od ovog uređaja je pet puta bolji wd tv live ima sve što ima taj apple tv i još mnoooooooogo toga,ali nema nagiženu jabuku
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
od ovog uređaja je pet puta bolji wd tv live ima sve što ima taj apple tv i još mnoooooooogo toga,ali nema nagiženu jabuku
Zasto ljudi jednom ne shvate da nije ono sto je za jednog dobro, dobro i za drugog. Ako je tebi bolji WDLive on ga kupi, meni je bolji AppleTV i to je dobro tako.
Al to svejedno ne znaci da si ti pametniji od mene iako to naravno mislis.
Može objašnjenje što je to i čemu to služi?
Tu je i jb za tv onda možeš imat browser,preko usb disk spojit,weather widgeti.
Ok je uređaj za 100 dolara samo kaj je dosta ograničen kod nas
Može objašnjenje što je to i čemu to služi?
www.justfuckinggoogleit.com
Ja ga imam i kako netko gore reče, meni je osobno to bolje od WD Livea. Imao sam neko vrijeme sličan uređaj (nije WD, ali isti princip) i to jednostavno nije za mene. Na Apple TV-u trebate otvoriti account na US App Storeu koji punite s kuponima (prodaje ih se po netu) i možete kupovati filmove koji su kod nas tek u kinima. Istina, cijena nije baš mala (4 dolara za obični, 5 za HD), ali lijenost čini čuda
. Super je jer u sebi ima bežičnu mrežu tako da sam ga ukopčao u struju i s HDMI-jem u TV i odmah je sve proradilo, nema nekih komplikacija. Svi se filmovi mogu besplatno pregledavati (traileri), ima YouTube, tisuce radio stanica, pregled fotki itd. Meni fora, onima koji imaju vremena i volje se igrati s torrentima vjerojatno preskupo.
Meni fora, onima koji imaju vremena i volje se igrati s torrentima vjerojatno preskupo.
Barem dok je igranje s torrentima besplatno. Kada se i u HR pocnu slati kazne od par tisuca eura za igranje po torrentima onda ce odjednom ovakvi uredjaji i u HR postati zanimljivi, kako korisnicima, tako i nuditeljima usluga. Nekako mi se cini da to nece jos dugo potrajati.
Uređaj koji morate platit da bi plaćali gledanje filmova i serija iz digitalne videoteke.
Ovo opet changes everything?
Super za kak je gore napisano lijene ljude ;)
Pošto sam tip ne budi lijen rađe skinem neki film s rapida u HD, imam ga dok sam živ i platim 0kn.
cheers