Microsoft tuži Google

poruka: 29
|
čitano: 2.491
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Microsoft tuži Google".
17 godina
neaktivan
Microsoft tuži Google

microsoftu je bolje da šuti....{#}

karamba!
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Microsoft tuži Google

rugao se lonac loncu...

Kake-Bake

2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Microsoft tuži Google

odvjetnik u microsoftu. ima li boljeg radnog mjesta

Većinu novca sam prokartao, prokurvao i propio. Ostatak sam potrošio bezveze - George Best
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2011 14:41 (hrvooje).

11 0 hvala 0
18 godina
Microsoft tuži Google

Opet neka prvo aprilska sala... {#}

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
Moj PC  
4 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Microsoft tuži Google

ummm pa čekaj malo... njihova stranica - njihova volja! Šta ne? ja bar mislim da mogu radit snjom šta hoće...

Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Microsoft tuži Google
24v kaže...

ummm pa čekaj malo... njihova stranica - njihova volja! Šta ne? ja bar mislim da mogu radit snjom šta hoće...

Isto tako je i microsoftov OS, pa ne mogu stavit IE na njega... To je sve debilna europska komisija kriva, microsoft samo iskorištava te rupe u zakonu.

Do what you want cause a pirate is free.
16 godina
neaktivan
Microsoft tuži Google

nokia i apple, microsoft i google.... pa te korporacije su gore od zagoraca (bez uvrede zagorcima),

sva sreca pa nemam super bogatu korporaciju jer sudeci po ovom vise vremena bi se ganjao po sudu nego bio u uredu :S to je apsurdno sve

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Check kaže...

nokia i apple, microsoft i google.... pa te korporacije su gore od zagoraca (bez uvrede zagorcima),

sva sreca pa nemam super bogatu korporaciju jer sudeci po ovom vise vremena bi se ganjao po sudu nego bio u uredu :S to je apsurdno sve

ja sam zagorac :)

pa nema microsoft kaj tužit, ima google tražilicu? ima, ima microsoft tražilicu? ima.

i ja tu ne vidim problem.Ako se danas misli postić nešto više od konkurencije tako da se tuži na sve strane, to je jadno.

napravi nešto bolje i ljudi budu koristili tvoje usluge i točka.

17 godina
neaktivan
Microsoft tuži Google

Bing kopira rezultate od Google-ovog pretraživača a sada ga još i tuže, čini se da bezobrazluku nema kraja. Google bi njih trebao tužiti.

Is it weird that this gave me an orgasm?

1 5 hvala 0
18 godina
neaktivan
DragonShit kaže...

Bing kopira rezultate od Google-ovog pretraživača a sada ga još i tuže, čini se da bezobrazluku nema kraja. Google bi njih trebao tužiti.

Bing ne kopira rezultate od Google-a. Da si malo bolje se informirao na kvalitetnijim stranicama a ne na googleovoj stranici gde vlada njihova propaganda bi to odmah shvatio.

I po tvojoj logici google bi trebao biti zatrpan tužbama od microsofta. Google je već 500 puta krao od binga (pretraga slika, mijenjanje slika u pozadini itd.)

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
protjeran
Microsoft tuži Google

a jednim dijelom je to i istina jer google namjestava pretragu sadrzaja. a sve vece korporacije rjesavaju se konkurencije

http://www.travian-resources.com/

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Microsoft tuži Google

Pa prvoaprilska šala, kako ste nasjeli hahahaha

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
DragonShit kaže...

Bing ne kopira rezultate od Google-a. Da si malo bolje se informirao na kvalitetnijim stranicama a ne na googleovoj stranici gde vlada njihova propaganda bi to odmah shvatio.

I po tvojoj logici google bi trebao biti zatrpan tužbama od microsofta. Google je već 500 puta krao od binga (pretraga slika, mijenjanje slika u pozadini itd.)

To je Googleov službeni blog i radi se o eksperimentu u kojem je Bing uhvaćen da krade rezultate pretrage i lijepo je objašnjeno kako su ga uhvatili. Google ukrao mogućnost pretraživanja slika i mijenjanje slike u pozadini? OMFG!!! Microsoft je sigurno potrošio milijarde dolara za razvoj te ideje i nitko se toga nebi sjetio. To je tako banalno kao da napišeš da je Google ukrao bijelu pozadinu u rezultatima pretraživanja.

17 godina
neaktivan
qube kaže...

Pa prvoaprilska šala, kako ste nasjeli hahahaha

Ovo je bila prvoapilska šala http://www.bug.hr/vijesti/gotovo-neutralnoscu-interneta-rh/107710.aspx

Kad klikneš na izvor, tamo je vijest napisana 30.04. a i ne zvuči kao dobra šala jer su tužbe svakodnevica.

18 godina
neaktivan
DragonShit kaže...

To je Googleov službeni blog i radi se o eksperimentu u kojem je Bing uhvaćen da krade rezultate pretrage i lijepo je objašnjeno kako su ga uhvatili. Google ukrao mogućnost pretraživanja slika i mijenjanje slike u pozadini? OMFG!!! Microsoft je sigurno potrošio milijarde dolara za razvoj te ideje i nitko se toga nebi sjetio. To je tako banalno kao da napišeš da je Google ukrao bijelu pozadinu u rezultatima pretraživanja.

Koristili su Bing Toolbar kojem lijepo piše u licencnom ugovoru da bing toolbar i sugested site funkcija nadgleda sve podatke koje useri pretražuju i na koju web stranicu odu s obzirom na upisani upit i da ti podatci služe za poboljšanje bing tražilice i sličnih pretraga. Svatko tko to pročita to zna - osim idiota iz googlea koji su ili kompletni debili koji neznaju što instaliraju ili se prave debili. Kako god - lažovi su.

Bing je to implementirao prije, google poslije. Koliko god banalno ili nebanalno to bilo. Zna se tko je to imao prvi, a tko kopira.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2011 20:30 (Paolo2612).
17 godina
neaktivan
Microsoft tuži Google

Tipični očajni potezi microsofta.

0 1 hvala 0
17 godina
Microsoft tuži Google

Ko je prije imao tražilicu, Google ili Microsoft?

Ko je prvi imao pretragu po slikama, Google ili Microsoft?

Ko mi omogućuje pretragu po hrvatskim stranicama i na hrvatskom jeziku, Google ili Microsoft?

I na kraju koja od te dvije tražilice mi daje točnije rezultate i uvijek nađem na prvoj stranici ono kaj tražim?

Odgovor na sve je Google, a sad ako nekom više odgovara Bing e pa njegova stvar, ako netko misli da Google kopira  Bing, njegova stvar. Samo me zanima otkud Microsoftu ideja da napravi tražilicu sličnu Googleu?

2 4 hvala 0
17 godina
Microsoft tuži Google

Ne podnosim taj Google nikako,antipatija do bola...

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Microsoft tuži Google

Google radi svoj posao kako treba ,probao ja i na yahoo i na bing i ostale tražilice ali nije mi se dopalo .Kao što je rekao onaj dečko od prije kome se ne dopada nek ide na druge tražilice !

EDIT evo što me živcira primjerice BING ukucaš sindikat a ono izbaci !!!!!!!!VIDI SLIKU BING--GOOGLE

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.4.2011 14:34 (petric1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
petric1 kaže...

Google radi svoj posao kako treba ,probao ja i na yahoo i na bing i ostale tražilice ali nije mi se dopalo .Kao što je rekao onaj dečko od prije kome se ne dopada nek ide na druge tražilice !

EDIT evo što me živcira primjerice BING ukucaš sindikat a ono izbaci !!!!!!!!VIDI SLIKU BING--GOOGLE

Gle, Tihomire, ne mozes usporedjivati HR verziju google-a sa internacionalnom verzijom binga.... {#}

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
17 godina
SupremeCommander kaže...
petric1 kaže...

Gle, Tihomire, ne mozes usporedjivati HR verziju google-a sa internacionalnom verzijom binga.... {#}

pa postoji lokalizacija binga na hrvatski ali ni to ne radi kako treba.

17 godina
neaktivan
nsoul kaže...
SupremeCommander kaže...

Gle, Tihomire, ne mozes usporedjivati HR verziju google-a sa internacionalnom verzijom binga..{#}.. 

pa postoji lokalizacija binga na hrvatski ali ni to ne radi kako treba.

Drugo je lokalizacija a drugo je prilagodba tražilice određenoj regiji/državi!

Od država, Bing je samo prilagođen za SAD i tada pruža rezultate koji su bolji od Googletovih!

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.4.2011 17:52 (Joco55).
18 godina
neaktivan
Microsoft tuži Google

Da i ???Googl nudi sad BING kada??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Microsoft tuži Google

Gledajte sve ovo sa vedrije strane, u tužbi ne sudjeluje Apple. I to je napredak{#}

I'll be back
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Joco55 kaže...

Drugo je lokalizacija a drugo je prilagodba tražilice određenoj regiji/državi!

Od država, Bing je samo prilagođen za SAD i tada pruža najbolje rezultate koji su daleko bolji od Googletovih!

da? hm cudno, jer na bingu ono kaj trazim nadem na drugoj strani dok mi google to izbaci medu prvih 10

16 godina
neaktivan
Microsoft tuži Google

U zadnje vrijeme koristim Bing kao defaultni search engine, i relevantnije rezultate daje nego google.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nsoul kaže...

da? hm cudno, jer na bingu ono kaj trazim nadem na drugoj strani dok mi google to izbaci medu prvih 10

Da kad ti je namješten na International, ali za korisnike iz SAD-a kada je namješten na US on pruža bolje rezultate.

Za nas i ostali svijet je bolji Google iako Bing ima bolje pretraživanje slika.

15 godina
protjeran
Microsoft tuži Google

Pravi su se našli galamiti. Oni koji koriste rezultate Google-ove tražilice u svojoj tražilici. Smješno.

$this->db->where->('I don't have a clue');

1 0 hvala 0
17 godina
Joco55 kaže...
nsoul kaže...

Da kad ti je namješten na International, ali za korisnike iz SAD-a kada je namješten na US on pruža bolje rezultate.

Za nas i ostali svijet je bolji Google iako Bing ima bolje pretraživanje slika.

govorim o google.com i bing.com, internacionalne verzije.  mozda tebi, ali ja trazim slike na googleu, tako da svako koristi kaj mu odgovara, i ne vidim vise smisla u preseravanju tipa moj tata je bolji od tvog tate. ako koristis bing dobro, ako koristis bing dobro... 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice