Microsoftovi miševi za Windows 8

poruka: 23
|
čitano: 4.646
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Microsoftovi miševi za Windows 8".
14 godina

Ako kod nas bude dostupan po ovoj cijeni, ne čini se loš izbor.
Ali svejedno overpriced shiny shit 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
11 0 hvala 0
15 godina
Windows 8 i miš!? Da nije u pitanju neka greška?
Stručnjak za odmaganje...

21 1 hvala 1
16 godina
Re: Microsoftovi miševi za Windows 8

odlično

17 godina

Microsoft uvijek proizvodio kvalitetne miševe, i imaju specifični klick zvuk.

10 0 hvala 0
14 godina
ali...ali... nismo tražili HARDVERSKI start button!

6 3 hvala 1
16 godina
neaktivan

Miš treba slijediti filozofiju OS-a dakako. 

U skladu s tim predstavljam vam gadan i neupotrebljiv, ali user friendly miš pogonjen modern ui filozofijom! 

p.s. promjena dps-a, back tipke, treble click i ostale mogućnosti su na sigurnom ispod 4 šarafa na donjoj strani, baš kao i kod OS-a! :) 

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.5.2013 14:18 (SebaOS).

14 10 hvala 2
13 godina
neaktivan

Prilično zgodna stvarčica...

Već vidim da bih mogao upiknuti jednog, naravno ako cijena ostane oko 200 injak kuna...

Dosadasnja iskustva s Microsoft miševima su više nego pozitivna (pogotovo ovi sa BlueTrack-om)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Antropofob kaže...

A ko je tebe ista pitao? Nisi trazio start ni prvi put kad si ga dobio, pa si ga ipak dobio...

17 godina
neaktivan

a di se može kupiti miš za drugi srednje te jedan oveći za baku koja slabije vidi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Microsoft ima odlične miševe, ali ovo se zove izmišljanje tople vode...

0 0 hvala 0
14 godina
SebaOS kaže...

U skladu s tim predstavljam vam gadan i neupotrebljiv, ali user friendly miš pogonjen modern ui filozofijom! 

p.s. promjena dps-a, back tipke, treble click i ostale mogućnosti su na sigurnom ispod 4 šarafa na donjoj strani, baš kao i kod OS-a! :) 

Tvoja mržnja prema 8-ici kako vidim ne jenjava.
Ne nazire joj se kraj. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
12 godina
neaktivan

Bez veze! Bolje da su stavili tipku za gašenje računala ili instant povečanje ionako premalih pločica - zamijenila bi više koraka od te win tipke.

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Antropofob kaže...

Nije  bitno kakav je ,tu je! Cijelo vrijeme cmizdrite za njim ,evo vam ga sad!! {#}

(iako vam je drugi cijelo vrijeme pred očima i prstima ,između Ctrl i Alt tipki)

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.5.2013 22:24 (kizo2703).
16 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
SebaOS kaže...

Tvoja mržnja prema 8-ici kako vidim ne jenjava.
Ne nazire joj se kraj. 

nop. 

http://i.imgur.com/0Dn19.gif

16 godina
neaktivan
SebaOS kaže...

Ekstra!!

16 godina
SebaOS kaže...

Made me laugh

http://msacademic.hr/ - Ne gubi vrijeme guglajući o prilikama koje učenicima i studentima nudi Microsoft, ovdje je sve što ti treba! Ako sad nemaš vremena, msacademic.hr je tu i sutra :)
13 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
Antropofob kaže...

Nije  bitno kakav je ,tu je! Cijelo vrijeme cmizdrite za njim ,evo vam ga sad!! {#}

(iako vam je drugi cijelo vrijeme pred očima i prstima ,između Ctrl i Alt tipki)

Ko još zna osim nas par te tipke i šortkate? Dođem bilogđe đe imaju kompove i u Wordu klikaju mišem Copy i Paste i pitaju se zakaj se smijem...

Slušaj svoje srce! o_O ..... Eem. Who am I kidding? Samo budi logičan! :-)
16 godina
logik kaže...

Ko još zna osim nas par te tipke i šortkate? Dođem bilogđe đe imaju kompove i u Wordu klikaju mišem Copy i Paste i pitaju se zakaj se smijem...

Šortkate? Bokte, hardverska tipka, JEDNA TIPKA s Windows logom. Oni koji to ne znaju prepoznat, takvi ne znaju kompjuter upalit a kamo li instalirat OS. Daklem, takvi su još na XP-u ili im netko za njih instalirava windowse, a tom nekom treba 1 sekunda da im pokaže gdje je tipka.

Fora su miševi, možda bi se dao koji upiknut preko neta, pogotovo ak su kvalitetni. Al trenutni imam bežično štakorilo iz čopoteke za 60 kn i oduševljen sam njime. Omjer kvaliteta/cijena skače u nebesa jer za normalno korištenje računala (nisam gamer) radi posao vrhunski i pristojno izgleda. Tako da osobno nemam potrebe za štakorila od 100+ kuna.

16 godina
neaktivan

Dobro je dok nisu poceli izdavat miševe za svaku verziju Firefox-a

Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina

pregadan miš, izgleda ko neko jeftino MS Ind. smeće...

13 godina
neaktivan
Injection kaže...
logik kaže...

Šortkate? Bokte, hardverska tipka, JEDNA TIPKA s Windows logom. Oni koji to ne znaju prepoznat, takvi ne znaju kompjuter upalit a kamo li instalirat OS. Daklem, takvi su još na XP-u ili im netko za njih instalirava windowse, a tom nekom treba 1 sekunda da im pokaže gdje je tipka.

Fora su miševi, možda bi se dao koji upiknut preko neta, pogotovo ak su kvalitetni. Al trenutni imam bežično štakorilo iz čopoteke za 60 kn i oduševljen sam njime. Omjer kvaliteta/cijena skače u nebesa jer za normalno korištenje računala (nisam gamer) radi posao vrhunski i pristojno izgleda. Tako da osobno nemam potrebe za štakorila od 100+ kuna.

To i velim. Odes u neke sluzbe i krizas se...

Slazem se u potpunosti.

Slušaj svoje srce! o_O ..... Eem. Who am I kidding? Samo budi logičan! :-)
16 godina
neaktivan
Aldo kaže...

pregadan miš, izgleda ko neko jeftino MS Ind. smeće...

Ovo

i slični se zove gadno!!

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
14 godina
neaktivan

to su te nove fensi-šmensi fore.....izbace miša za OS umjesto OS za miša..........nice try m$

Moj PC  
3 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice