaktivan

logic kada cemo rezati vene :)

BTW... da to se i ja pitam... kako ces prebaciti film :) preko wirelessa? :) ili ces direktno morati skinuti sa interneta (jel ipad podrzava divx, xvid ili mkv???)...

In Control
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.5.2010 21:42 (EnlightenedPhoenix).
18 godina
neaktivan

Ja vec poceo al tup noz ;)

A koristim sensor excel pa mi ni zilet nije od pomoci ;)

Sad citam vijesti o appleu pa se nadam da cu krepat od dosade ;)

Prebacivati filmove preko wirellesa? Hehhehehe

Koji mazohizam. PA svi smartphoneovi osim jednog to mogu barem preko kartice. Pogadjate koji to ne moze ;)

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.5.2010 21:49 (logic).
18 godina
neaktivan

Evo ja nasao onaj noz za kruh pa cu probati...

I da... jos jedno pitanje sto se tice ipada, koliko ce to u hrv kostati (vjerojatno oko 6000 kuna + pdv)

In Control
16 godina
Milijun iPada

U Americi živi puno nobova pa se tako dobro prodaje.

2 1 hvala 0
16 godina
protjeran
Milijun iPada
A kretena na ovom forumu,majko mila

Za ovo cu dobit karton al neka.

Evo par mojih teza o cijeloj temi,a i sire:

-Ja sam apple-ovac ili "jabucar" i negledam na ipad,cijeli apple,kao na Boga ali su im uredaji vrhunski.stvarno nemam rijeci.
-to sto uvik "serete" po apple-u uopce nije lipo ,dodete tu sa glupim argumentima i govorite gluposti.
-apple nije za svakoga ni za svaku upotrebu
-na bug-u se puno govori o apple-u ali to je politika bugovca (meni se svida),ako vam se nesvida znate gdje su vam vrata( otidite ca sa big online)
-
Moj PC  
3 7 hvala 0
18 godina
neaktivan

De opusti se malo. Ekipa se zeza a ti to shvatas malo preozbiljno.

16 godina
neaktivan
Pola postova offtopic.
Ekipa se zagrijava za prepucavanje.
16 godina
protjeran
Toni93 kaže...

Za ovo cu dobit karton al neka.

Evo par mojih teza o cijeloj temi,a i sire:

-Ja sam apple-ovac ili "jabucar" i negledam na ipad,cijeli apple,kao na Boga ali su im uredaji vrhunski.stvarno nemam rijeci.
-to sto uvik "serete" po apple-u uopce nije lipo ,dodete tu sa glupim argumentima i govorite gluposti.
-apple nije za svakoga ni za svaku upotrebu
-na bug-u se puno govori o apple-u ali to je politika bugovca (meni se svida),ako vam se nesvida znate gdje su vam vrata( otidite ca sa big online)
-

Jabucari su kao korov sto ih vise tjeras vise se javljaju. Ti gledas na jedan proizvod(e) neki gledaju na siru sliku. Apple je sada kao sto je nekad M$ bio kad bi trazio na googlu pojam 'more evil than devil himself'. A za ipad je steta sto su mu dodali iphone os. Da je bio krizanac punkrvnog Mac OS X i iphone OS bio bi pun pogodak.

Moje dvije jabuke

17 godina

Ako raste tržište ebook readera ne vidim zašto ljudi nebi kupovali ovo?

Shvaćam da je netkom koncept čitanja knjige s računala ili knjige stran al dobro.

iPad nudi još i više s cijenom koja je u biti cca 2 puta veća od nekog jefitinijeg e book readera.

Možeš čitanje knjiga i švrljanje webom prebaciti na njega a ako ti zatreba snaga računala tu je remote desktop.

A koliko su drugi inventivni vidi se što su svi objavili kako će izdat tablet ala iPad a čekaju da vide koja riješenja ima kako bi mogli kopirat i reć evo sve se može i na našem uređaju a još je i jeftiniji.

18 godina
Toni93 kaže...

-

Potpisujem.....

10-15 ljudi na forumu su pametniji od milijun kupaca Ipad tableta, dobar prosek.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice