Microsoft i Yahoo udružuju pretraživanje

poruka: 15
|
čitano: 3.003
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Microsoft i Yahoo udružuju pretraživanje".
17 godina
neaktivan

Here we go again...

If a program actually fits in memory and has enough disk space, it is guaranteed to crash. If such a program has not crashed yet, it is waiting for a critical moment before it crashes.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Google je postao tako jak da se microsoft trudi iz petnih žila da ga sruši... Google rulz!....Namigiva

www.val.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

zakasnili su nekih 5 godina.

tko želi objaviti svoje gej opredjeljenje nek slobodno stisne thumbs down xD

4 0 hvala 0
18 godina

Ono što Microsoft naumi vjerovatno će i ostvariti. Tako je npr počeo sa xbox-om kontra playstationa. Nakon par godina prodaje se bolje od ps.

Ne može se očekivati da će preteči google u godinu dvije, mislim da oni idu na duže rokove. Kad se ima love...

0 0 hvala 0
16 godina

Oov je koalicija protiv googla. Nisam baš siguran da će uspjeti.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Yahoo Linux serveri će se ugasiti :P

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Microsoft i Yahoo udružuju pretraživanje

a meni osobno se yahoo gadi iz petnih zila. sta je ta firma napravila za internet? neusporedivo losiji mail od googlea, neusporedivo losija trazilica od googla. neusporedivo nazadna tehnologija koju koriste. i secer na kraju.. sve puno reklama i nekih toolbara. cista katastrofa. a o lokalizaciji da ne pricam. meni u zagrebu ho yang chuu u bangoku i butchu u newyorku identican homepage s top vijestima iz sad-a. kak da ne.

There are two groups of people in the world: Those who can be categorized into one of two groups of people, and those who can't
18 godina
neaktivan

A meni najviše smeta što se za IMAP ili POP3 plaća Yahoo Pro account.

Faith is only fiction.
18 godina
neaktivan
PICART kaže...

Ono što Microsoft naumi vjerovatno će i ostvariti. Tako je npr počeo sa xbox-om kontra playstationa. Nakon par godina prodaje se bolje od ps.

Ne može se očekivati da će preteči google u godinu dvije, mislim da oni idu na duže rokove. Kad se ima love...

Da, i onda je dosao Nintendo i istjerao Nijemce i partizane iz sume.

18 godina
neaktivan

yahoo + bing = ying? Izlanuo se

Smijeh

Gimme a bag of donuts, and no one gets hurt :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
virtualAThome kaže...
PICART kaže...

Istina, ali Wii je igrao na potpuno drugu koncepciju. PS3 i Xbox su praktički išli na čistu snagu i ultra-super grafiku, dok je nintedo stvarno pokazao inovaciju.

Koliko ja vidim MS se poboljšao ne samo s xboxom nego i s zune-om. Prije je bio puno lošiji naspram jednog ipoda, dok sada kada se gleda jedan zuneHD naspram ipoda Touch ne vidi se da je ipod toliko bolji (osim aplikacijama - tu rastura) ali u gotovo svim stvarima su podjednaki - negdje zune i puno bolji.

Iako MS možda uleti kao "autsajder" u ova 2 primjera je (po mojem mišljenju) pokazao da je sposoban brzo učiti i ponuditi puno bolji proizvod u novoj generaciji koji se sve više i više približava konkurenciji, a u nekim stvarima je i dosta nadmašuje. A uostalom Microsoft ima i novca i resursa za dugotrajnije borbe i nadmetanja.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
protjeran
Paolo2612 kaže...
virtualAThome kaže...
PICART kaže...

Istina, ali Wii je igrao na potpuno drugu koncepciju. PS3 i Xbox su praktički išli na čistu snagu i ultra-super grafiku, dok je nintedo stvarno pokazao inovaciju.

Koliko ja vidim MS se poboljšao ne samo s xboxom nego i s zune-om. Prije je bio puno lošiji naspram jednog ipoda, dok sada kada se gleda jedan zuneHD naspram ipoda Touch ne vidi se da je ipod toliko bolji (osim aplikacijama - tu rastura) ali u gotovo svim stvarima su podjednaki - negdje zune i puno bolji.

Iako MS možda uleti kao "autsajder" u ova 2 primjera je (po mojem mišljenju) pokazao da je sposoban brzo učiti i ponuditi puno bolji proizvod u novoj generaciji koji se sve više i više približava konkurenciji, a u nekim stvarima je i dosta nadmašuje. A uostalom Microsoft ima i novca i resursa za dugotrajnije borbe i nadmetanja.

da al wii se jedino moze pohvalit prodajom konzole...tam se samo prodaje super mario ostalo je preslabo

http://www.fudzilla.com/content/view/17739/39/

BUCKETHEAD /// http://companyofheroesonline.tumblr.com/
18 godina

Meni se ne svidja to sto M$ uvek kopira nekog drugog, PS3 - Xbox, iPod - Zune, Google - Bing itd.

Ne verujem da su glupi, ili da imaju malo ljudi za razvoj, ali su tipicna velika korporacija koja zeli da ide na sigurno, koja nema onaj fajterski duh koji imaju manji i slabiji.

Uvek neko drugi mora da izmisli, proizvede i plasira neki proizvod, pa ako prodje dobro, onda se M$ ubaci i igru.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Neka im je sa srećom. Baš sam nedavno pisao seminarski rad  za faks na temu Internet pretraživača. Prinicipi im uopće nisu isti. Google i Yahoo se razlikuju podosta, što po tome kako su nastali, što po tome kakvu vrstu cache-a stvaraju, algoritmima itd... Osim toga, kako sam dosta proučavao temu shvatio sam samo da je Google nedostižno daleko tako da niti ovo udruživanje neće napraviti po meni nešto bitnije u svrgavanju Google-a. Google ogromnim koracima grabi dalje (kao pretraživač, a kao kompanija ne treba ni spominjati), stalno implementira nove načine pretrage i stalno ide dalje sa integracijom pretraživača i ostalih engine-a. Čak mislim da bi, kako idu dalje, vrlo lako mogli uvesti i manji computational knowledge engine, a time će jednostavno ostaviti Bing i Yahoo iza sebe na dugo, dugo vremena...

Don't be mean to me.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
@Kuzo

upravo to sam htio napisati!
Don't be mean to me.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: