Microsoft RearType

poruka: 15
|
čitano: 3.916
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Microsoft RearType".
18 godina
Microsoft RearType

Ovo izgleda ko harmonika sa LCD-om :)

Onaj tko bi meni dosao sa idejom za ovakav projekt bi isti dan dobio otkaz i potrudio bi se da vise ne radi u IT-u :)

I'm going woo woo
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.8.2010 10:28 (tnakir).

7 2 hvala 0
18 godina
RE: Microsoft RearType
Znaci zatires kreativnost, ili pokusavas konkurenciju u korjenu sasjeci? :P

Bas me zanima da li je Bill Gates tako razmisljao kada je rekao "640k ought to be enough for anybody" :P
18 godina
Solo761 kaže...
Znaci zatires kreativnost, ili pokusavas konkurenciju u korjenu sasjeci? :P

Bas me zanima da li je Bill Gates tako razmisljao kada je rekao "640k ought to be enough for anybody" :P

Ovo nije kreativnost... ovo je apstraktna umjetnost.

I'm going woo woo
15 godina
neaktivan
Microsoft RearType

mislim da ljudima koji znaju sljepo tipkati nebi trebalo dugo vremena da se naviknu na ovo cudo..

pošto sam jedan od takvih ljudi mrzim tipkanje po touchscreenovima.

IMO nista nikad nece zamjenit pravu tipkovnicu, i zbog toga mislim da ovo i nije tako loš izum :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Microsoft RearType

Meni se sviđa koncept, samo što bi tipke trebale biti manje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.8.2010 11:46 (Xanzzu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Realno gledano, stvarni korak naprijed za unos podataka u racunalo biti ce potpuno funkcionalni speech to text (koji radi neovisno o jeziku, boji glasa i kojeg nece razvijati M$).

Sve ostalo, bazirano na taktilnoj metodi je u startu reciklaza postojecega bez stvarnog napretka.

Who the fuck is General Failure? And why is he reading my harddisk?
16 godina
neaktivan
syncmaster245b kaže...

Realno gledano, stvarni korak naprijed za unos podataka u racunalo biti ce potpuno funkcionalni speech to text (koji radi neovisno o jeziku, boji glasa i kojeg nece razvijati M$).

Sve ostalo, bazirano na taktilnoj metodi je u startu reciklaza postojecega bez stvarnog napretka.

Ne kužim zašto je to bitno.

17 godina
Xanzzu kaže...

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.8.2010 12:11 (syncmaster245b).
18 godina
neaktivan

Razvijati će oni koji imaju para za to... pa makar to bio Microsoft Research.

Death walks behind you.
17 godina
neaktivan
Microsoft RearType

Meni se čini zanimljivo jer ne volim touch

I do what I must because I can
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
syncmaster245b kaže...

PRAVI koncept unosa bi bio nekakav citac mozdanih impulsa, gdje bi ti pomislio na nesto a racunalo bi to izvrsilo, napisalo, ili sl. Kakvo pricanje, zamisli kancelariju u kojoj svi pricaju racunalima. Ali da mozes bit zavaljen u fotelji, razmisljati o necemu, a da te racunalo prati i radi sto si zamislio, to bi bilo fora.

17 godina
CalvinRi kaže...
syncmaster245b kaže...

PRAVI koncept unosa bi bio nekakav citac mozdanih impulsa, gdje bi ti pomislio na nesto a racunalo bi to izvrsilo, napisalo, ili sl. Kakvo pricanje, zamisli kancelariju u kojoj svi pricaju racunalima. Ali da mozes bit zavaljen u fotelji, razmisljati o necemu, a da te racunalo prati i radi sto si zamislio, to bi bilo fora.

Hehe

Ajd procitaj prve dvije rijeci u mom odgovoru.

No kada smo vec u zemlji "Sto bi bilo kad bi bilo" zar mislis da mozes toliko kontrolirati vlastite misli? Zamisli da kraj tebe stane super zgodna kolegica dok ti mislima diktiras tekst kompjuteru.

Samar ti je zagarantiran!

16 godina
CalvinRi kaže...
syncmaster245b kaže...

da i onda na poslovnoj prezentaciji ono mislis i zamislis " kako bi povalio ovu tajnicu " upsss tak da to nije za poslovne :PPP

MOJ AVARTAR = JAMES HETFIELD /// WEB SITE http://hcgamer.weebly.com/ !!!!!!!!!
17 godina
neaktivan
Microsoft RearType

Na ovako nešta se ne bih mogao naviknuti, iako ni sada ne gledam tipke dok pišem sam položaj, tj. istovremeno držanje uređaja i sviranje...pardon, tipkanje mi se čini zeznutim.

Remember boys, flies spread disease, so keep yours closed...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
syncmaster245b kaže...
Xanzzu kaže...

Video me podsjeća na predstavljanje 

Trenutno im softver nije nešto, ali to ne znači da neće popraviti u budućnosti.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice