- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pogledajte samo facu ovog tipa
Izgleda kao golum iz Gospodara Prstenova.... hahaha
Pričajte šta hoćete, Ballmer je kralj :))
Hail to the king baby!
Bill je bio Gollum, Ballmer je Samwise :)
Hail to the king baby!
Bill je bio Gollum, Ballmer je Samwise :)
Meni izgleda kao Pig iz igre Stronhold Crusader :D
Mah, Bing... Usminkani pretrazivac u koji je ulozeno dosta novaca, nista vise, no dobro je da Google ima konkurenciju sada ce se malo vise morati podruditi... No ja jos uvijek ostajem na Googleu...
Sto se tice Ballmera, slika govori 1000 rijeci, jos uvijek mi nije jasno kako takav ''seljo'' moze biti glavni u Microsoftu...
Mah, Bing... Usminkani pretrazivac u koji je ulozeno dosta novaca, nista vise, no dobro je da Google ima konkurenciju sada ce se malo vise morati podruditi... No ja jos uvijek ostajem na Googleu...
Sto se tice Ballmera, slika govori 1000 rijeci, jos uvijek mi nije jasno kako takav ''seljo'' moze biti glavni u Microsoftu...
Ballmer je showman, a MS-u to treba. Kao i Jobs u Apple-u (naravno, Jobs je i veliki inovator, ali MS-u to ne treba).
Ballmer je showman, a MS-u to treba. Kao i Jobs u Apple-u (naravno, Jobs je i veliki inovator, ali MS-u to ne treba).
Ma razumijem ja to, ali pogledaj ti Jobsa i Ballmera, ko nebo i zemlja, Jobs je kulturan covijek, kolko sam dosada vidio izvrsno prezentira... Ovaj Ballmer ko da su ga iz stale nasli, upisi samo u google u slike Steve Ballmer i pogledaj njegove slike... Nemres usporedivati njega sa Jobsom...
Ballmer aka Monkeyboy me uvijek uspije nasmijati.
Također je istaknuo kako mu je žao što tvrtka nije ranije ušla na tržište pretraživanja Interneta.
Valjda zato jer dBill nije vjerovao u Internet kojeg je smatrao prolaznom pojavom.
Ballmer je u svojem govoru naglasio kako ne možeš odmah skočiti sa 8 na 80% udjela na tržištu, već treba biti strpljiv, istaknuvši kako je Microsoft godinama ulagao u Xbox.
Ballmeru, jesi kada razmišljao o stand-up komediji?
Developers remix 
https://www.youtube.com/watch?v=2tX4N2oUa2Q
Koliko oni para vrte sunce ti zarko!
On zaradjuje novce, a tuxani se smiju.